2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kalabildiği kadar kalcak dedi gelişimi tamamlıcak dedi psikopat ya herkesinki 38 de yapıyor benimki 39 küsürlerde tabi beklerse yawrucum :-)
Ya benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
Bencede 39 da yaptirin

Kizlar eger sanciysa bu aksam bende var. Gunduzde karnimda adet sancisi gbi bi sanci agri vardim eve geldim belimden sirtima. On tarafta yanlardan gobek deligime ordan asagi inen bi agrim oldu. Ve sol ayagim parmak ucuna kdr agridi. Az once dustan ciktim smdi legen kemiklerim ve kemiklerimin asagisi karnimin ici agrio.huzUrsuz edio beni ama napim bilmiyorum bu ara bole sancilar olmasi normalmis insallah dogurmam :)

sezeryan düşünenler, tarıhlerınız ne?
Doktorum aslında 38 bitince alırız dedi ama ben 2016 da alalım dedim sanırım 4 ocak olur tabi durursa. Bi de ben bundan önceki olumsuz sonuçlanan gebeliğimde ikizlerimi 5.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum için sancımın gelmesini istemiyor doktorum o zamn yaklaşımca yeniden planlicaz bakalım

Doktorum aslında 38 bitince alırız dedi ama ben 2016 da alalım dedim sanırım 4 ocak olur tabi durursa. Bi de ben bundan önceki olumsuz sonuçlanan gebeliğimde ikizlerimi 5.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum için sancımın gelmesini istemiyor doktorum o zamn yaklaşımca yeniden planlicaz bakalım
senınle tarıhlerımız aynı. hangı güne denk gelıyor peki, hesapladın mı?

maşallah baya durmus senınkı :=)
Evet baya durdu aslında biraz daha beklerdim ama kontrole gitmek zor geldi....1 saat uzaklıktayiz hastaneye ...bir de 19 Mayıs resmi tatil giriyordu artık biz de doğsun dedik....ykksa kızımın doğmaya niyeti yoktu......son günde bile ne açılma ne de sancı vardı. .....

Aaa yasiyorlarmi peki canim

Ben normal istiyorum
İnşallah olur
Gerçi yavaş yavaş korkmaya da başladım ama yine de olumlu düşünüp motive etmeye çalışıyoeum kendimi
Sen nasıl istiyordun canım :)
Bende cok korkuyorum bayiltip alsnlar diorum ama bugun okudum pozitif dogum hikâyelerini cesaret geldi :)

Ney hangi güne geliyor? 4 ocak işte 38+6 zaten benim bebeğim 1 hafta gerden geliyor o yüzden eğer kendi durursa ben de mutlaka dursun istiyorum
hafta hangi güne denk gelıyor dedim.
dursun istiyorsan tabii ki sancın gelene kadar durur
sana baglı birazda .

tarıh vermeeden önce sancıya mı bakıyor?

Back
X