2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlar haberiniz var mı bilmiyorum ama bilmeyenler için söyleyeyim ben balık çok seviyordum ama hamilelikten tiksinti geldi. Doktora balık yağı kullanayim mi diye sordum o da hiç gerek yok onun yerine bol bol semizotu yiyebilirsin. Çünkü içerisinde bol miktarda omega 3 bulunuyo dedi ama çiğ olarak ye dedi. Bende bi salata yapıyorum bi sarımsaklı yoğurta karıştırıyorum iyi oluyor.

bende bunu öğrenip söylemiştim ttalım..şimdi her sabah semizotu yıyorum..malum balık cok istemiyor insan bu sıcaklarda

ben de alcam ya hiç bir şeyin içine sıgmıyor artık göbüşüm...lcw de keten var dediğiniz gibi..siyahına belki bişey demez müdürüm...tayt vardı birde ondan alcam evde gıymek için...
Açık renk keten kabul etmiyorlar mı? Bizim idare rahat cok abartilmadigi sürece..

merhaba arkadaşlar aranızda grip olan var mı acaba ?
olan varsa ne gibi önlemler aldı acaba ?
ben çok kötüyümde bademciklerim falan şişti nefes alamıyorum resmen burnum tıkandı aşırı halsizlik yaşıyorum...

merhaba arkadaşlar aranızda grip olan var mı acaba ?
olan varsa ne gibi önlemler aldı acaba ?
ben çok kötüyümde bademciklerim falan şişti nefes alamıyorum resmen burnum tıkandı aşırı halsizlik yaşıyorum...
Ihlamurla gecirmistim 2. Ayimda cok kotu olmustum.bide kestane balima limon sıkıp atiyodum agzima bir kaşık.cok gecmis olsun canim

merhabalar cici anneler,
haftalarca takipten sonra az once kaydolmak geldi aklima sonunda :KK45:hamile saskinligindan olsa gerek..Ben 15+3 haftalik hamileyim ve henuz cinsiyetini bilmiyorum. Hollandada yasiyorum o yuzden boyle gec oldu ama biz dayanamadik bu pazartesiye ekstra randevu istedik ins ogrenebilriz:KK45:Hepinize guzel hamilelikler ve yazilarinizi da ictenlikle okudugumu belirtmek isterimEn Büyük TÜRKİYE:KK24:
hoş geldin o zaman :) aynı şeyi en başlarda bende yapmıştım :))
hayırlısı olur umarım :9)

Back
X