ben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmm

yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı

kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim.
tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedim

hayır üzüldüğüm nokta bencilliği öküzlüğü. ve o lafı söylemesi ne kadar acı ya. Allahım kocamın saçma laflarını sen bağışla diye dua ediyorum. ya bişe olursa çocuklara Allah korusun insan düşünmezmi. istememek de neymiş ya
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasın

bide kocasından hpv virüsü kapmış o ne ya
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmaz
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.