- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.121
ALDIM kızlar lansınoshun tekli süt pompasını -süt posetı -gögüs kremı ve gögus pedını ,bi iş daha bitti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok güzel yerler.. çalışıyorum canım Güllük teay çok güzel orası ya. bende oraya yerleşcektim bi zamanlar sonra nişanlımdan ayrılınca kaldı :) çok kaldım orda. yazın çok sıcak oluyo ama denizi çok güzel. çalışıyomusun?
Kadına bak bodruma gelin gitmiş. Ben gide gide urfaya kadar gidebildim![]()
Hadi orası güzel değer yani. Bura da pahalı bi ot da yok burda ooof offama burda hayat şartları çok zor çok pahalı herşeyy
![]()
Bende şimdi azcık ucuza alıp da kullanmak durumunda kalmazsam verdiğim tüm para boşa gidecek diye düşünüyorum. İhtiyaç anında azcık kazıklanmış oluruz ama yapçak bişi yok diyorum:):):):):)bence süt pompasını şimdi almasak mı ya benim de eşim bakıyordu bana ama ben hala bir umut yok ben emdircem çok güzel emcek gerek olmayacak sağmaya modundayım![]()
evet yani gezilecek çok yeri var Muğla nın Bodrum dışında da... Ama insanın kendi memleketi daha başka.. Her ne kadar cennet gibi yerde yaşıyor olsam daHadi orası güzel değer yani. Bura da pahalı bi ot da yok burda ooof off![]()
ben prima premium care aldım..slm kızlar bebek bezini yenidoğan ne almayı düşünüyorsunuz?
kız tekli al ne o süt sağım fabrikası gibi 2 liye gerek yok :)
bülbülü altin kafese koymuşlarevet yani gezilecek çok yeri var Muğla nın Bodrum dışında da... Ama insanın kendi memleketi daha başka.. Her ne kadar cennet gibi yerde yaşıyor olsam da![]()
Karar veremedim ben dahaslm kızlar bebek bezini yenidoğan ne almayı düşünüyorsunuz?
slm kızlar bebek bezini yenidoğan ne almayı düşünüyorsunuz?
Çok güzel olmuş, bayıldım. ..Valla bebeğim, Rabbbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin. Çok şartlandırmak istemiyorum kendimi :)))
Al bebişim koydum fotoları :)
Kız o zaman ben etiketleri gönderiyim sana otur evinde kes kırp yap :)))) Tabak bardak çanaklarıda migrostan alırsın :)
bende sabahlık düşünmüyorum herkesle pişti olmayalım :) lohusa kıyafetleri hep aynı çok gıcıkkk :)
Akşama ne yemek yapcam ya elti de hiç fikir vermiyo doğramaya yardim ediyo bi hazırlıyo her şeyi. Ama napcam ki ya. Fikir vermeyin yanlışlıkla canı çeken olur![]()
Heimmm o zaman önceden pek anlamamız mümkün değilO son anda oluyormus canim.simdiden olmaZ. Ikinma hissi tuvalet gelmis hissi oldugu zaman zaten o sedyede oluruz buyuk ihtimal yani insallah oyle olur![]()
Hazır okadar kişi gelmişken baby shower gibi yap iki resim çekinayy keşke :))))
varya bende bıktım bu konuda, ne pişirsem pişire pişire yemek kalmadı nettekiler de birbirinin aynı :))