- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #21.801
Sorcam bakalım doktora ben bol sıvı tüketiyorum incir kayısı falan yiyorum ama bu ilaç beni hep böyle yapıyokabızlık için bişiler yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorcam bakalım doktora ben bol sıvı tüketiyorum incir kayısı falan yiyorum ama bu ilaç beni hep böyle yapıyokabızlık için bişiler yok mu?
Aaasa ben bu detaylıyı renkli olacak sanıyordumSagol kuzumm
Renkli degildi ama gayet belirgindi herseyi doktorda gösterdi su surasi bu burasi diye.Renkli olan sanirim doppler diye geciomus canim
Evet canim erkek dedi 2 ayri doktor buda erkek dedi degismez sanirim hayirlisi olsun :)
Canim hastane isim biraz karisik oldu.O dedigim hastane yani meditime doktorun saat sorunu oldu bende bu hafta d.bakira donucem icin randevu buldugum yerde yaptirdim mecbur...
Kiz ne yapayim b12 d vitamini yerlerde ona iğne verdiler bastan et ve baliktan tiksindim onuda yiyemiyorum hala onun icinde omega3 verdiler.Hapla yasiyorum resmen![]()
ilaç verırse kullanma. her seye ilaç verıyorlar çünküSorcam bakalım doktora ben bol sıvı tüketiyorum incir kayısı falan yiyorum ama bu ilaç beni hep böyle yapıyo
Haklısın canım bende öyle düşünüyorumilaç verırse kullanma. her seye ilaç verıyorlar çünkü
dogal yolları dene canım
bakalımHaklısın canım bende öyle düşünüyorumUmarım düzene sokabilirim
sen de umarım senin için uygun olana ilacı bulabilirsin
![]()
Geçmiş olsun cnm. Karaciger enzimlerini kontrol ettir derim.Kızlar iyi aksamlar. 17+3 haftalığım. İki gündür vücudumun her yerinde kaşıntı var, kaşıdığım yer sinek ısırığı seklinde kabarıyor. Hicbiseye alerjim yok, ki değişik biseyler de yemedim. Bunu gebeliğe mi bağlamalıyım? Var mi aynı şeyi yasayan?
Incir kayısı :))kabızlık için bişiler yok mu?
Aaasa ben bu detaylıyı renkli olacak sanıyordum![]()
netten okudum kafam karıstı. 2. düzey usgGeçmiş olsun cnm. Karaciger enzimlerini kontrol ettir derim.
Incir kayısı :))
Detayli renkli olur. En güzel hatiradir. Kesinlikle renkli foto isteyin. Dogdugunda tipkisinin aynisi doguyor :)
Cnm ilk gebeligime istinaden konusuyorum. Kizimin fotosuna halen arada bakariz. CDsi bile var Resimlerinin.netten okudum kafam karıstı. 2. düzey usg
detaylı ve doppler hem aynı şey diyor
hem de 2. düzeyle doppler karıstırılıyor dıyor :)
Biz renkli baktik canimAaasa ben bu detaylıyı renkli olacak sanıyordum![]()
yani, hepsinin adı aynı şey mi oluyor? :=)Cnm ilk gebeligime istinaden konusuyorum. Kizimin fotosuna halen arada bakariz. CDsi bile var Resimlerinin.
Onu bilmiyom cnm adi farkli mı tipci degilim :)yani, hepsinin adı aynı şey mi oluyor? :=)
benımkı bana 2. düzey usg dedı20 ve 24 hafta arasinda olan detayli ultrason. Butun organlarina tek tek bakiyorlar bir tane de yuzunun resmini veriyorlar.
Şöyle anlatim.
4 boyutlu usg icin cocugun belli bir hacime ulasmasi lazim. Bu da 20 24 hafta arasinda oluyor. Bu sürede tüm vücudu gorebiliyorsun. Ama bu tarihlerden sonra Allahin izniyle bebeler buyuyunce ekranda artik tamamini goremiyorsun. Sonraki haftalarda organlari parca parca gosterir.
Boşver adını sen renkli foto almaya bak. Valla billa en güzel anilardan.benımkı bana 2. düzey usg dedı
ondan sordum
Ayyu iyi biryer bulmam lazım benimGeçmiş olsun cnm. Karaciger enzimlerini kontrol ettir derim.
Incir kayısı :))
Detayli renkli olur. En güzel hatiradir. Kesinlikle renkli foto isteyin. Dogdugunda tipkisinin aynisi doguyor :)
Biz renkli baktik canim![]()
20 24 arasi cnm. Cok da gec kalma. Buyurse bebisin :)Ayyu iyi biryer bulmam lazım benimtam kaçta yaptıralım peki
Hem normal hem de bazi drlar Calcium takviyesini uygun goruyorlar. Osteocare verenler var.Kızlar benim uzun süredir ara ara tutan aşırı bel ağrım var, belimin sağ tarafı çok ağrıyor bacaklarıma kadar iniyor ağrı,baZen yürüyemiyorum yatakta öbür tarafıma dönemiyorum herzaman değil ama ara ara yaşıyorum bu durumu aynı problemi yaşayan varmı,doktora sordum normal dedi ama bazen dayanamıyorum