• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar uzuuun zaman oldu buraya girmeyeli herkes iyidir umarım
Sıcaklar mahvetti beni :(
klima açıyorum üşütüyorum
Kapı pencere açıyorum cereyanda kalıyorum üşütüyorum
Sadece pencere açıyorum uyuyamıyorum
Bu işin çaresi nedir yaaw
Sırf bu yüzden eylül gelsinde yatağıma gideyim diyorum salonda her yerim tutuldu
Birde gece yatarken sağa yatsam bacağım kopacak gibi ağrıyor sola yatsam kasığım ağrıyor yani uyumak istemiyorum :(
Ne dertliyim de mi siz napiyosunuz bu sıcaklarda

Slm kızlar uzuuun zaman oldu buraya girmeyeli herkes iyidir umarım
Sıcaklar mahvetti beni :KK43:
klima açıyorum üşütüyorum
Kapı pencere açıyorum cereyanda kalıyorum üşütüyorum
Sadece pencere açıyorum uyuyamıyorum
Bu işin çaresi nedir yaaw
Sırf bu yüzden eylül gelsinde yatağıma gideyim diyorum salonda her yerim tutuldu
Birde gece yatarken sağa yatsam bacağım kopacak gibi ağrıyor sola yatsam kasığım ağrıyor yani uyumak istemiyorum :KK43:
Ne dertliyim de mi siz napiyosunuz bu sıcaklarda

canım aynı dert bende de var, yatak odasında yatamıyorum resmen çok sıcak, salonda yatıyoruz mecbur ama genede sıcak, sola yat diyorlar ama bende de solda kasık ağrısı oluyor

canım aynı dert bende de var, yatak odasında yatamıyorum resmen çok sıcak, salonda yatıyoruz mecbur ama genede sıcak, sola yat diyorlar ama bende de solda kasık ağrısı oluyor
Napicaz yaaa :( Allah yardımcımız olsun
Gece dönerken çok zorlanıyorum çok ağrıyor göbek kasık aslında bu ağrılar 7. Ayda başlıyor ilk gebeligimden biliyorum çok şükür diyorum doğum kışa geliyor yaz bebeği zor olur heralde

canım ya bişey sorucam benim yoğurt biraz sulu oluyor çok değil ama oluyor gene de, senin nasıl oluyor
benimde bu seferki sulu olmus canim o degisio bazen kaskati oluo bazen sulu. ama mayayi nezaman cok koysam kati oluo :) bide mayalandiktan sonra mayaladgn gun metal sokma icine metalde cok sulandirio. 1 veya 2 gun sonra metal sokunca bisi olmuo ama mayalandgi gun sokunca cok sulanio

Evet ondandir canim.mayaladikca koyulasir diyorlar ama..aslinda yogurdun mayasini da biyerden dogal bulmak lazim.hazir yogurtla mayalaynca yine ayni maddeler oluyor bosa kurek cekmek gibi..ben koyden manda yogurdu almstm onunla mayaladi annem.ondanda maya attm buzluga mayalamak icin
banada kayinvalidem vermisti hazirla mayalayinca hazir oluo yine die. bide bi kabin icinde donmus vermisti mayan olmazsa bunu atarsin icine die smdi olcum o oldu bende mayaladgm gbi kabin icini doldurup atiorum dondrucuya bi sonraki mayalamada onu kullaniyorum mayam kalmazsa

kızkar malum hava çok sıcak yani nemlendirici sürmeye gerek var mı bu havalarda, duşa giriyorum sürekli ama yinede terliyor insan nemleniyor yani :))
bende 3 gündür surmuyorum zaten terliyorum krem fazla gelio bugun surerim die dusunuodum ama bilmiyorum. yeterince nemli dedgn gbi ;)

benimde bu seferki sulu olmus canim o degisio bazen kaskati oluo bazen sulu. ama mayayi nezaman cok koysam kati oluo :) bide mayalandiktan sonra mayaladgn gun metal sokma icine metalde cok sulandirio. 1 veya 2 gun sonra metal sokunca bisi olmuo ama mayalandgi gun sokunca cok sulanio
Kızlar yoğurt mayalarken yaz aylarında şuna dikkat edin malum havalar sıcak çok sıcak mayalamayin yani parmağınızi yakmasin süt bi de üstüne kapak kapatmayin süzgeçkoyun mesela ve üstünü örtüyle kapatmayin sadece etrafını sarın 6- 7 saat sonra dolaba koyun dolaptayken kapağını kapatın bakın nasıl kaya gibi yoğurt oluyo ;)

kızlar selam bizim de kontrolümüz yarın. oğlumu görmeyeli neredeyse bir ay oldu. heyecanlıyım. gerçi eve küçük bir doppler cihazı aldım. arada bir sesini dinliyorum ama ikinici bebek olmasına rağmn daha tekme ve göbek yok ortada. o yüzden görmeden ikna olamıyorum orda olduğuna :)
ama bana zaman hiç geçmiyor. 4 koca ay bitti. ama ben aynıyım. sadece mide bulantısı, baş ağrısı, huzursuzluk, uykusuzluk oluştu. şöyle göbikim büyüse belki hissdicem hamile olduğumu :)
ben kreş işletiyorum. burda çocuklarım soruyo hergün. bebek nerde, hani bize göster diye. gösteremiyorum :)
benim gibi zaman geçmeyen var mı aranızda?
Bende aynı şekilde hiç karnım çıkmadı şikayetlerimde yok çıkmicak heralde karnım benim

Bende ayni fikirdeyim canim.dedigim seyleri yap bak farki goreceksin.sende mide bulantisi da cok onlari icmen zor :KK19:olablr.birde bence kemikler yeni seklini alana kdr agri yapiyor sonra azaliyor benim o yuzden de azalmis olabilir.:KK53:
magnorm u içtim de calcimax ı içmedim dün.
bence de agrısız olmaz.
calcimax ı aslında yarım seklınde almayı düşündüm ..
valla ben foliği bile yarısına kadar içtim, midemi bulandırıyordu

Off off 3 gündür dís agrisi çekiyorum ya 20 lik dislerim cikmiyo benim ameliyat olmam lazımmış. Dün doktora gittim sana doğuma kadar ceza ağrısını çek bol bol daha önce neden ameliyatla aldırmadın dedi. Ben ayvayi yedim kulaklarım bile agriyo :KK43: çok mecbur kalmadan almayalim çok riskli dedi. Film falan çekilmesi lazımmış. Napalım cekcez artık. :KK43:
çok kötü olmuş canım. allah yardımcın olsun

ayyy bende kalktim bugun evi temizledim halilari kaldirdik kilim serdim yerine odanin seklini degistirdik esmle.alisverisr gittik.smdi dus alip uzandim elim ayagim tutmuo akintim koyulasmis sanki bisi olurmu bebege acaba. yapmicam diorum ama kim yapicak ne ana var yakin ne kaynana cagirsam gelirlerde utanıyorum. evde olunca iidide calismaya baslayinca birikio. allahtan esim cok yardimci oluo oda balkonlari yikadi smdi camasrlari asacak ama ben mahvoldum. bebekte hissediomudur acaba yorgunluğu karnimda..

Cok agir is yapmamak gerek. Iyice dinlenmelisin.

Benim bebeğim neden göstermiyo ya kendini. :(
Doğurunca mı görecem. :(
Bu ara bacakları mı yapışık diye korktum iki saniye açtı kapadı. Annecik korkma sadece nazlanıyorum dedi. Elini açtı sanki salliyodu. Sonra Zafer işareti yapti iki parmak gösterdi. Bu coçukla işim var ha.:110:

Benim bebeğim neden göstermiyo ya kendini. :KK43:
Doğurunca mı görecem. :KK43:
Bu ara bacakları mı yapışık diye korktum iki saniye açtı kapadı. Annecik korkma sadece nazlanıyorum dedi. Elini açtı sanki salliyodu. Sonra Zafer işareti yapti iki parmak gösterdi. Bu coçukla işim var ha.:110:

Ultrasona girmeden cikolata yersen bayagi hareketleniyor belki o zaman gosterir.

Back
X