- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #42.221
iyi diye duydum aldım elektrikli daha pahalı
k
200 küsürlerdeydi en son sanırım pahalı baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi diye duydum aldım elektrikli daha pahalı
k
canım yalova gecelerı kolonyacısı varya köşede. ordan saga dön düz yuru yol ayrılıyor. saga dön yine park var orda cocuk parkı. ona gelmeden bı kunduracı avr kunduracının yannda hemen benım sordugum yorgancı.
bende onu dusunuyorum. görümcem ben 25 kg aldım ama dogduktan 1 ay sonra 34 bedene gerı dustum dedı hem cocugu cok gazlıymıs hemde sut yapsın dıe su ve dereotu yıomus bol bol sen de ole yaparsın dedı tmm dedım. bıde bebek gazlı olursa 2 3 kupa rezene cayı ve kımyon cayı ıcmek gerekıomus al ıstersen eve rezene dedı tamm dedım.
bana daha dogal olur gıbı geldı almadım englısh home den fılan. ıstersen sende ole bak canm hatta yatagı ole ınce bısıden yaptırablırsın oda ole cok pahalı tutacagnı sanmıorum zaten 2 3 cm bısı olucak
canım dıger ocak annelerınde merve100 dıe bı arkadas bebegını kaybetmıs ona uzulduk![]()
Canım bak güçlü durdun artık hep böyle devam et.... Sende haklısın lohusa dönemi diye birşey var,onu yaşoyorsun sabret bitince hem bebişinde kucağında olacak... Benim çok erken doğum yapan arkadaşım var... İlk üç gün içinde tepki veriyorsa çok iyi birşey ki... Senin bebişin maşallah mücadeleceii bebiş,süt bile içiyor annesi... 40 ınız çıkınca kucağında olcak bak görürüsün...Valla bide bu aralar hep kötü haberler üst üste geliyo dik durmaya çalışıyorum milletin yanında ağlayamam öyle de bi huyum var o daha çok yoruyo beni.. Ama dediğin gibi bu hallerimizi tebessüm ederek hamd ederek hatırlayacağımız günler çok çok yakında, buna inancım büyük.. Rabbim bize de kızımızı da güç kuvvet versin inşallah
AYY BENIM KOCA DA COK INAT OGLUM SANA CEKMEZ INSALLAH DIORUM. SANKI SEN HIC INAT YAPMIOSUN FARKSIZSIN BENDEN DIOaayyy kova erkeği çok zor... benim kızımda babasıyla aynı burç olcakyandım ben iki inat
![]()
polis canım eşim bazen gündüzcü bazen gececi oluyor bazen evde :)) doğum günümde bana hediye almamıştı canım ama sonra telafi etti o kadar söylenince :))))
ay nolmus elif , brine bıseymı olmus ben kacırdım?
bizde fenayızdır yaAYY BENIM KOCA DA COK INAT OGLUM SANA CEKMEZ INSALLAH DIORUM. SANKI SEN HIC INAT YAPMIOSUN FARKSIZSIN BENDEN DIO![]()
ikizlerim ben :) hormonlar + burcumun gel gitleri + kova burcu bir koca = uykusuz her geceecanım senin burcun ne peki
kuafor ılk dondugun sokakta var muazzez kuafor. ama kolonyacıdan saga donunce dondugun köşede berber var zaten hemen donunce karsı kaldırıma bak gorursunonun karşısında kuaför falan var mı canım
dimi geçen düşündüm acaba mı dedim ama hatırlatmak istemedimben yapmazsa hayatta affetmem demiştim
çok şükür yıldönümümüzü atlamadı
![]()
amın canım yazdıklarını okuyunca mahvoldum Rabbım ona dayanma gucu versın ınsallahhadi yaa Allah sabır versin![]()
ikizlerim ben :) hormonlar + burcumun gel gitleri + kova burcu bir koca = uykusuz her gecee![]()
maaşallah canım öyle olması lazım aslında ama bizimki biraz rahat geniş :)))))
kuafor ılk dondugun sokakta var muazzez kuafor. ama kolonyacıdan saga donunce dondugun köşede berber var zaten hemen donunce karsı kaldırıma bak gorursun![]()
Canim ins. Olmazda bebek pisik olmadan once azcik bi kirmizilik bile gorup surdugunde aninda yok ediyor biliyosun pisigin tedavisi bebisi pisikten korumaktir okulda cok arkdasimin bebisi pisik oldu hep istediler benden kremi iyi geldi ama ben 6aya kadar bepanthol 6aydan 2 yasa kadar zdraveyi kullandim hic pisik olmadi ama her gun yikadim altini belki ondandandir aklinizda bulunsun gocmen urunleri satan yerlerde mutlaka vardir benim hep elimin altinda bulunur kucuk mavi yuvarlak kutulu bi kremcanım o krem ne işe yarıyor
ay canım valla napıcaz bilmiyorum almasam mı acaba o da geçiyor aklımdan izinden sonra birde ücretsiz izne ayrılıcam, onu al bunu al para kalmıyor artık :)))
EVet cnm cuma gunku pazar sen demircideydin diye hatirliyorum yakinsin ucevlerecuma kurulan pazar dımı bakıyım cuma gunu
maşallah.. o senin iyiliğinden canım.bizim gibi cadısını görseydi zordu onun işi![]()
canım ya ocak annelerinde bir anne bebeğini kaybetti, kendini sakın çok yorma emi Allah korusun