• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Da-ya-na-mi-yo-rum :( Allahim yardim etsin. Mide agrisi gaz bulanti kusma. Kivraniyorum :(
Sabahlari kullanmam icin bulanti ilaci verdi doktor ama sabah olur mu bugun?? Napicam ben :(

bayanlar benim vajinadan iyne batmasi gibi agri oluyo yasayaniniz var mi endiselendim biraz
Benim adetime 1 hafta varken olmustu..Sanki bicak ucu batip cikiyo gibi..Uykudan uyandirmisti...3 gun once yine oldu ama daha hafifti...Bence rahim genisledikce farkli farkli agrilar hissediyoruz

Kızlar ben çatlaklar için lierac jel aldım, güneş kremi olarak da solenta pregna. Herkes çok memnunmuş bu ikisinden, ben şimdiden kullanmaya başladım. Çatlak kreminin üzerinde ilk aydan itibaren kullanmaya başlayın yazıyor =)

lierac ın çatlat önleyici jelini mi aldın canım, bir sitede 200 ml indirimde bende düşünmüyor değilim ama en doğalı eart mama angel baby, oda oldukça pahalı :KK49::KK49: bazıların kakao ve badem yağı en doğalı ve güzeli diyorlar ama karar veremedim, hamilelik geçmişi olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz:)
A
ins.cnm bu doktorlarin rapor istendigindeki tepkileri beni oldurucek zaten bende rehber ogretmenim herseyi gectim bu moralle okula gittigimde zaten hicbisey yapamam evde bile yarim saatte bir wcye gidiyrm bisey varmi diye progestanin bendede ayni yan etkileri var zaten birazda oyuzden verdi raporu basdonmesi yapiyor ve gozlerim karariyor sonra uyuyorum.

ben aşılamadan sonra rapor istemiştim, doktorum vermemek için uğraştı, gerçi haklıydı, evde psikolojin bozulacak , rapor vermekte sıkıntı yok da ilerde kullan rapor hakkını diye ikna etmişti beni :KK70::KK70:
progestan ayrı vaka, bugün kermes vardı okulda, görevliydim ama ayağıma kara sular indi desem yeri, kasıklarım çatladı ağrıdan, zırt pırt wc ye gittim acaba bişi oldu mu diye... Akıntıyı kanama gibi hissediyorum çünkü :KK43:

Ah kıyamam sana ☺️ Çok kutsal birşeymiş cidden. Senin bedenin olmasına rağöen tek düşüncem bebek var diye bana bişy olmasın. Kalabalıkta yürürken korkudan elim karnımda geziyorum. Dualarım hep onun sağlıklı olması yönünde. Bak bende ağlıcam şimdi
Aynen tatlim bizde anneligi en guzel sekilde yasariz insallah miniklerimizle:)
Sabah bulantilari bende aksama dondu yaa aksam yemegi yemek iskence :(

kızlr merhaba kalp atımlarını ne zaman duydunuz ben 6 + 0 da gittim dün duyulmaz şimdi dedi kızımmda 6 + 4 de duymuştum cuma tekrar mı gitsem

Sorma dün gece saat 1 de bi başladı hem agrı gaz bulanti çok fena oldum içtim yarım saate şükür geçti evde hep tutuyorum mide problemimden dolayı
Reflu varmiydi oncesinden canim...
Reflu olunca mide sorunu daha cok oluyormus hamilelikte

Milletin canı güzel güzel şeyler ister benim cnm hazır çorba istedi ya olaya bak kalktım yaptım valla napim kaç senedir icmiyom zaten :eek:

kırk yıl düşünsem hazır çorba çekmez canım valla :KK70: bugün kermes vardı okulda, iştahı açık bir hamiş olarak her şeyden yedim desem yeri, midem tıka basa dolu, kocaman göbeğim oldu :KK53::KK53:

duyarsın canım inş bir sorun olmazsa, bende duymadım daha, bu cuma değil, haftaya cuma yada cumartesi gidicez bizde,dr 6. haftadayken duyulmaya başlanıyor demişti

Back
X