• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ağrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldüm:KK48:ben sancıyı anlayana kadar evde dogururum kesin.
Maşallah ne güzel :) ama her yerde anlatma bunu nazar degmesn ;)

Maşallah ne güzel :) ama her yerde anlatma bunu nazar degmesn :KK66:
Dogru diyorsun canım.:KK19:
doktorum 20.24 hafta arası dedi.
2 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum 2. düzey ile aynı mı ayrıntılı?
İkiside aynı şey canım bu konuda uzmanlaşmış kişiler yapar ancak, rahimdeki kan damarlarına kadar bakarlar.tıkanıklık falan var mı diye.
zaten mide bulantıdan anlıyordum kumu hemen
sonrası facia tabi.
neyse maşallah de kendıne :KK53::nazar::nazar:
tamam anladık acı eşiğin yüksek
sen bir de disim agriyinca gor beni 10 tane dogum yapiyim ama disim agrimasin daha gecen hafta yaptırdım felaketti

Biz bugün kontrole gittik kızlar...16+3 teymişiz boyumuz 15 cm kilomuz da 173 gr mış maaşallah paşama...3 lü test için kan verdik ayrıntılı ultrason için de 7 eylüle randevumuzu aldık :KK200: Sizin bebikler ne alemde

Bizim cinsiyet belli değil canım oğlum kendi koydu .kız olursa gülce olacak erkek olursa oğlum cok istiyor mete olur herhalde ama oğluma uygun olsun diye metehan koyarım
19 olmuşsunuz hala göstermedi mi sıpa :KK48: kızın olabilir bak o vakit...gönlüne göre olsun canım her iki isim de on numara

doktorum 20.24 hafta arası dedi.
2 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum 2. düzey ile aynı mı ayrıntılı?
Istersen bir araştır ama erken gitsen sanırım daha iyi oluyor ben de devlette yaptıracagım inş gün veriyor sana ayrıntılı için gittiğin gün yogunluktan yapmıyorlar antalya da böyle

19 olmuşsunuz hala göstermedi mi sıpa :KK48: kızın olabilir bak o vakit...gönlüne göre olsun canım her iki isim de on numara
16 haftalikken gittim uyanmadi çocuk ben uzun süre bekledim acıkmıstım cocukta baygın baygın yatiyodu göstermedi tekrar gitmedim bende haftaya gideceğim inşallah

Kizlar günaydın ya cok sıcak hava klima desen çarpıyor dün ishal bulantı midemi üşütmüşm klimadan bi de buzdan sanırım
Nasıl dayanıyosunuz perişan oldum ben ya :(

Back
X