• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya biz boydan kazanıyoruz.bende sprotif yapıdayım.170 boy 65 kilodaydım.herkes şaşırır o kdr var mısın diye :) bende 3 kilo almıştım en son.bidaha tartılmak bile istemiyorum.aslında bişey yediğimde yoktu ama dedğin gibi göbek bel kalça büyüdü.enine bir büyüme söz konusu.ben iki hafta da ayrı ayrı yattım evde.ona rağmen iyisin diyor arklar.pantalonlarım göbekten sıkıyor beni.kalçadan büyüyünce kız olcak derler bakalım :)) veririz veririz.diyetisyene giderim ben büyük ihtimal.o şekilde 3 ayda veren ark lar oldu.peki spor yapasın geliyor mu?ben özledim de.spora alışkın insan kendini ham hisseder.evde bari egzersiz yapabilsek kilo da az alırız.kendimi çok rahatsız hissediyorum.bu kadar hareketsiz kalmamıştım hiç..
esimde dio gidersin spora die aslinda ben plates cok istyrm ama is kostrmasndan saatlerden bi turlu gidemedim zaten eve gelis gidisim spordu :) smdi yeniden baslaynca gideym platese diyorum bide 3 ay gecsn yurus yaparz diyorum esime. vucut istyor ben aksamlari yuruyuse cikip parktaki aletlerde calisiodm ama smdi korkudan bisi yapamiyorum

esimde dio gidersin spora die aslinda ben plates cok istyrm ama is kostrmasndan saatlerden bi turlu gidemedim zaten eve gelis gidisim spordu :) smdi yeniden baslaynca gideym platese diyorum bide 3 ay gecsn yurus yaparz diyorum esime. vucut istyor ben aksamlari yuruyuse cikip parktaki aletlerde calisiodm ama smdi korkudan bisi yapamiyorum
hayırlısıyla 3 ayımızı tamamlayalım ben size bol bol egzersiz hareketleri yazarım kızlar :)

o doktorla hamilelik öncesi konuşmuştum ama yorumlara bakmaktan karar veremiyorum Özel hastanelere pek güvenim kalmadı.Sen kime gidiyorsun
ben nazmiye hanima gidiorm devlettede zubeydede ahmet beye gidiodm ii biri ama en sn gttgmde mahvolduk beklemekten bi odaya 5 hasta aliodu esim bida gelmem dedi veririz neyse gideriz nazmiyeye dedi muayensi 60 lira testleride uygun dogumuda uygun orasinda karar kildik bakalm hayirlisi

Kızlar ya grip oldum bugün dökülüyorum dr da tembihledi grip olma dikkat et kendine diye ama oldum işte ne yapabilirim bu durumda fikri olan varmı

gece uykun gelmiomu kizz ne nazari bende oyleyim buraya bile bakmak gelmio icimden elim kalkmio surekli uyku halindeyim
Ben varya uyustum resmen uyustum aslında yürüyüş falan yapabilsek dinç oluruz plates demişsin hamilelikte çok iyi geliyormus ama cesaret edebilirmiyiz acep o_O

Kızlar ya grip oldum bugün dökülüyorum dr da tembihledi grip olma dikkat et kendine diye ama oldum işte ne yapabilirim bu durumda fikri olan varmı
Geçmiş olsun bol bol dinlen ıhlamuru sordunmu icebilirmisin diye yatarak atlatacaksin artık çabuk geçmesi icin

Ben belirtim yok diyince kusmak yok diyince bazı arkadaşlar kiziyordu şimdi anlayın beni belirtim boş yere yokmuş hayırlısı dua edin diyecek bisi yok Rabbim hepinizin evlatlarını korusun

Ben belirtim yok diyince kusmak yok diyince bazı arkadaşlar kiziyordu şimdi anlayın beni belirtim boş yere yokmuş hayırlısı dua edin diyecek bisi yok Rabbim hepinizin evlatlarını korusun
hayırdır ne oldu benimde kusmam bulntım yok ama bebeğimde de bir sorun yok çok şükür.Doktora mı gittin ne oldu hayırdır canım ya

Merhaba herkese.ben de aynı durumdayım yat yat.oturamıyorum.belim ağrıyo uxun süre oturunca.bulantım hala yok.isteksizlikse tam gaz devam ediyo ev işlerine karşı.iştahım da pek ypk.yiyorum ama can sıkıntısından.böyle işte..zahidecim umarım herşey yplundadır.

Ben varya uyustum resmen uyustum aslında yürüyüş falan yapabilsek dinç oluruz plates demişsin hamilelikte çok iyi geliyormus ama cesaret edebilirmiyiz acep o_O
bende bilmiyorum endiseleniyotm ana boylede yatalak gbi anca Yatıyorum bugun isyerine evrak gotrdun sehir ici otobuse binim dedim binmez olaydim kasiklarim agzimdan cikcakti smdide haff agrim var yatiom uykum geldi havada kapali bian evvel gecsin su gunler valla uyusamda dinlenemiorum sanki ya

Benim şu kahverengi akıntı hala geçmedi ya 2 gündür de progestan denen şu ilacı içiyorum kaç güne geçer acaba yatmaktan popom ağrıdı artik:KK12:
bende kullanıyorum ama vajinal yoldan doktor daha etkili olur demişti.ama bende lekelenme yok sadece garanti olsun diye kullandırıyor.Doktoruna danış istersen canım geçer ama dert etme

hayırdır ne oldu benimde kusmam bulntım yok ama bebeğimde de bir sorun yok çok şükür.Doktora mı gittin ne oldu hayırdır canım ya
Canım 7+1 im bugün ultrason vardı kalp atisi icin duymadik bebek gelişmemiş haftaya bida ultrason var tabi dusuk olmazsa ozamana kadar ,belirtileri soruyordum hep mide bulantısı yok falan diye bazıları kiziyordu daha ne istiyon diye ama sen 10 haftalık olmuşsun ve kalbinide duymuşsundur inşallah sağlıcakla al kucağa ben hiç duyamadim:KK61:

ben nazmiye hanima gidiorm devlettede zubeydede ahmet beye gidiodm ii biri ama en sn gttgmde mahvolduk beklemekten bi odaya 5 hasta aliodu esim bida gelmem dedi veririz neyse gideriz nazmiyeye dedi muayensi 60 lira testleride uygun dogumuda uygun orasinda karar kildik bakalm hayirlisi
Nazmiye hanım kimmiş ben hiç duymadım. Bende bursadayım.

Back
X