- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.601
Ne gibi bebişimMazlumuGetirinBana başka kerametin varsa saklama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi bebişimMazlumuGetirinBana başka kerametin varsa saklama.
Cinsiyet tahmininden öte işteNe gibi bebişim![]()
Ailende uzun süren varsa uzun sürebilir canım, annenin hamileliği nasılmış? Benim bir ark. 14 haftalık hala devam ediyor bulantısı endişelenme inşallah bir an önce düzelirMerhaba,,14.hafta bulantılarim hala devam ediyor bir ayı gecti ymek kokuları hala kotu, sizinde bu haftada olup devam eden var mi
canımmm benim de 9. hafatada geçti 12. haftada geri başladıslm kizlar bu mide bulantisi maf etti beni 2 haftadir var. kussam rahatliyacam sanki ama yok og og icim gitti ne zamana geciyor kizlar ;(
aman canım sakın soğuk su içme mideyi boğazı mahvediyor aman haaaaaBende süt içemiyorum soğuk su içiyorum süper oluyor
yok cnm yaaa ilk aylar kandan besleniyor bebiş sıkıntı yapmaaaayok icmem .Allah im yardim et bana yemek yiyemiyorum bebegim icin yemeliyim ama..cok zor gecio![]()
canım maşallah sevindim sağlıklı sıhhatli kavuşmuşsunuz :) inşallah en kısa zamanda öğrenirsin cinsiyeti de :)Arkadaşlar doğum günümü kutlayan tüm Arkadaşlara teşekkür ederim...
Biz doktor amcamızdan geldik harmony testimizi verdik ense kalınlığımız 1.26 çıktı burun kemiğimiz iyi...Bebeğimiz kıpır kıpırdı izlemelere doyamadım nasıl özlemişim belli değil
Fakat melesef doktor amcamız cinsiyeti konusunda hiç bir şey demedi erken hayal kurmayın dedi çünkü kesin değil dedi
Amaaaa bennnnn çokkkk merak ediyorum mm![]()
benim de geçmişti tekrar başladı maalesef yaaaaMerhaba,,14.hafta bulantılarim hala devam ediyor bir ayı gecti ymek kokuları hala kotu, sizinde bu haftada olup devam eden var mi
Canım benim bir bitip bir başlıyor. Birkaç gün çok iyi oluyorum. Sonra tekrar midem rahat vermiyor. Bugunde çok kötüyüm 4.ay bitene kadar surebiliyor. Merak EtmeMerhaba,,14.hafta bulantılarim hala devam ediyor bir ayı gecti ymek kokuları hala kotu, sizinde bu haftada olup devam eden var mi
Canim biraz daha zaman var gecmesine ama uzulme yiyemesen da bebegin senden besleniyor insallah kisa zamanda gecer bulantilar benim de hala tamamen gecmedi ama bebis icin endiselenmeyok icmem .Allah im yardim et bana yemek yiyemiyorum bebegim icin yemeliyim ama..cok zor gecio![]()
Benimde yarın bakalım cinsiyet öğrenebılecekmıyızBenimde yarın kızımın doğumgünü ve yarına ikili tarama testim var inş. Herşey yolundadir. Şimdiden heyecanlıyım
Bende hergun 11 e kadar uyuyorum.öğle ile ikindi arası da uyuyorum.paso uyuyorum benYarın doktor kontrolüm varbakalım neler olmuş miniğe. Bugün 1e kadar uyumuşummm
ama doktorlar uyuma isteiğinize karşı çıkmayın diyor
![]()
canım çok Sağol beni düşündüğün için. Yatıyorum fazla bişi yapmıyorum. Tez zamanda geçer inşallah.Canım senin için doktora bugün sordum ense kalınlığı 2 çıkan bir arkadaşım var normal mi dedim 2.50 ye kadar normal kabul ediyoruz dedi... Birde kanama odağı var dedim doktor sende de vardı dedi progestron verdim sana ben ve sürekli yatmanı istemiştim dedi ve şuanda iyisin dedi muhtemelen Arkadaşının doktoruna aynı şeyleri önermiştir dedi... Kormasın gebeliklerde bu Tür şeylerle kArşılaşılabiliyor dedi.. Ve bol su içsin dedi... Canım tekrar gecmiş olsun bol bol dinlen benimde kanama odakların vardı 3 farklı yerde ve 2 ay sürekli yattım sadece yemeklerimi Yaptım çok şükür şimdi kalmadı ama yinede doktor Yürüyüşe izin vermiyor...![]()
13 16 haftalarda 13.3 ile 254 aralığı diyor .sınırda seninde bilemedımBenimki çok düşük çıkmış 12,88 hamile olduğumu öğrendiğimde bile 50 ydi. Çok moralim bozuldu bu ne demek ya
13 16 haftalarda 13.3 ile 254 aralığı diyor .sınırda seninde bilemedım
Alla alla doktorda açmıyo teli Kafayı yicem az kaldı13 16 haftalarda 13.3 ile 254 aralığı diyor .sınırda seninde bilemedım