- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #10.961
Az kaldı canım geçer 1-2haftaya inşbenım 1 ay 1 haftadır bu sekılde
vallahı suya hasret kaldım
içince mıdem bulanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı canım geçer 1-2haftaya inşbenım 1 ay 1 haftadır bu sekılde
içince mıdem bulanıyor
hiç geçmeyecek gibi gelıyor bana. senın yok mu?Az kaldı canım geçer 1-2haftaya inş![]()
Churchill yap onu da dene beni oda bastırıyordu hem soda ile mineral alıyorsun.. İkizler de doktorum mutlaka hergun soda iç diyordu sürekli de marka değiştir derdi bütün mineralleri alayim diye..benım 1 ay 1 haftadır bu sekılde
içince mıdem bulanıyor
farkedılmeyecek sekılde sekerlı lımonata yaptım dolaba koydum. maden suyu gunde 1 tane ıcıyorumChurchill yap onu da dene beni oda bastırıyordu hem soda ile mineral alıyorsun.. İkizler de doktorum mutlaka hergun soda iç diyordu sürekli de marka değiştir derdi bütün mineralleri alayim diye..
Unvanı ne canım 2 tane doktor var galiba dimi orda özel kısımda çalışan görmüştüm egenin sitesinde..ben doğumu ege de yapmıştım ondan bu sefer oraya gitmek istemedim..her hafta cagiriyormu peki kontroller nasıl oluyor..Mete ergenoğlu canım egede..
Bnm hiç bulantım olmadı canım çok rahat geçirdm çok şükür..geçer inş ii düşünhiç geçmeyecek gibi gelıyor bana. senın yok mu?
maşallah dıyelım de nazar degmesınBnm hiç bulantım olmadı canım çok rahat geçirdm çok şükür..geçer inş ii düşün![]()
Tuz konusunda kısamıyorum daha kendimi yaa..daha yürüyüş filan da yapamıyor kanamalardan..normal tuz lu yiyorum hic tuzsuz â geçemedim doktor daha perhiz de vermedi..obur doktorum vermişti en bastan sen değil bebekler alcak kilo demişti..öyle de olmuştu..farkedılmeyecek sekılde sekerlı lımonata yaptım dolaba koydum. maden suyu gunde 1 tane ıcıyorum
yani tuzu ıyı ayarlamak gerekmıs onu da ayarlayamam heralde
sonra kaş yaparken göz cıkarmayayım diyorum
Doçent canımm..sanırım 2tane var eet..her hafta deil 2haftada 1çağırıodu şimdi 3hafta snra çağırdı..kemdisi yapıo kontrolleri ,perinatolojide bide kendisi zaten..detaylı bakıo her zmnUnvanı ne canım 2 tane doktor var galiba dimi orda özel kısımda çalışan görmüştüm egenin sitesinde..ben doğumu ege de yapmıştım ondan bu sefer oraya gitmek istemedim..her hafta cagiriyormu peki kontroller nasıl oluyor..
bende kısmıyorum canım. bu aralar en cok yedıgım seyler tuzlu ve ekşiliTuz konusunda kısamıyorum daha kendimi yaa..daha yürüyüş filan da yapamıyor kanamalardan..normal tuz lu yiyorum hic tuzsuz â geçemedim doktor daha perhiz de vermedi..obur doktorum vermişti en bastan sen değil bebekler alcak kilo demişti..öyle de olmuştu..
Evet canim randevuyu internetten aliyorsun kadin dogum antenatal tani poliklinigindendevlet dimi o hastane?
ya ben devlete hıc gıtmek ıstemıyorumEvet canim randevuyu internetten aliyorsun kadin dogum antenatal tani polikliniginden
dur kız maşallah deMide bulantım tamamen geçtiii![]()
İnşallahh bundan snrada olmazz canım..yapmadı yaa bilerek sölemedi daha kesin olmaz dedimaşallah dıyelım de nazar degmesın
ne kadar sanslısın. cınsıyet tahmını falan oldu mu?
ikilide kemık yapısından bellı oluyormusİnşallahh bundan snrada olmazz canım..yapmadı yaa bilerek sölemedi daha kesin olmaz dedi![]()
Egenin ortamı nasıl peki..Benim doğum yaptığım da hic memnun kalmamıştım gerçi acil durum olduğu için doğumhane nin yaninda yattım..sonra da kan değerlerim düşsün diye 1 hafta daha poliklinikte yatırdılar..ozel odaya çıkmıştım o zaman..habire kavga ediyordum asistan doktorlarla :) it muamelesi yapıyorlardı çünkü hastalaraDoçent canımm..sanırım 2tane var eet..her hafta deil 2haftada 1çağırıodu şimdi 3hafta snra çağırdı..kemdisi yapıo kontrolleri ,perinatolojide bide kendisi zaten..detaylı bakıo her zmn
Gitmek istersen randevuyu mhrs den aliyorsun gece 12 de hemen giris yap randevular cabuk bitiyor 15 gunden uzun zamana randevu vermiyor ben bir kere gittim zeynep kamile gecen hafta ozelde doktorumun verdigi tahlilleri yaptirdim orada randevum 3 ten sonra olmasina ragmen kan ve idrar tahlilini hemen yaptilar ertesi gun tekrar gitmeme gerek kalmadi sonuclar icinde bakod isteyince internetten bakabiliyorsun ayrica ozeldeki doktorum ikili test icin orayi tavsiye etti iyi oldugu icin oradan randevu alamazsam baska yeri tavsiye edecekti ama aldimya ben devlete hıc gıtmek ıstemıyorum
yoksa zeynep kamil fena yer degılmıs.