- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #45.761
En iyi kaynana ölü kaynana diyecem ama istisnalar icin gecerli degilll![]()
aynen öyle valla benımkıde daha genc ,hiç gidesi yok öbür tarafa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi kaynana ölü kaynana diyecem ama istisnalar icin gecerli degilll![]()
Aynn öyle malesef ama bunu anlayabilecek seviyede değiller malesef. Bencillik kıskançlık cehalet topla böyle nevrotik anne modelleri türüyor.Ah canımm biz öyle olmayız inşallah.
Tamam ogluna baglısin. Ama surda ne kadar omrün kalmıs yani evladınin yuvasini sarsiyosun. Bunlar unutulmaz kaynana kayinbaba gider. kari koca birbirine asabiyet besliyor zamanla. :/
Allah hayirli ölümler versin.ay töbe töbe neler diyorumaynen öyle valla benımkıde daha genc ,hiç gidesi yok öbür tarafa![]()
Hahaha ay bende kullaniyomda sonunada istisnalar haric diyorum napayimmm![]()
canm ben bı yandan ıstıyorum bı yandan da ozel hayatmız olmaz dıorm vazgecıyorum ama benm esımde ole her aksam anne pısırsın orda yıyelım dııe bı tıp deıl.. bı akrabaları vardı annesı anlattı ya kızın ya cocugn annesı yemek yaıms yıyıp eve gecıolarmıs ben ugrasamam onla 3 4 gnde bır olurda calısan ınsanlarız valla eve gelıp yıyıp ayagımızı uzatmak ıstıyoruz dedı kv de de sustu![]()
Allah hayirli ölümler versin.ay töbe töbe neler diyorum![]()
ismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz asla![]()
Ah sakin olmaya çalış hayatım. Konuşa konuşa düzelteceksin yavaş yavaş. Allah yardımcın olsun. Ben bazı şeyleri tek tek tek sürekli anlatıyorum. Bazen tehdit ediyorum. Erkeklerin bişey öğrenmesi çok zor ve yavaş malesef. Yada tayin isteyip gideceksiniz.Bagirip cagirmak istiyorum![]()
aynen öle kuzum ya. yok kız kaynanam yaşlı ve pis ona hiçbişi yaptırtmam o allahından bulsuntmm dıkkat et kaynananı cagr o yerlestırsın mutfagı fılan.. karotları ben bırakıcam da onlar benı bırakmıo... neysekı safak azaldı sonra ne halt ederlerse etsınler![]()
valla 6 yıldır evliyim bi kere ilk evlenince gittim kaynananın evine. bi dahada gitmedim. bayramda gidelim diyo git kendin ısrar edersen boşarım seni diyom hazırlıyo bavulunu 3 günlüğüne yallah. bende kafa dinliyom. böle valla işlerine gelirseKabus gibi. Dipdibe olunca noluyo acaba. Zaten ziyaret etmemiz gereken zamanda gidiyoruz kalıyoruz günlerce bu neyin hevesi anlamıyorm.
Keyfim yok çok sinirliyim bugün ama neye kime sinirlenmisim bilmiyorumcimcim16 nerelerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor ne zamandır
bizede yaz dertleşiriz arada. akıl akıldan üstündürhahahah yerim seni :) neler düşündüm neler ,ikna edemedım , biz cok seyler yasadık öncesindede ,,ikinci bi şansı olmadıgını bılıyor ikiside , ayaklarını denk alacaklar yoksa kocam ococugunu kaynanam torununu haftada 1 gün 2 3 saat görürler ,zaman neler gösterıcek göreces :)
bizede yaz dertleşiriz arada. akıl akıldan üstündürkomplo kurarız
![]()
yaşasın kötülük kaynanaları kaynar kazana atalımyazmazmıyım kuzum ,eminol yaşadıklarımın en yakın şahitleri sizler olacaksınız![]()
yaşasın kötülük kaynanaları kaynar kazana atalım![]()
allah o dillerimize zeval vermesin zatenatacaz tabı beybi , bende dil pabuc kadar , rahat ol![]()
Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor yeminle yüreğim sıkışıyor artık.
Eşimin okulu anasına yakın. Her akşam oraya uğruyor abartısız her akşam. Yarim saat de olsa. Önce takmıyodum ama artık zoruma gidiyor ben yemek yapıyorum ekmek alacak bazen bi saatten fazla aç aç onu bekliyorum. Arada yiyip geliyor hatta. Şimdi yine mesaj attı aksam annemlerw ugrayacam yemeğe bekleme diye. Dün de ugradın hayirdır dedim. Boya yapiyolar gel kontrol et dedi annem diyo.
Evw bi dolap yaptıracak kac aydır ertwliyor bi ayna taktiracak bir aydır duruyor. Dedim kendi evinin işlerini bırak her aksam annene git. Yeter artik gelme eve oraya yerles. Haklisin diyor. Cildiriyorum bu lafına da ya. Kayjnbabam da her gittiğinde burda kal yemeğe otur falan diyor sonra gidersin eve. Hic mi düşunmez her gun geliyo karisi evde hamile yemek zamani bisey lazimdir belki. Delirdim ya. Biktim. Off![]()
@alekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,
saçmalık o canım sen sıkma canını batıl inanç anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi.Banada karnın aşağıda diyorlar hayırlısıyla 3 haftayı daha atlatsakya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu yagöbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??