2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ole yapsam kari beni ilceye girerken taslar :KK70:

Oyle canim iiki almisiz diyorum aldigmz fiyata ev kalmadi evlerin fiyati artti. Zorlaniyoruz oderken smdi düşünüyorum ben cikinca nasi olcak die ama allah kolayligni verir. Geriye bakinca 2 yil odenmis ne cabuk gecti dioruz. Insallah geri kalan 8 yilda hemen biterde kurtuluruz

biter biter canım göz acıp kapayıncaya kadar gecer inşallah ,

bende içiodum canım 32. haftada yani dün itibariyle kes artık dedi bıraktım kullanmıyorum.. sen t5ekrardan bir sor istersenn.. Allah korusun erken falan gelcek olurlarsa ve sezeryan olursa kanı durduramazlar..
yaaa tamam bugün konuşayım o zaman. kan kaybından gitmeyimde sonra oğluş kimi emer :KK45:

Benim ilkide normaldi ama ben nasil olursa bi sıkintı olur sezeyana alirlar diye gittim bilmeden bi baktim bu saatten sonra sezeryan olmaz dediler bunda da bakalim nasil olucak ama dogum sonrasinda 10 gun dikislerden ne cektigimi bi ben bi allah bilir basurmu oldum diye doktora gitmistim meger dikisler kuruyomus ondan agri yapiyomus herneyse 2.ler cok daha rahat oluyomus oyle diyorlar ama ben kismetse epidural falan hicbisey istemiyrm normal olursa sıkıcam disimi cunku gittigim hastanede gecen yil kadin normal epiduralde bitkisel hayata girmis mynette falan haberi var ve hala ayni aneztesistle calisiyorlar acikcasi haberi okuyunca cok korktum evet herseyde risk vardir biliyrm ama narkozdan oldum olasi korkarim gecen yil ameliyat oldugumda narkozu verdiklerinde doktor ne dusunuyosun diye sormustu bur daha gozkerimi acamanaktan korkuyorum diyip gitmistim allah hepizin yardimcisi olsun kimseyi korkutmak istemiyrm ama ben boyle hissediyrm
ayy demeee sen hangı hastaneye gıdıosun bahar a mı

ben günlük ped kullanıyorum özellikle tuvaletimi yaptıktan sonra acayip akıntım oluyo.

Hayırrr kullanma sakın, mantar kapabilirsin o pedler aşırı derece nem üretiyor. Doktoruna sor mutlaka... Ben hayatım boyunca mantar olmamıştım. 1 kere bir hafta günlük ped kullandım başıma oradan üredi.. Doktorda önermiyorum ben demişti.

Hayırrr kullanma sakın, mantar kapabilirsin o pedler aşırı derece nem üretiyor. Doktoruna sor mutlaka... Ben hayatım boyunca mantar olmamıştım. 1 kere bir hafta günlük ped kullandım başıma oradan üredi.. Doktorda önermiyorum ben demişti.
kız pantolon ıslanır o zaman rezil olmayayım ne koyacam :KK45:

ben bebegime çok mu az kıyafet aldım anlamadım... dün baktım bişey yok... çok şey almayacagım diye diye ben heralde hiç bişey almamışım bi hastane cıkısı var bi takım kıyafet üçlü uzun kollu zıbın üçlü alt takım bi tane tulum var azmı ki... :))) bu kadar yeni dğan var...

seksi seksi beyaz pantolon giyiyom ben bide :) sizin kadar kilo almadım 10 kilo verdim ya daha bi seksi oldum :KK53:

Back
X