- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.061
Demir kaynakları
- Kırmızı et,
- tavuk,
- yumurtanın sarısı
- yeşil sebzeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın bu doğumun da saglıklı sıhhatli olsun :)) darısı da bana :))Evet cnm onceki gebelik. 38+3 te planli sezeryan ile dogum yaptim. 22 aylik bir kızım var.
Amin tşk ederim. Insallah hep beraber.Allah bağışlasın bu doğumun da saglıklı sıhhatli olsun :)) darısı da bana :))
canım 2013 te de ekım anneleri grubunda da var mıydın??Benimki de buydu. Cok memnundum. Yine kullanicam.
Aynen fermuarlı Kışı bununla geçirmiş arkadaşlar tavsiye ederim bebişimGüle güle giysin bebişin canım fermuarlı mı o çok hoşuma gitti benimde![]()
Herşeyin hayırlısı canım .tabiki öperim .haftaya yın e gıdeceğim kontrolecanim gozun aydin ne guzel 3 guzel kiz evlat. kiz cocugu baskadir merhametlidir vefakardir.. bende isterdim kizim olsn ama Rabbim den hep sagliklisini hayirlisini istedim bana erkek bebek nasip etti uzulmuyorum. nasibimde varsa insallah kiz evladimda olur. kizlarini benim icin op. Rabbim bahtlarini cok cok cokkk guzel yapsin
Ay çok tatlımış Buda. Sıcak tutuyo dediler ve pamukluymuş beni baya cezbetti.Benimki de buydu. Cok memnundum. Yine kullanicam.
Iyi akşamlar canım ben buranın bekçisi gibi oldum sıkıntıdaniyi akşamlar kızlarrrr![]()
benim oluyor canim hele bu aksam adet olucakmisim gbi agrio.Merhaba güzel ocak anneleri
Ya kasik ağrısı olan var mı hala benim gibi hiç geçmedi desem yeridir bazen daha hafif bazen baya hissettiriyor kendini
bu arada bazen içimde baloncuk patlıyor gibi oluyor bebisim mi acaba![]()
Benimde ole ama daha az soyleyende olduda takildim. Cinsiyetin bellimi bana 12 bitiminde solediler kesin olmamakla beraber sonra 14 kesin defiler bakalim degisirmi;-)canım 15 haftalık benımkı . gününde gıdıyo .zaten doktor gününe fln cok takılma ultrasondakı açıya göre bıle degısık cıkabılıyor dedı . farklı acıdan gosterırırım daha uzun cıkar ,daha ileride yada geride gösterebılırım dedı . tamamen ultrason açısına baglı . ama bızımkıler suan tam 14hafta 5günlük =)
benim oluyor canim hele bu aksam adet olucakmisim gbi agrio.
canım 2013 te de ekım anneleri grubunda da var mıydın??