- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #45.921
Bedava ev kız boşver milletiKaynanamin kendi evi canim.ayni apartma da 2 dairesi var.kira vermicez.evet bisey diyemezler ama bilmeleri benimde hosuma gitmicek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bedava ev kız boşver milletiKaynanamin kendi evi canim.ayni apartma da 2 dairesi var.kira vermicez.evet bisey diyemezler ama bilmeleri benimde hosuma gitmicek
Ciddimisinanladım. ben de![]()
Hadi cnmDaha başlamadınız mı 26. Haftada başlancaktı hiç başlamayın bence çatır çatır çatlıcak memişleriniz![]()
Keske heran ulsabilcegimiz doktorlarimiz olsa.ayaklarinin altina yastik koyup uzan yinede.parolda icebilirsin aslinda belki iyi gelir kasik agrilarina.yarinda ihmal etme sakin.gecmis bile olsa doktorunu araTamam be yaaa demem kustum
Canim evin icinde gezinince gecio oturunca devam. Sanki iki bacagimda uyusukluk var gbi agri yayildi sanki. Esime dedim. Bu adanin soguk kanli olmamasi beni mahvedio. Aksamdan beri bole agrim var dedim ya bebis olursa dedim hemen beti soluo. Beklim de yarin gecmezse dr u aricam canim. Evet pozitif dogum hikayelerini okudum canim
Kiz ben 32 die biliomDaha başlamadınız mı 26. Haftada başlancaktı hiç başlamayın bence çatır çatır çatlıcak memişleriniz![]()
Ben 3 gunde bir gogsumun kahve kisimlarina suruyorum.Ben de bugün kremi alayım diye düşündüm başlayan var sanırım ne yapsak ki?
Bedava ev kız boşver milletişimdi gözüme girdi kaynanan
![]()
sadece ucuna sürülmüyor muydu o?Daha başlamadınız mı 26. Haftada başlancaktı hiç başlamayın bence çatır çatır çatlıcak memişleriniz![]()
BenimdeBedava ev kız boşver milletişimdi gözüme girdi kaynanan
![]()
Ayyyy bu aksam dogurmasam iyi valla heryerim uyusukBu ne ya herkesde dogum sancisi mi basladi![]()
Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalimKeske heran ulsabilcegimiz doktorlarimiz olsa.ayaklarinin altina yastik koyup uzan yinede.parolda icebilirsin aslinda belki iyi gelir kasik agrilarina.yarinda ihmal etme sakin.gecmis bile olsa doktorunu ara
Bedava ev kız boşver milletişimdi gözüme girdi kaynanan
![]()
normalde kasık agrısı bıle cekmedımAyyy daha başlamasın yaaaaa az daha dayansınlar:)
aynenCiddimisinnefret ediyorum oyuzden
Yaa pismii.ama pek bi zarari olmamis sana baksana 5 senede 1 gitmissinAynen doğru diyosun kurala boğacam onu pis kadınnn![]()
Benimdebizimko ev alirken bi miktar verdi amannnn evi o aldi oldu ceyregnn ceyregi deil herkese ev aldik dedi. En son esim payladi. O verdigi parayida seneye vericez ben bu halimle sanki hayrima calisiom. Bende bilirim evde oturmayi ama napican borc olmadan da olmuo
Ayyyy bu aksam dogurmasam iyi valla heryerim uyusuk
Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalim![]()
ev bedava dıye dibine yerlesmek mı gerekıyorBedava ev kız boşver milletişimdi gözüme girdi kaynanan
![]()
Benimdebizimko ev alirken bi miktar verdi amannnn evi o aldi oldu ceyregnn ceyregi deil herkese ev aldik dedi. En son esim payladi. O verdigi parayida seneye vericez ben bu halimle sanki hayrima calisiom. Bende bilirim evde oturmayi ama napican borc olmadan da olmuo
Ayyyy bu aksam dogurmasam iyi valla heryerim uyusuk
Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalim![]()
ev bedava dıye dibine yerlesmek mı gerekıyor
evladının hakkını verecek sonucta, sankı benım hakkımı verecek![]()
Ne bilim bende 2 günde bir sürüom acayip nemlendirio :)Hadi cnmkızz ben duştan duşa sürüyorum yetermiki üşeniyom yaaa 3 günde bir
yani..Zaten evlat icin veriliyor onlar sanki gelinler dusunuluyoroyle yapmis moduna burunuyorlar