2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canımm biz öyle olmayız inşallah.
Tamam ogluna baglısin. Ama surda ne kadar omrün kalmıs yani evladınin yuvasini sarsiyosun. Bunlar unutulmaz kaynana kayinbaba gider. kari koca birbirine asabiyet besliyor zamanla. :/
Aynn öyle malesef ama bunu anlayabilecek seviyede değiller malesef. Bencillik kıskançlık cehalet topla böyle nevrotik anne modelleri türüyor.

canm ben bı yandan ıstıyorum bı yandan da ozel hayatmız olmaz dıorm vazgecıyorum ama benm esımde ole her aksam anne pısırsın orda yıyelım dııe bı tıp deıl.. bı akrabaları vardı annesı anlattı ya kızın ya cocugn annesı yemek yaıms yıyıp eve gecıolarmıs ben ugrasamam onla 3 4 gnde bır olurda calısan ınsanlarız valla eve gelıp yıyıp ayagımızı uzatmak ıstıyoruz dedı kv de de sustu :KK70:

ay benimkide öyle canım evimiz kapımız ayrı bilmem ne dıe pek konusuyo da oraya gıttıgımızde görecez bakalm o konustuklarını uygulayabılecekmı:)

ismi de Cevdet.. cevdet ne la öle bebek mi olur.. töbe Allahım günah yazmasın.. çocuğa bağırsam babası alınır öyle de manyaklar... ben hiç taviz vermiyorum valla asla olmaz asla:KK12::KK12:

Ayy hiç güleceğim yoktu yaa, Cevdet diye bebek mi olur cidden töbe töbeee :KK70:

Benim eşim de tek erkek ama lafını bile edemez böyle bir şeyin, ne münasebet yanii başka isim mi yok :KK12:

Bagirip cagirmak istiyorum:mad:
Ah sakin olmaya çalış hayatım. Konuşa konuşa düzelteceksin yavaş yavaş. Allah yardımcın olsun. Ben bazı şeyleri tek tek tek sürekli anlatıyorum. Bazen tehdit ediyorum. Erkeklerin bişey öğrenmesi çok zor ve yavaş malesef. Yada tayin isteyip gideceksiniz.
Benim kayınvalideler uzaktaydı yılda bir kez gelirlerdi. Biz de 5 yılda 1 kez gitmiştik evlerine. Geçen sene yazın emekli olup İzmire yerleştiler. Evlerinde biz oturuyoruz, 2 ay bizde kaldılar. Ev buldular aldılar. Kayınpeder tam karşımızdan ev aradı ama bulamadılar arabayla 5 dakika mesafedeler. Bizim ev daha merkezi. Kaynım spora gidiyordu işten sonra hergün. Bizim evde bekliyordu onu kayınpeder sonra eve geçiyorlardı dolayısıyla onlarda hep anahtar var zaten. Benim çamaşır odası olarak kullandığım bir oda vardı şimdi bebek odası olacak. Birgün kaynımın paltosunu mu temizleyiciye vermiş askı lazım olmuş sen gir o odaya uyuz olmuştum düşün bütün çamaşırlar asılı bazıları ütülenecek bekliyor falan.
Bir de bana söylüyor yemeğe gittiğimizde askı lazım oldu o odada vardı aldım diye. O oda dağınık oluyor çamaşırlar oluyor orda falan dedim ama çok bozuldum. Eşim hemen annesiyle konuştu öyle babam girmesin diye falan ama biraz dikkat etseler de adam çok meraklı, pimpirikli. Kötü niyetleri yok ama düşünmeleri lazım cahil insanlar değiller sonuçta. En azından artık o kadar çok gelmiyorlar sanırım. Evin anahtarını da almadık benim annemde de var onlarda da var. Bişey lazım oluyor işimizi görüyorlar işte.
Tabi ki anne babanın aynı şehirde olması çok güzel, zor durumda kaldığında yetişirler herşeye ama çok çok zor. Hele sizin gibi büyük aileler de daha fena. Gelenek görenek konusuna girmiyorum bile. Aynı şehirde oldu mu herkes bişey yaşıyor maalesef.
Eşini yola getireceksin başka yolu yok hiç kendini sinir etme, sana bebişine yazık. O da yavaş yavaş olacak sabırla. Yada tayin olacaksınız. En güzeli uzakta olmak.
Ben şimdiden lohusayken bana nasıl davranacağı ne yapması gerektiği konusunda konuşuyorum eşimle 2 ayda ancak anlar. Erkekler böyle maalesef.

Kabus gibi. Dipdibe olunca noluyo acaba. Zaten ziyaret etmemiz gereken zamanda gidiyoruz kalıyoruz günlerce bu neyin hevesi anlamıyorm.
valla 6 yıldır evliyim bi kere ilk evlenince gittim kaynananın evine. bi dahada gitmedim. bayramda gidelim diyo git kendin ısrar edersen boşarım seni diyom hazırlıyo bavulunu 3 günlüğüne yallah. bende kafa dinliyom. böle valla işlerine gelirse :KK70:

hahahah yerim seni :) neler düşündüm neler ,ikna edemedım , biz cok seyler yasadık öncesindede ,,ikinci bi şansı olmadıgını bılıyor ikiside , ayaklarını denk alacaklar yoksa kocam ococugunu kaynanam torununu haftada 1 gün 2 3 saat görürler ,zaman neler gösterıcek göreces :)
bizede yaz dertleşiriz arada. akıl akıldan üstündür :KK45: komplo kurarız :KK70:

Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor yeminle yüreğim sıkışıyor artık.
Eşimin okulu anasına yakın. Her akşam oraya uğruyor abartısız her akşam. Yarim saat de olsa. Önce takmıyodum ama artık zoruma gidiyor ben yemek yapıyorum ekmek alacak bazen bi saatten fazla aç aç onu bekliyorum. Arada yiyip geliyor hatta. Şimdi yine mesaj attı aksam annemlerw ugrayacam yemeğe bekleme diye. Dün de ugradın hayirdır dedim. Boya yapiyolar gel kontrol et dedi annem diyo.
Evw bi dolap yaptıracak kac aydır ertwliyor bi ayna taktiracak bir aydır duruyor. Dedim kendi evinin işlerini bırak her aksam annene git. Yeter artik gelme eve oraya yerles. Haklisin diyor. Cildiriyorum bu lafına da ya. Kayjnbabam da her gittiğinde burda kal yemeğe otur falan diyor sonra gidersin eve. Hic mi düşunmez her gun geliyo karisi evde hamile yemek zamani bisey lazimdir belki. Delirdim ya. Biktim. Off :KK43:

Canım bugün çok yoğundum ancak okuyabildim yazdıklarını, ben de bu kız niye isyanlarda diyorum.. Cidden sinir bozucu bir durummuş ama çok kafana takmamaya çalış, eşin gelince sakince konuş onunla, bebiş olunca hiçbir yere kıpırdayamıycak zaten uça uça gelicek evine sen merak etme :KK66:

@alekta movik movik kızlar benım kocam zorla kaynanamın oturdugu binadaki başka dairesine taşıttırıo beni , ben napım =)) bu yuzden resmen bosanma raddesıne geldık ama nuh dıyo peygamber demıyo ,Allah sonumuzu hayır etsın bakalım nolcak, allahtan 1 sokak ilerdede annem oturuo,

Allah yardımcın olsun canım, çok zor.. o_O

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya :KK43: göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
saçmalık o canım sen sıkma canını batıl inanç anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi.Banada karnın aşağıda diyorlar hayırlısıyla 3 haftayı daha atlatsak

Back
X