2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm aynen oyle 8.haftada ilk gittim. Sonra 11. Turkiyeye gore cok degisikmis burda..her seyi Turkiyeyle kiyasliyorum zaten :KK43: bugun boyunu kilosunu merak ediyrm dedim,duvardaki resme bakti yaklasik su kadar bu kadar dedi :) ins ogreniriz bebegimizi de aksam da gorunce rahatlarim

ahh ahh ben napayim demek istedim. Ilk hamile oldugumu testten ogdim, aradim. 10. haftaya ultrason tarihi verdiler. dusunsene 10. haftaya kadar bos gebelik mi dis gebelik mi var mi yok mu bilmiyosun. simdi de 21. haftayi bekliyorum cinsiyetini ogrenmek icin. Haftaya persembe olsa da ogrensem arti bebisimin cinsiyetini. Koca hamileligin boyunca sadece 2 kere ultrasona giriyorsun. Ilk hamileligimde TR deydim ohh yok detaylisi yok bilmem ne surekli doktordaydim.

onlar kullanışlı mı ya, uyurken bebeğe elim kolum çarpar gibi geliyor. :KK45:birde sallanan olursa gece işimize yaramaz mı? yoksa sallamaya alıştırmamak için mi istiyorsun canım?
aslında bencilliğimden istiyorum gece sürekli kalkmamak için yuvarlanıp gelsin bulsun memeyi :rolleyes: pek olası değil ama olsa süper olurdu, sallanan da istiyorum bir yandan, salla salla uyut, sallananlarda da alışkanlık yapıyor diyorlar, olmadı sallama mekanizmasını kapatırız napalım, eğer böyle bişi almazsam park yatak alıcam, onların sallananlarından almayı düşünüyorum :KK73:

ahh ahh ben napayim demek istedim. Ilk hamile oldugumu testten ogdim, aradim. 10. haftaya ultrason tarihi verdiler. dusunsene 10. haftaya kadar bos gebelik mi dis gebelik mi var mi yok mu bilmiyosun. simdi de 21. haftayi bekliyorum cinsiyetini ogrenmek icin. Haftaya persembe olsa da ogrensem arti bebisimin cinsiyetini. Koca hamileligin boyunca sadece 2 kere ultrasona giriyorsun. Ilk hamileligimde TR deydim ohh yok detaylisi yok bilmem ne surekli doktordaydim.

Ah canim iyi anliyorum seni,sen nerdesin bu arada? Ben de bugun aksam gidiyorum cinsiyet ogr icin ama normalde bu zevki yani parali. Yoksa 20. Ya da 21.haftadan sonra soyluyorlarmis..biz dayanamiyoruz ondan parali olan seyden yararlanalim dedik. Ve aynen bn de tam sevinememistm bile hadi bos gebelikse falan dye.. :( tr de olmak isterdm sirf bu 9 ay icin :) hadi hayirlisyla ogrenelimbebislermizi

Ah canim iyi anliyorum seni,sen nerdesin bu arada? Ben de bugun aksam gidiyorum cinsiyet ogr icin ama normalde bu zevki yani parali. Yoksa 20. Ya da 21.haftadan sonra soyluyorlarmis..biz dayanamiyoruz ondan parali olan seyden yararlanalim dedik. Ve aynen bn de tam sevinememistm bile hadi bos gebelikse falan dye.. :KK43: tr de olmak isterdm sirf bu 9 ay icin :) hadi hayirlisyla ogrenelimbebislermizi

Ben Hollanda'dayim. Parali nerede oldugunu bilsem ben de gidecegim de, dil bilmedigimden bi de ugrasmak zor geldiginden cok arastirmadim artik. Sen nerdesin?

aa simdi gordum, sen de Hollanda'daymissin..nerede yasiyosun?

Aa cok sevindim ya birden :) ben rijswijk'tayim.den haag hemen karsi mahallem:) Verloskundige e gidiyoruz ya onlar bakiyor erken donemler icin. Sen de gidiyosun seninkiler de bakar buyuk ihtimal. 4d falan dahi var fiyatlari yukseliyor cesitli secenekler sunuyorlar.. dayanamiyrm diyosan ara sor istersen bakim. Sen nerde oturuyosun?

Aa cok sevindim ya birden :) ben rijswijk'tayim.den haag hemen karsi mahallem:) Verloskundige e gidiyoruz ya onlar bakiyor erken donemler icin. Sen de gidiyosun seninkiler de bakar buyuk ihtimal. 4d falan dahi var fiyatlari yukseliyor cesitli secenekler sunuyorlar.. dayanamiyrm diyosan ara sor istersen bakim. Sen nerde oturuyosun?

ben Sassenheim da oturuyorum, Leiden e cok yakin. Artik cok az kaldi, haftaya persembe randevum var. Biraz daha bekleyebilirim bence :) Yani 10. haftada ultrasonla bakan ayni yer mi? tuh bilseydim kirk kere gitmistim simdiye :)

ben Sassenheim da oturuyorum, Leiden e cok yakin. Artik cok az kaldi, haftaya persembe randevum var. Biraz daha bekleyebilirim bence :) Yani 10. haftada ultrasonla bakan ayni yer mi? tuh bilseydim kirk kere gitmistim simdiye :)

Haklsin ya azcik kaldi sabret ama ben sabahtan beri dakikalari sayiyorum :) 7yi nasil etcem bakalim.. evet yine gittigimiz ebeler bakiyor canim. Bu zaman kadar beklemissin kismet bisi olmaz diycez artik :)

benim sorduğum sallanan değil cnm yetişkin yatagına monte edilebilenlerden bu tarz kullanan var mı bildiğin?
Benim de çok hoşuma gitmişti. Hatta var mı diye mağazaya bile gitmiştim. Satıcı kız bana bu yatakların çok kısa süre kullanıldığını, bebeğin bir süre sonra içine sığamadığını ve kullanışsız olduğunu söyledi. Ayrıca sipariş üzerine getiriyorlarmış. Gözümle göremedim yani. vazgeçirdi kız beni :) Bir de yatar pozisyondayken, her ne kadar yatakta doğrulsan da, ilk zamanlar o yataktan bebeği kaldırmak zor olacak sanki..

Benim de çok hoşuma gitmişti. Hatta var mı diye mağazaya bile gitmiştim. Satıcı kız bana bu yatakların çok kısa süre kullanıldığını, bebeğin bir süre sonra içine sığamadığını ve kullanışsız olduğunu söyledi. Ayrıca sipariş üzerine getiriyorlarmış. Gözümle göremedim yani. vazgeçirdi kız beni :) Bir de yatar pozisyondayken, her ne kadar yatakta doğrulsan da, ilk zamanlar o yataktan bebeği kaldırmak zor olacak sanki..
üfff yaaa oysa ki ne kdar kullanışlıydı, ben gördüm Ankara'da panora avm'de vardı, ama parkyataklara göre cidden daha küçük minicik bişi bebek 1 tur ancak döner içinde heves olarak kalacak herhalde

park yatağın büyük ölçülü olanı var mı, güzel görünüyor ama ebatları daha büyük olanı olabilir

travel sistemde de aranan tüm özellikler var gibi duruyor istediğin ekstra bir özellik var mı yoksa bana uygun geldi

park yatağın büyük ölçülü olanı var mı, güzel görünüyor ama ebatları daha büyük olanı olabilir

travel sistemde de aranan tüm özellikler var gibi duruyor istediğin ekstra bir özellik var mı yoksa bana uygun geldi
yatış alanı 70x130 dan daha küçük birşey almayın derim canım.

Arkadaşlar bugün 2.duzey ultrasona girdim Cerrahpaşa'da sadece elime ultrason görüntüleri verdiler 1 ay sonrasına şeker yüklemesi için randevu verdiler acaba bu ultrasonun sonucunu rapor şeklinde 1 ay sonra mı verecekler yoksa bir problem çıkmadığı için hiç bir şey soylemediler de bu ultrasonu bitirdik mi size ne verdiler

Back
X