- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #20.381
kızlar KONYA da yaşayan yok mu? Ben faruk sükan a gittim gecen gün, bebeğin erkek dedi o da..artık kesin ikna oldum..oysa kız umudum vardı hep içimde..ilk cocuk oldugu için çok cinsiyet takıntım yok ama hep öyle hissettim nedense..
sağlık ocagının verdiği monovite güldü doktor..damla şeklinde d vitamini olana. genelde kapalı bayanla güneş görmediği için verirler dedi. kullanmana gerek yok dedi.doktorun ismi ismet bu arada.
kalsiyum da yogurt süt yiyosan onu da kullanma dedi.
bir de kan hapım var ona devam et dedi , decavitle ikisi için.
oğluma üç parça kıyafet aldık babasıyla beşiğide hazır ama yatak almadık henüz...sanırım içine göre yaptırcam anneme ya da kayınvalideme...
bebeğimi hissedince benden mutlusu yok. karnım elimde hep uzanınca bir yere.
renkli ultrason için yarı bir gün almaya gerek yok normal randevuyla geleceksin dedi devletteki bu doktor..özellerde ne kadar ayrıntılı ultrason fiyatı , bilginiz varsa lütfen söyleyin ona göre belki özele gitcem.
20-24 hafta arası dedi bu arada ayrıntılı için.
sağlık ocagının verdiği monovite güldü doktor..damla şeklinde d vitamini olana. genelde kapalı bayanla güneş görmediği için verirler dedi. kullanmana gerek yok dedi.doktorun ismi ismet bu arada.
kalsiyum da yogurt süt yiyosan onu da kullanma dedi.
bir de kan hapım var ona devam et dedi , decavitle ikisi için.
oğluma üç parça kıyafet aldık babasıyla beşiğide hazır ama yatak almadık henüz...sanırım içine göre yaptırcam anneme ya da kayınvalideme...
bebeğimi hissedince benden mutlusu yok. karnım elimde hep uzanınca bir yere.
renkli ultrason için yarı bir gün almaya gerek yok normal randevuyla geleceksin dedi devletteki bu doktor..özellerde ne kadar ayrıntılı ultrason fiyatı , bilginiz varsa lütfen söyleyin ona göre belki özele gitcem.
20-24 hafta arası dedi bu arada ayrıntılı için.