- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.421
Ay Çoktan içtim bile hep senin YüzündenTamam demiyorum git iç kız çay bardağıyla bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Çoktan içtim bile hep senin YüzündenTamam demiyorum git iç kız çay bardağıyla bari
hayırlısı olsunCinsiyet için gittiğim doktorda %80erkek dedi :))
Eet erkek hissediodum ama hep kız istiodumm :))hayırlısı olsun
saglıklı olsun inşallah. erkek hıssedıyormussun zaten![]()
burda ne kadarlık?Bide bu var canımm bu kendi doktorumdan :))
Erkek canımBide bu var canımm bu kendi doktorumdan :))
Teşekkür ederimmm tatlımmm :))Erkek canım
Afiyet olsun canımAy Çoktan içtim bile hep senin Yüzünden![]()
Aslında 11+6ydı ama 12+5 çıktıburda ne kadarlık?
Bekle cnm gittiğinde tam belli olsun benim fikrimcebenimde rus ve cin takvmnde kiz surrendern dedigi teorilerde erkek cikti ben hep erkek hissediyorum allahtan hayirlisi bakalm daha ogrenemedim bayramdan once gtsemmiii yoksa bayramdan snraki haftayami biraksam bilemedim![]()
benımkı de gıttıgımde 11+3 tü ama 12 + 3 çıktı :=) yukarıdakı foto da :=)Aslında 11+6ydı ama 12+5 çıktı
bişi olmaz :=) benım canım hiçbişi istemıyorAy Çoktan içtim bile hep senin Yüzünden![]()
Anaaaaa sen bu hakaretciyemi inaniyon pinkcime neler soledi
Hahhahahaha senin kızına kaynana olcam vurucamm kirbaciiiO ortalığı karıştırmayı çok sever, zaten oğlu olacak tipik kaygana olur o![]()
kim ne dedi?Anaaaaa sen bu hakaretciyemi inaniyon pinkcime neler soledi![]()
Huhuu yavaş gel kız oğlunu iç güveyi alırım görürsünHahhahahaha senin kızına kaynana olcam vurucamm kirbaciii![]()
Ben 2kilo aldım canımm bende çok yiyorum ama az yiyorum sık yiyorum canımm :) bide yavaş yiyorum bide çok çiğniorumm :))benımkı de gıttıgımde 11+3 tü ama 12 + 3 çıktı :=) yukarıdakı foto da :=)
ben çok mu yıyıyorum acaba
benımkı senınkınden şişko duruyor
3 kilo almısım
sen aldın mı?
Pinkcine mii vay bee arkadaş kabak bana patladı sen etiketlemedin mi onu kız bende yanlış kişi sanmışım yağ tulumu dedim incecik kızaHahhahahaha senin kızına kaynana olcam vurucamm kirbaciii![]()
aslında almamamız lazımBen 2kilo aldım canımm bende çok yiyorum ama az yiyorum sık yiyorum canımm :) bide yavaş yiyorum bide çok çiğniorumm :))
Ama dikkat ettinmi Pink te okadar çabuk kabullendiki hiç yadirgamadi yağlarıPinkcine mii vay bee arkadaş kabak bana patladı sen etiketlemedin mi onu kız bende yanlış kişi sanmışım yağ tulumu dedim incecik kıza
Hıh ben bilmem pinkin kemikleri sayılıyor benceAma dikkat ettinmi Pink te okadar çabuk kabullendiki hiç yadirgamadi yağları![]()