- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #12.401
doğru diyosun arkadaşım. utanıyorum kendimdenBen de kendimi avutmak için çok tiryaki olan arkadaşlarıma hep sordum mesela onların doktorları günde 3 taneye kadar musade etmiş..az alt bence canım..light ta olsa hepsinde nikotin var..çocuğuna bir omur boyu problemli sağlıksız bir yaşam bırakmak istemezsin eminim..kuzenim simdi eşşek kadar oldu ama çok iyi biliyorum her ameliyata girdiğinde minicik ti kucagimdan inmezdi heleki o anjiyo ya girmemek için..7 yaşına kadar sürekli operasyon geçirdi bizde onla bir olduk dirildik..omur boyu kullanmak zorunda olduğu ilaçları var..biliyorsun ki en son akciğer gelişimi tamamlanıyor erken doğumda da en büyük risk zaten nefes alamadi mi hic birseyin anlamı yok..biraz sık dişini..ben içmek istemiyormuyum bir suru problemim var takıntılarım var ne psikiyatri ilacı nede sigara direniyorum..çünkü bir daha erken doğum vs yaşamak istemiyorum..en azından burdan uzerime düşen görevi yapayım..annemde eşimde akşamları pofur pofur içiyor..hic sakin biri değilim çok sinirliyim biliyorum bunun da bebeğime zararı var ama napim..çünkü düşük erken doğum hastalık oldumu en çok bize koyuyor bunu çok iyi öğrendim. Eşime koysa su anda akşamları en azından sigara içmez bana destek olur ama nerdeee...