• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin güzel anneler.... :KK74:
Gecmisi okuyamadim sizde miniklerde iyidir insallah....
Bahsetmistim onceden esimin isinden dolayi kucuk bi ilcede yasiyoruz...
Hastane imkanlari epey kısıtlı olan bi yer...
Saglik ocagi daha onceden gebelik oldugunda kayit yaptir demisti,bizde dun gittik kaydimi yaptirdim 5.aydan sonra asi varmis vs.
Aile hekimine gecen haftadaki sonuclarimi gosterdim crp ve sedimantasyon biraz yuksek cikmis atesli hastalikmi geçirdin dedi hayir dedim enfeksiyon var gibi görünüyor ama korkulcak bi durum yok cok yuksek degil dedi.11.hafta ikili testim var tekrarliyimmi bunlari dedim evet dedi.
Ama bunu bana nedense elim kadar olan tip merkezindeki k.dogumcu normal normal diyip bebeginde kalp atisini gosterip aciklama yapmadı.Hatta huzursuz olup neden yüksek diye netten bakmistim.Burdada sormustum.Devlet hastanesinde zaten hergun k.dogum doktoru bulunmuyor..
Allahim son 1 sene sen bana yardim et...Sag saglim dogurayim cocugumu...Korkuyorum ihmalden bisey varsa bilmemekten...
Sizler beni anliyosunuzdur su doktorların agzindan iki kelime almak bazrn cok buyuk mesele...
Kendi doktorum 80 km.uzaklikta ha diyince gidilmiyor cok stresliydim dün:(

canim gunaydin bende ayniyjm gecen aksam survivorda bisi vardi canm cekti gec diye bulamadik dun aksam 9da aklima dustu esim gtti aldi geldi ole bi yedimki nefes alamadim allah sonumuzu hayretsin:KK17::KK53:o_O:KK76::kk77:
Ben bugece 4te kalktim acliktan ölüyorum sandim :)
Peynir yedim geri uyumusum:)

Gunaydinlarrrr uyanma işini gitgide öne alıyorum sanki işe gidiyorum.....dün gece 11.30 da yatağıma geçtim uyumam yine 2 3 leri buldu bütün vücudum agrı sızı içindeydi o neydi öyle ya masaj yaptı hep eşim öyle öyle uyumusuz çok fenaydi
gunaydin canimm benimde dun aksam ve ondan onceki gunden baslayan bacak agrim vardi aksam omuriligimden sag bacaga ole agri olduki dogrulamadm bile annem saolsn masaj yapti ole derken 9da uyumusum smdi esmi yolcu ettim ama ruh gbiyim nasi uykum var anlatamam

can
Günaydin güzel anneler.... :KK74:
Gecmisi okuyamadim sizde miniklerde iyidir insallah....
Bahsetmistim onceden esimin isinden dolayi kucuk bi ilcede yasiyoruz...
Hastane imkanlari epey kısıtlı olan bi yer...
Saglik ocagi daha onceden gebelik oldugunda kayit yaptir demisti,bizde dun gittik kaydimi yaptirdim 5.aydan sonra asi varmis vs.
Aile hekimine gecen haftadaki sonuclarimi gosterdim crp ve sedimantasyon biraz yuksek cikmis atesli hastalikmi geçirdin dedi hayir dedim enfeksiyon var gibi görünüyor ama korkulcak bi durum yok cok yuksek degil dedi.11.hafta ikili testim var tekrarliyimmi bunlari dedim evet dedi.
Ama bunu bana nedense elim kadar olan tip merkezindeki k.dogumcu normal normal diyip bebeginde kalp atisini gosterip aciklama yapmadı.Hatta huzursuz olup neden yüksek diye netten bakmistim.Burdada sormustum.Devlet hastanesinde zaten hergun k.dogum doktoru bulunmuyor..
Allahim son 1 sene sen bana yardim et...Sag saglim dogurayim cocugumu...Korkuyorum ihmalden bisey varsa bilmemekten...
Sizler beni anliyosunuzdur su doktorların agzindan iki kelime almak bazrn cok buyuk mesele...
Kendi doktorum 80 km.uzaklikta ha diyince gidilmiyor cok stresliydim dün:KK43:
canim allah yardmcin olsn zaman hemen gecsinde kurtul insallah ordan kendi memleketnde dogum yapsan varmi ole imkanin bizim arkdslr hep ole yapiodu..insanlar tuhaff doktorlar daha tuhaf salak degiliz degerleri goruyoruz ama nedense bazi doktrlar onemsemio

can

canim allah yardmcin olsn zaman hemen gecsinde kurtul insallah ordan kendi memleketnde dogum yapsan varmi ole imkanin bizim arkdslr hep ole yapiodu..insanlar tuhaff doktorlar daha tuhaf salak degiliz degerleri goruyoruz ama nedense bazi doktrlar onemsemio
Canim doguma yakin annemin yaninda olma imkanim var istanbulda annemler ama riskim olursa diye kesin bisey yok benim suan bulundugum yer otobusle 24 saat.Ancak ucakla giderim.Ama iste belirsiz o zamana cok var.O gunlere bi geleyimde bakalim.gebeligin 3 ayi cok onemli diyolar normal kan veriyorum uzaga gitmiyim diye uğraşıyorum biseyim varsada kimse beni uyarmiyor.Dusuk riskim kalkti diyede. Hemen uzun yola gitmek istemiyorum yani kendi doktoruma...zaten 20sinde gidicem bakalim nolucak canim insallah bebegim iyidir...

Bu bebisler cok acikiyor yaaa neyse doguncada boyle istahli olup emselerde hem kendilerine hem bize yarasa :))
katiliyorum canim sana insallah dgncaa bole olurlar annemde 1 haftafr yanmdaydi erkende uyudugum icin dio bu sabah seninki uykucu olucak galiba hep uyutuo seni ki ben uykuyu hic sevmem dedim dogduktan snrada uyusun bari ohh ;) canim sagliklidir bebisin kotu giden bisi yokki cok sukur bebisi strese sokma annesiii.haklisin canim dogum zamanida 7 aydan snra ucaga bndirmiolar sanirim oda sikinti zor ya ben sirf bu sebeplerden 3.5 yil erteledim melegimi allah yardimcin olsun vakit bian evvel gecsn gelin butarafa

katiliyorum canim sana insallah dgncaa bole olurlar annemde 1 haftafr yanmdaydi erkende uyudugum icin dio bu sabah seninki uykucu olucak galiba hep uyutuo seni ki ben uykuyu hic sevmem dedim dogduktan snrada uyusun bari ohh ;) canim sagliklidir bebisin kotu giden bisi yokki cok sukur bebisi strese sokma annesiii.haklisin canim dogum zamanida 7 aydan snra ucaga bndirmiolar sanirim oda sikinti zor ya ben sirf bu sebeplerden 3.5 yil erteledim melegimi allah yardimcin olsun vakit bian evvel gecsn gelin butarafa
Keskee uyusalar ama hic sanmam :)
Insallah canim tez zamanda kurtulayim şurdan.Tamam burasida cogu insanin memleketi kotulemiyorum ama.Saglik hizmeti sifir.Kanamam olunca gitmistim mecbur devlette h.sonu ebe yok dogum olsa napcaksiniz dedim hemsireye e 3.veya 4.dogumsa biz yaptiriyoruz diyor.Ama bebege bisey olsa sorumluluk almaz.Ay neyse bebegimide kendimide daha fazla germiyim dogru diosun:)

Annecimde 20 gundur yanimdaydi..Kanamam olunca apartopar gelmisti bu aksam gidiyo artik ya doguma gelir yada ben gidince gorurum cok ozluyorum annemiiii:( bugun cok dertliyim kusura bakma sabah sabah şisirdim kafani

Insallah canim tez zamanda kurtulayim şurdan.Tamam burasida cogu insanin memleketi kotulemiyorum ama.Saglik hizmeti sifir.Kanamam olunca gitmistim mecbur devlette h.sonu ebe yok dogum olsa napcaksiniz dedim hemsireye e 3.veya 4.dogumsa biz yaptiriyoruz diyor.Ama bebege bisey olsa sorumluluk almaz.Ay neyse bebegimide kendimide daha fazla germiyim dogru diosun:)

Annecimde 20 gundur yanimdaydi..Kanamam olunca apartopar gelmisti bu aksam gidiyo artik ya doguma gelir yada ben gidince gorurum cok ozluyorum annemiiii:KK43: bugun cok dertliyim kusura bakma sabah sabah şisirdim kafani
olurmu canim ah o ayriliklar ahhh umiversiteye giderkrn bikere agladgmi bilmem ama evlenince is baska oluo kibrisa giderken her servisi bekledigimde onlardan ayrilirken ista gidene kadr agliodum trakyaya gelince yine ayni esime diyorum bu yollarn dili olsada konussa. insan evlenince daha mi iyi anlio onlari bilmiyorum hele smdi annemin yaptklrini gorunce ne buyuk ne kutsal his diyorum evladi icin hala cabalio yardım edio dahada ii anliyorum. cok zor ama iyi dusun sagliklilar hep senin yanindalar sen gidemesende yine gelirler gorusursun vedalar cok zor ama onlar iyi ya allahim onlara uzun omurler versin.

Annecimde 20 gundur yanimdaydi..Kanamam olunca apartopar gelmisti bu aksam gidiyo artik ya doguma gelir yada ben gidince gorurum cok ozluyorum annemiiii:KK43: bugun cok dertliyim kusura bakma sabah sabah şisirdim kafani
biz kibristayken bi uzmancavus esi hamileydi ordada ozeller amerikan hast guc yetmez mecbur girne askeri hastaneye gidiodu bizde mahrumiyet bolgesindeydik esler arazide koyde ucan erkek sinek bile yoktu iki kisi arabasini birakmisti acil bisi olursa biz saglicaktik kadinin sezeryan olmasna rağmen sancisi tuttu doguma vardida ambulans cagrsan gelip gidene kadar 2 saat kadini sabaha karsi 4 te gotrmustum bi astegmen var ellemio kadina bi bakin diorum yarin ben teskere alicam dio korkuo bisi olursa basi yancak die okdr caresiz kalmistimki snra kibrisli hocam vardi kurs hocasi saolsn onu aradim o arkadsi klinige yonlendrdi doktr parada almamisti kadin cok sukur bisi olmadan kontrol unu olup eve gelmistik ama o korku bana yetti esime dedim burasi hem cocuk icin cok iyi bahcelerde buyur gezer oynar ama dogum icin ayrilicaz yanimda da olmani isterim oyuzden dusunemedik. ama insanoglu nankor sonra okadin kendi kendine kustu bana bende suratina demistim kullanirken beni cok iidi mahserde goruscez.insan oglu gercekten cig sut emmis. ;)

Canım şuan ne iş yapıyosun çalışma ortamın nasıldr bilmem ama banka için bi kez daha düşün derim. Ben bankadan istifa ettim 5 ay önce hemde devlet bankasıydı ona rağmen çalışma şartları çok ağır haberin olsun. Çıkış saatleri pek belli değil. Ama yinede başlıcağın pozisyon da önemli ama hayatının geri kalanını stresli bi insan olarak geçirebilirsin söylemek istedim kayıtsız kalamadım. Kafanı karıştırmak istemem ama çok iyi düşün canım
Teşekkür ederim canım. Ama sanki ben bu işi kabul etmezsem hayatımın en büyük hatasını yaptığımı düşünücem ömrüm boyunca denemeye değer diye düşünüyorum her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Back
X