2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorumda sola yat dedi neden diye sormak aklıma gelmedi o an. bende sola yatıyorum ama dediğiniz gibi uykuda fark edemiyosunuz geçen cumartesi eşimi işe göndermekiçin kalkarken boş bulundum yuvarlanarak yataktan kalktım karnıma baskı oldu akşama kadar vicdan azabı çektim acaba bişey oldu mu diye :KK43:

aynı sucluluk duygusu işte bende de oluyor ama uyurken nerden bilelim. zamanında sanki herkes soluna mı yatıyordu..annelerimiz nineler bunu bilyor muydu , aksine onlar daha cok sağına yatar sünnet diye..

eğer benimki harekte etmezse saglık ocagına ya da doktora gıdyorum bi yerim agrıyormus gibi. bebeğimi görüp ya da duyp rahatlıyorum ama 4 ay boyle gecmez..her seferinde doktora gıdemem. harketler basladı da ıcım rahat artık

Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
Canım bnde pazartesi günü aşımı oldum... İkinci dozu için ekime gün verildi o zaman kan ve idrar tahlili yapılcakmış kontrol amaçlı... Bu arada kolum çok ağrıyor yatamıyorum soluma bu nedenle:KK43:( umarım sende olmaz çünkü hemşire uyarmıştı beni ağrın olabilir diye

Canım bnde pazartesi günü aşımı oldum... İkinci dozu için ekime gün verildi o zaman kan ve idrar tahlili yapılcakmış kontrol amaçlı... Bu arada kolum çok ağrıyor yatamıyorum soluma bu nedenle:KK43:( umarım sende olmaz çünkü hemşire uyarmıştı beni ağrın olabilir diye
Hmm rutin kontrol gibi bir şey ozaman kan tahlili, ilk haftalarda da yapmışlardı.
Kötüymüs ya, umarım hemen geçer ağrın canım

Büyük ihtimal kontrol amaçlı... İnşAllah canım, hani çok büyük bi ağrı değil de şu sola yatma mevzusundan dolayı rahatsız oluyorum sadece...
Evet zaten rahat rahat yatamıyoruz artık, bir de kol ağrısı kötü olmuş, 3 gün olmuş artik yavaş yavaş geçer sanırım.
Bir de şeyi sorayım, bir kaç gün su değmesi yasak diye okumuştum sanırım bir yerde, söylediler mi sana öyle bişey?

Yatis pozisyonu konusunda rahat olun lutfen cunku surekli sola yatmakta omurgada rahatsizliklara sebep olur. Vucudunuzun izin verdigi hicbir sey bebege zarar vermiyor :)) eger sirt ustu yattiginizda nefes darliginiz olmuyosa sorun yok bir iki ay sonra nefes alinmadigi icin yatamayacaksiniz.
Son aylarda istesekte yatamiycaz kizimda hep oturarark 3-5 yastikla uyurdum. O yuzden bebek rahatsiz olacagi zaman zaten yatmamiza izin vermeyecek

teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
Maaşallah..
Amin.. İnşaallah.. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıcakla.

benim aile hekimin yaptırma sakın dedi bende karıma yaptırtmadım o yüzden kafam karıştı.
ben doktora da soracağım.

Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?

banada dedi. sabah gel tahlil de yapacağız diye. ama aç mı dedi tok mu, bak onu hatırlamıyorum ben.. :))

Evet zaten rahat rahat yatamıyoruz artık, bir de kol ağrısı kötü olmuş, 3 gün olmuş artik yavaş yavaş geçer sanırım.
Bir de şeyi sorayım, bir kaç gün su değmesi yasak diye okumuştum sanırım bir yerde, söylediler mi sana öyle bişey?
Yok canım bana öyle bişey demediler sadece yan etkilerini söylediler, ikinci doz tarihi verdiler, birde kan ve idrar tahlili yapılacağını söylediler o kadar..
Birde bacaklarımı katlamadan uzunlamasına yatınca göbeğim geriliyor gibi hissediyorum sende de oluyor mu katlamam gerekiyor yoksa hiç rahat edemiyorm:)))

Yok canım bana öyle bişey demediler sadece yan etkilerini söylediler, ikinci doz tarihi verdiler, birde kan ve idrar tahlili yapılacağını söylediler o kadar..
Birde bacaklarımı katlamadan uzunlamasına yatınca göbeğim geriliyor gibi hissediyorum sende de oluyor mu katlamam gerekiyor yoksa hiç rahat edemiyorm:)))
Tamam canım tesekkurler.
Evett :) biliyorum o hissi, sırt üstü dümdüz yatınca içimde bişeyler geriliyor. Değişik bir his. Dediğin gibi bacaklarımı katlayinca geçiyor o his.

Back
X