• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde dün duşta oldu. erkeni falan yok galiba bu işin. magnezyumu doktorun mu verdi? ben çok hap taraftarı değilim. bebişleri şimdiden alıştırmak doğru değil. :KK43:
ikili test için gittiğim de vermişti dr aslında kabızlık için verdi magnezyum hidroksit. kullanmaya çalışıyorum zorlanarak.

Aman alsin altinini tobe tobe..benimkine benziyomus bebegim sanki bise istiyoz onlardan benim ailemi bile kiskaniyo..kiyamam oncelikle basim sagolsun bak bi melek daha geliyo catlasinda patlasinlar hem eltin hem kaynanan bende uzak duruyorum canim mecbur gidiyoruz kaliyoruz ama mesafeliyim ben sunu anladim bole insanlara iyi olsanda yaramiyosun en iyisi uzak durmak
Dostlar sağolsun... Aynen de hiç bir şekilde yaranilmiyor hemde herkes de yaptığını çekiyor ama :KK53::KK53::KK53:

sizlere tavsiyem bursa inegölde kendi imalatları netten girip bakın daha uygun fiyatlar. yemişim çileği çok severim zaten :-)
Kesinlikle canim. cilegin Vitrini nde gorunce aratsrmistim 1.500 lira bana gore besige cok cok begendim ama anca 2 kisi bana birlesip hediye alirsa kabulum ;)

ya sabah uyanamazsam :KK24:
Uyabirsin merak etme
balığı yemen lazım canım :=)
Balik yiyemeyenler ocean li bi balik hapi markasi soylemisti bana drum
Kızlarr geldim ayrıntılı ultrasondan kocaman olmuş bebeğim 250 gr dı her şey düzgün cıktı çok şükür rabbime ama tek sıkıntımız var o da Bebeğin eşi aşağıdaymış dinlenmen lazım dedi doktor geçebilir zamanla dedi kasılma varmış, 2 hafta içinde düzelmesi gerekiyor. Yoksa doğum çok sıkıntılı olacak :KK43: hiç bu durumu yasayan oldu mı ya da duydunuz mu?
Benim kizimda eş asagidaydi. 32. Haftaya kadar sanirim bekledik degismesini hic degismedi bende. 7 ay yattim. Kizim da ters oldugu icin sezeryan yaptım.
sevmiyom balığı yaa
Dil baligi gibi olan bazi baliklar kokmaz. Kalamar da mesela cok guzeldir.

Mavi arkadasim alinyi yapamadim
Bursada degilim ama bursali arkadaslar var ogrenebukirim lakin acil demissiniz. Me zaman haber gelir bilemiycem. Gecmis olsun.

Arkadaşlar merhaba bugün Dr.a gittim kalça agrimi sordum, bebek büyüdüğü ve hareketlendigi için oluyor dedi, kalsiyum magnezyum hapı verdi, bu arada bebek kesin kız ve yaklaşık bir hafta önden gidiyormus

Benim kizimda eş asagidaydi. 32. Haftaya kadar sanirim bekledik degismesini hic degismedi bende. 7 ay yattim. Kizim da ters oldugu icin sezeryan yaptım.

Özel şirkette çalışıyorum napıcam hiç bilmiyorum korkmaya başladım cidden cok yoruluyorum ve işten ayrılmam da pek olası değil şirketi yüz üstü bırakmam gerekecek :(((( bebeğim herşeyden önemli tabi ki onu asla riske atamam. Allah Hayırlısı neyse onu versin

Özel şirkette çalışıyorum napıcam hiç bilmiyorum korkmaya başladım cidden cok yoruluyorum ve işten ayrılmam da pek olası değil şirketi yüz üstü bırakmam gerekecek :KK43:((( bebeğim herşeyden önemli tabi ki onu asla riske atamam. Allah Hayırlısı neyse onu versin

Allahin izniyle hic bisey olmaz. Bende baya bildigin plesenta previaydi. Basindan beri hep kanamaliydim.

Uyabirsin merak etme

Balik yiyemeyenler ocean li bi balik hapi markasi soylemisti bana drum

Dil baligi gibi olan bazi baliklar kokmaz. Kalamar da mesela cok guzeldir.

Mavi arkadasim alinyi yapamadim
Bursada degilim ama bursali arkadaslar var ogrenebukirim lakin acil demissiniz. Me zaman haber gelir bilemiycem. Gecmis olsun.
kalamar ayda 1 kez tüketilmeliymiş

Folik asit kaynakları
  • Yeşil yapraklı sebzeler
  • kahverengi pirinç,
  • zenginleştirilmiş ekmek
  • portakal suyu
  • baklagiller
  • tam buğday unu

Back
X