• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yalova gecelerı kolonyacısı varya köşede. ordan saga dön düz yuru yol ayrılıyor. saga dön yine park var orda cocuk parkı. ona gelmeden bı kunduracı avr kunduracının yannda hemen benım sordugum yorgancı.

bende onu dusunuyorum. görümcem ben 25 kg aldım ama dogduktan 1 ay sonra 34 bedene gerı dustum dedı hem cocugu cok gazlıymıs hemde sut yapsın dıe su ve dereotu yıomus bol bol sen de ole yaparsın dedı tmm dedım. bıde bebek gazlı olursa 2 3 kupa rezene cayı ve kımyon cayı ıcmek gerekıomus al ıstersen eve rezene dedı tamm dedım.

onun karşısında kuaför falan var mı canım

bana daha dogal olur gıbı geldı almadım englısh home den fılan. ıstersen sende ole bak canm hatta yatagı ole ınce bısıden yaptırablırsın oda ole cok pahalı tutacagnı sanmıorum zaten 2 3 cm bısı olucak

canım dıger ocak annelerınde merve100 dıe bı arkadas bebegını kaybetmıs ona uzulduk :KK43:

hadi yaa Allah sabır versin :(

Valla bide bu aralar hep kötü haberler üst üste geliyo dik durmaya çalışıyorum milletin yanında ağlayamam öyle de bi huyum var o daha çok yoruyo beni.. Ama dediğin gibi bu hallerimizi tebessüm ederek hamd ederek hatırlayacağımız günler çok çok yakında, buna inancım büyük.. Rabbim bize de kızımızı da güç kuvvet versin inşallah
Canım bak güçlü durdun artık hep böyle devam et.... Sende haklısın lohusa dönemi diye birşey var,onu yaşoyorsun sabret bitince hem bebişinde kucağında olacak... Benim çok erken doğum yapan arkadaşım var... İlk üç gün içinde tepki veriyorsa çok iyi birşey ki... Senin bebişin maşallah mücadeleceii bebiş,süt bile içiyor annesi... 40 ınız çıkınca kucağında olcak bak görürüsün...

polis canım eşim bazen gündüzcü bazen gececi oluyor bazen evde :)) doğum günümde bana hediye almamıştı canım ama sonra telafi etti o kadar söylenince :))))

dimi geçen düşündüm acaba mı dedim ama hatırlatmak istemedim :KK70: ben yapmazsa hayatta affetmem demiştim :KK70: çok şükür yıldönümümüzü atlamadı :KK70:

canım o krem ne işe yarıyor
Canim ins. Olmazda bebek pisik olmadan once azcik bi kirmizilik bile gorup surdugunde aninda yok ediyor biliyosun pisigin tedavisi bebisi pisikten korumaktir okulda cok arkdasimin bebisi pisik oldu hep istediler benden kremi iyi geldi ama ben 6aya kadar bepanthol 6aydan 2 yasa kadar zdraveyi kullandim hic pisik olmadi ama her gun yikadim altini belki ondandandir aklinizda bulunsun gocmen urunleri satan yerlerde mutlaka vardir benim hep elimin altinda bulunur kucuk mavi yuvarlak kutulu bi krem

ay canım valla napıcaz bilmiyorum almasam mı acaba o da geçiyor aklımdan izinden sonra birde ücretsiz izne ayrılıcam, onu al bunu al para kalmıyor artık :)))

sorma valla haklısın tatlım allahtan aıleler bıraz destek verdı yoksa altından zor kalkardık ,ınsallah 2.ciler nasip olursa onlarda rahat edıcez :) gögüs pompasının indirimlerini takip et canım ben lansınoshun aldım 165 tl ye elektrıklı . eger cocuk memeyı tam kapamazsa sütün kesilmemesı ıcın sagman gerekebılıyormus , ılk zamanlarda cabuk yoruldukları ıcın yeterınce goguslerı bosaltamıyolarmıs oda agrı yapabılıyomus , o tarz durumlarda pompa önemlı dıyorlar . e bebekte yarıyarıya ındırım oluyo onları takıp et kuzum birde babymall var ordada arada ındırıme gırıyo ,

maşallah.. o senin iyiliğinden canım.bizim gibi cadısını görseydi zordu onun işi :KK70:

ben başlıcam canım artık hareketlere o görür, sallamıcam artık, bekarken peşimden az koşmadı neler yaptı, onları hatırlattım geçenlerde, bana dediği aynen şu " ozaman elimden kaçırmamak için ekstra şeyler yaptım ama artık evliyiz kaptım seni beni bırakıpta gitmiceğine göre ne gerek var ekstra şeylere dedi resmen, birde zaten işim ağır biraz anlayışlı ol diye benden anlayış bekliyor

Back
X