• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisim :KK43: gittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :)
Bir oglusun olacak ozaman genellikle cok.az.yaniliyorlar:)))gozunuz aydin yaa bende istiyorum hemen ogrenmek.cinsiyetini onemli degil.ama.merak ediyor.insan.cok.

Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisim :KK43: gittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :)
Aiyyyy hissetmiştimmmmmm :) demiştim sana erkek geliyo bana diye :) inşallah hayırlısı olur. Bende bir tuhaf oldum. Kalp atışları vs derken bak cinsiyetlerde başlıyor :))))

hani acun turabiye kızmıştı ya geçen hafta ,senı boynundaki kolyeyle istanbula geri gönderirim ,kolyene güvenme kimseyı tahrık edici hareket yapma demişti. hakanda bu hafta cok şımardı turabıye hareketler fln yapıo tahrık etmek ıcın acun oyuzden hakan'a da kızdı :) dokunulmazlık oyunu oynıcaklar bu hafta,toplam 4 kişi gidicek , 4 kişide kıbrısa gidicek . hareketlı olucak :)
hımm hakanda az çakal değil :) bu hafta oynanacak oyunlarla hemen 4 kişi elenecekmiş anlamadım :/

Sag olun kizlar ilginiz icin :) Bence de erken inanmak icin ama 2 li testte belli oluyormus genelde pazartesi netlestirir belki cok garibim su an ama icimde hep erkek bebis varligini hissediyorum :)

O yooo icimde bir pipis var kizlar :))))))
ahahah koparttın beni :) bizde içimde bir pipiş olsun istiyoruz :P

inşallah gönlüne göre verir allah :=)

Ya kızlar bir şey soracağım oksapar kullanan var mı aranızda nasıl yapıyorsunuz yatay mı dik mi ? Doğuma kadar mı kullanacağız bu igneyi dün gittim dr bir kutu daha verdi bebeğimin heyecanindan soramadım. Çok canım yanıyo bide morarma olyor iğne yerinde

Kizlar randevu gunumu yanlis hatirlamisim :( gittin hastaneye doktor yok sonra oldugu poliklinige gittim buldum doktoru ordaki usg makinesi eskiymis 2li test icin hastaneye gel dedi pazartesi gunu testi yapacak. Kontrol etti bebis 11+4 cikti kocaman olmus 4 gun ondeymis kalp atislarini gorduk cok sukur bir sorun gormedi. Simdilik erkek diyebilirim dedi bu makine eski tam anlasilmiyor dedi :) pazartesi gununu bekle isin yoksa heyecandan gecmezde gun usg den tam secemedim ama koca kafalimi sectim genede:))) icimde kaldi bir suru heves. Allah biliyor ya icimden hep erkek olacak diye geciyordu insallah tutar saglikla dogsun tabiiki de:) Cok degisik oldum cinsiyet tahmininde bulununca cok tuhaaaaaf bir his :)
Ayyy masaallah içine doğan oldu yani sağlıkla gelsin inş

Back
X