• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol kuzumm
Renkli degildi ama gayet belirgindi herseyi doktorda gösterdi su surasi bu burasi diye.Renkli olan sanirim doppler diye geciomus canim

Evet canim erkek dedi 2 ayri doktor buda erkek dedi degismez sanirim hayirlisi olsun :)

Canim hastane isim biraz karisik oldu.O dedigim hastane yani meditime doktorun saat sorunu oldu bende bu hafta d.bakira donucem icin randevu buldugum yerde yaptirdim mecbur...

Kiz ne yapayim b12 d vitamini yerlerde ona iğne verdiler bastan et ve baliktan tiksindim onuda yiyemiyorum hala onun icinde omega3 verdiler.Hapla yasiyorum resmen :(
Aaasa ben bu detaylıyı renkli olacak sanıyordum :-)

Kızlar iyi aksamlar. 17+3 haftalığım. İki gündür vücudumun her yerinde kaşıntı var, kaşıdığım yer sinek ısırığı seklinde kabarıyor. Hicbiseye alerjim yok, ki değişik biseyler de yemedim. Bunu gebeliğe mi bağlamalıyım? Var mi aynı şeyi yasayan?
Geçmiş olsun cnm. Karaciger enzimlerini kontrol ettir derim.
kabızlık için bişiler yok mu?
Incir kayısı :))
Aaasa ben bu detaylıyı renkli olacak sanıyordum :-)

Detayli renkli olur. En güzel hatiradir. Kesinlikle renkli foto isteyin. Dogdugunda tipkisinin aynisi doguyor :)

Detayli renkli olur. En güzel hatiradir. Kesinlikle renkli foto isteyin. Dogdugunda tipkisinin aynisi doguyor :)
netten okudum kafam karıstı. 2. düzey usg
detaylı ve doppler hem aynı şey diyor
hem de 2. düzeyle doppler karıstırılıyor dıyor :)

20 ve 24 hafta arasinda olan detayli ultrason. Butun organlarina tek tek bakiyorlar bir tane de yuzunun resmini veriyorlar.

Şöyle anlatim.
4 boyutlu usg icin cocugun belli bir hacime ulasmasi lazim. Bu da 20 24 hafta arasinda oluyor. Bu sürede tüm vücudu gorebiliyorsun. Ama bu tarihlerden sonra Allahin izniyle bebeler buyuyunce ekranda artik tamamini goremiyorsun. Sonraki haftalarda organlari parca parca gosterir.

20 ve 24 hafta arasinda olan detayli ultrason. Butun organlarina tek tek bakiyorlar bir tane de yuzunun resmini veriyorlar.

Şöyle anlatim.
4 boyutlu usg icin cocugun belli bir hacime ulasmasi lazim. Bu da 20 24 hafta arasinda oluyor. Bu sürede tüm vücudu gorebiliyorsun. Ama bu tarihlerden sonra Allahin izniyle bebeler buyuyunce ekranda artik tamamini goremiyorsun. Sonraki haftalarda organlari parca parca gosterir.
benımkı bana 2. düzey usg dedı :KK53:
ondan sordum

Ayyu iyi biryer bulmam lazım benim :-) tam kaçta yaptıralım peki

Kızlar benim uzun süredir ara ara tutan aşırı bel ağrım var, belimin sağ tarafı çok ağrıyor bacaklarıma kadar iniyor ağrı,baZen yürüyemiyorum yatakta öbür tarafıma dönemiyorum herzaman değil ama ara ara yaşıyorum bu durumu aynı problemi yaşayan varmı,doktora sordum normal dedi ama bazen dayanamıyorum

Kızlar benim uzun süredir ara ara tutan aşırı bel ağrım var, belimin sağ tarafı çok ağrıyor bacaklarıma kadar iniyor ağrı,baZen yürüyemiyorum yatakta öbür tarafıma dönemiyorum herzaman değil ama ara ara yaşıyorum bu durumu aynı problemi yaşayan varmı,doktora sordum normal dedi ama bazen dayanamıyorum
Hem normal hem de bazi drlar Calcium takviyesini uygun goruyorlar. Osteocare verenler var.

Kizlar bisey soracam. Simdi benim sat 10 nisan ama bu imza alanindaki niye 16 ocak gösteriyor? Grafiğe bakinca tarih 12 nisandan başlıyor. Bu durumda 14 ocak mi oluyor?

Back
X