2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar trendyola falanda bakın orda'da indirimli ürünler var ;)
Ya bnde mide reflüsümüymüş neymiş ondan mı oluo ne ? Uzandığımda ağzıma gelio ekşi tat 2güne bir falan oluo :(

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğluşun. aynen ben beyaza yüklendim biraz sürekli kusup durcak kaynatırım yüksek sıcaklıkta diye. hadi ne zaman alışverişe gidiyoz :KK54:
Yaa eşim daha dur diyor ben deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama:KK53:
Biraz bekle diyor hem kışlıklar da bulunmazmış şimdi. Beşik alcam kafes beşik bi de ana dizi. Bunlara izin var şimdilik. Odayı da seneye alırız dedik. Ablam hemen yelek örmeye başlayayım diyor :D annem kundak uyku seti hastane çıkışları alacak. Bana da ufak tefek kusmalık zıbınlar bi de salyamı akıtacak tatlı şirin kıyafetler almak kalıyor. Bebek bezi alsam mi bi paket napsam ay her şey aklımda şunu bunu emzik biberon bornoz takımları vardı terlikleri çok tatlı ya alışveriş deme benim devreler yanıyor:KK53::confused:

o topic nerede? link lütfen

geçmiş olsun. bütün bebelere maşallah.

benim ikinci olduğundan bi çok eşya zaten kzımdan var. kızımda çoğunlukla unisex almıştım ben. çoktan çamaşırları ayırdım oğluşumun çekmecesine yerleştirdim bile. Doğumdan bir ay önce de tekrar yıkarım hepsini olur biter. sadece 1 tane hastane çıkışı alıcam o kadar.

ben defactodan almıştım iki tane. ama onun da bir beden büyüğüne geçerim. çok rahat edemezsem valla tayt üstüne uzuuuuunnnn gömlekler giyerim. napalım artık.
sen şanslısın o zaman ilk olduğu için a dan z ye almak durumundayım. ikinciye senin gibi olurum ama :KK48:

Ben daha ogrenmeden aldim :) ama unisex elbette..tek tek sapkaydi corapti usttu altti derken bi baktm iki ayri takim olusturmusum :) bej rengi cok tatli.. annesinden ve babasindan bucurugune ilk hediye:KK200:
bende eşime hamileliğimi söyleemek için süpriz yapmıştım ayakkabı ve papyon almıştım papyonu kullanamıcaz :KK48: geçenlerde teyzem nevresim takımı almış biraz daha tutayımda kendimi inşallah bir iki başlarım almaya:anneadayı:

Canim benimde 38, 8 cikmis yani 1, 29 mom mus bugun doktora gittim iyi oldugunu soyledi mom degeri hesaplamasi yasa kiloya gore hesaplaniyor sanirim canim tahlil yaptirdigin yerden aldigin sonuc kagidinda yazar bende internetten bakmistim sonuclarimi ama mom olarak yazmiyordu sinir olrak 2, 5 mom baz aliniyor
canım bugün tekrar istedim sonuçlarımı momolarak gönderdiler 1,10 mom doktorum gayet iyi ayrıntılı dada bakarız bi sorun görünmüyor değere göre dedi içim rahatladı ikili yaptırmamıştım ben

Canim ben firsat buldukca almaya basldim vallaha sonlara birakmak istemiyorum.zaten ikiz iyice agirlasmadan yapmam lazim.bence sizde yavastan baslayin
bende bi yandan erken diyorum bi yandan senin gibi düşünüyorum ne alacağımıda bilmiyorum ki gerçiven çok ne kullanılır acaba nasıl şeyler almamız lazım

Back
X