2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam be yaaa demem kustum :KK43:

Canim evin icinde gezinince gecio oturunca devam. Sanki iki bacagimda uyusukluk var gbi agri yayildi sanki. Esime dedim. Bu adanin soguk kanli olmamasi beni mahvedio. Aksamdan beri bole agrim var dedim ya bebis olursa dedim hemen beti soluo. Beklim de yarin gecmezse dr u aricam canim. Evet pozitif dogum hikayelerini okudum canim
Keske heran ulsabilcegimiz doktorlarimiz olsa.ayaklarinin altina yastik koyup uzan yinede.parolda icebilirsin aslinda belki iyi gelir kasik agrilarina.yarinda ihmal etme sakin.gecmis bile olsa doktorunu ara

Bedava ev kız boşver milleti :KK45: şimdi gözüme girdi kaynanan :KK70:
Benimde :D bizimko ev alirken bi miktar verdi amannnn evi o aldi oldu ceyregnn ceyregi deil herkese ev aldik dedi. En son esim payladi. O verdigi parayida seneye vericez ben bu halimle sanki hayrima calisiom. Bende bilirim evde oturmayi ama napican borc olmadan da olmuo :(
Bu ne ya herkesde dogum sancisi mi basladi :KK17:
Ayyyy bu aksam dogurmasam iyi valla heryerim uyusuk
Keske heran ulsabilcegimiz doktorlarimiz olsa.ayaklarinin altina yastik koyup uzan yinede.parolda icebilirsin aslinda belki iyi gelir kasik agrilarina.yarinda ihmal etme sakin.gecmis bile olsa doktorunu ara
Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalim :(

Benimde :KK70: bizimko ev alirken bi miktar verdi amannnn evi o aldi oldu ceyregnn ceyregi deil herkese ev aldik dedi. En son esim payladi. O verdigi parayida seneye vericez ben bu halimle sanki hayrima calisiom. Bende bilirim evde oturmayi ama napican borc olmadan da olmuo :KK43:

Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalim :KK43:

Aynen canim bu zamanda borca girmeden ev alinmiyo

Benimde :KK70: bizimko ev alirken bi miktar verdi amannnn evi o aldi oldu ceyregnn ceyregi deil herkese ev aldik dedi. En son esim payladi. O verdigi parayida seneye vericez ben bu halimle sanki hayrima calisiom. Bende bilirim evde oturmayi ama napican borc olmadan da olmuo :KK43:

Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalim :KK43:

Kiz o kdr kotuysen ara sor valla sizi okuyunca bana da bisiler oldu.sancim yok ama var gibi.beni de dogurtcaniz sonunda :KK70:

Back
X