2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım iğne korkum yok canım. sadece bıktım kan vermekten. en son yaptırdıgım kadın berbat acıttı ve sonra orası morardı.
yapamadı zaten. bir de bılmıs bılmıs '' aglama sakın iğne olunurken'' dedı.
ben de güldüm '' neden aglayayım anlayamadım'' dedım.
-aglayan cok kişi var dedi.
banane yahu mılletten
öylelerı kan almamalı, inan öncekınde yenı biri vardı o almıstı. o daha ıyı almıstı o derece. zaten bır daha gıdersem oraya o kadının yüzüne söyluycem '' sen alma'' dıcem :KK53:

hamılelık, idare eder işte . isim söylemeyeyım canım
burada en son bı olay olmustu, isim misim vermeyın baki olanlar :KK70:
senın nasıl gıdıyor?
Ne olay oldu kız bilmiyorum ben. Benimki mide yanması dışında çok iyi gidiyor şükür. Sürekli elime ne geçti yiyorum dün meyve yerken boguluyordum oksureyim derken kızım da kötü oldu taş kesildi resmen oldum olası o meyveyi yerken bogulurum korka korka yiyordum zaten

Ne olay oldu kız bilmiyorum ben. Benimki mide yanması dışında çok iyi gidiyor şükür. Sürekli elime ne geçti yiyorum dün meyve yerken boguluyordum oksureyim derken kızım da kötü oldu taş kesildi resmen oldum olası o meyveyi yerken bogulurum korka korka yiyordum zaten
bazı manyaklar cıkıyor işte. özelınızı yazmayın pek buralarda.
sarıgillerden mı o meyve :KK53:

Teşekkür ederim dünürümmm :)) Bizim gelin ne yapıyor keyfi yerinde mi. :)) Bi gitti anasının evine daha gelemedi bizim gelin :-):-)

Keyfi yerinde valla canım, içerde kazı yapmakla meşgul şu an :KK48: bizimkinin de odası geldi de uyku setini fln yerleştirmedim daha tozlanır fln diye, ama her şeyini yerleştiresim var bir an evvel zor duruyorumm :KK70:

bazı manyaklar cıkıyor işte. özelınızı yazmayın pek buralarda.
sarıgillerden mı o meyve :KK53:
Hıhı sarıgillerden olur kendisi:KK53:
neden öyle dedın ?:KK53:
Oğlum acaip huysuz gazlı bir bebekti. Sadece suyla geçiyordu bütün günüm akşam eşim gelene kadar sonra 1 aylıkken eşimi göreve gönderdiler kaldık bir başımıza yemek çok zor yiyebiliyordum gündüz 10 dk bile uyumazdı. Bir ara sadece ayakta emiyordu eşşek sıpası zorla emzirdim 2,5 yaşında zor kestim sütten
garip ki ben de daha yanma olmadı :nazar::KK53: MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana bu işe ne dıyon
Bebek büyüdükçe mideye baskı artar bu kiminde mide yanması şeklinde kiminde bulantı şeklinde etki yapar bende her ikisini de yapıyor maşallah:KK70:

Hıhı sarıgillerden olur kendisi:KK53:

Oğlum acaip huysuz gazlı bir bebekti. Sadece suyla geçiyordu bütün günüm akşam eşim gelene kadar sonra 1 aylıkken eşimi göreve gönderdiler kaldık bir başımıza yemek çok zor yiyebiliyordum gündüz 10 dk bile uyumazdı. Bir ara sadece ayakta emiyordu eşşek sıpası zorla emzirdim 2,5 yaşında zor kestim sütten

Bebek büyüdükçe mideye baskı artar bu kiminde mide yanması şeklinde kiminde bulantı şeklinde etki yapar bende her ikisini de yapıyor maşallah:KK70:
ayy valla bişiler yemekten bi hal oldum. saat bası veya 2 saatte bi atıstırmak gerekıyor.
ayy bırı olsun ikisi olmasın . napalım buna da şükür :=)

o sarıgili elınden alacaklarmıs gibi yersen öyle olur tabıı. bu arada o sarıgil bebegı guzellestırıyormus :D

Keyfi yerinde valla canım, içerde kazı yapmakla meşgul şu an :KK48: bizimkinin de odası geldi de uyku setini fln yerleştirmedim daha tozlanır fln diye, ama her şeyini yerleştiresim var bir an evvel zor duruyorumm :KK70:

Aslan gelinim benim, her iş gelir elinden :D Oy kıyamamm çok heyecanlı.... Kapaklarını, çekmecelerini mutlaka aç pencerenin camınıda tabii uyurken kapatırsın. O koku çıksın bebişe çok zararlıymış.

Uyku setini yıkamadığım için şimdilik silinmiş beşiğe koydum. Yıkanıp temizlenince, beşiğin üzerine 2 tane battal boy çarşaf sericem doğuma kadar tozdan korur artık. Uyku setini makinede yıkarsın çok pratik oluyor.

ayy valla bişiler yemekten bi hal oldum. saat bası veya 2 saatte bi atıstırmak gerekıyor.
ayy bırı olsun ikisi olmasın . napalım buna da şükür :=)

o sarıgili elınden alacaklarmıs gibi yersen öyle olur tabıı. bu arada o sarıgil bebegı guzellestırıyormus :KK70:
Sarıgilin suçu yok canım ben arada kendi tükürüğümde de boguluyorum sıkıntı bende yutarken nefes alırsan kaçar tabi :KK70: bulantı için az ve sık yiyorum mide yanmasına da soğuk süt ve yüksek yastık çok iyi geliyor

Evet canım, çok ağır örtüler kullanmayın diyorlar çok incecik bir yorgan olabilir belki ama genelde battaniye örtülüyor ilk aylarda, bebeğin yüzüne kapanabilir gece ve Allah korusun boğulmasına sebebiyet verebilir diye çok iyi değil diyolar..
ben de kullanılmıyo diye biliyorum.ben reflü yastığıyla uyku tulumu aldım bu yüzden üstüne bişey örtmicem

Back
X