- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.861
su içme programı mı ayy hiç duymadım yaaa alemsin :)))ben su içme programı ındırdım
ordan unutmuyorum
yoksa içecegım yok
şimdi gunde 2.5 lt içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su içme programı mı ayy hiç duymadım yaaa alemsin :)))ben su içme programı ındırdım
ordan unutmuyorum
yoksa içecegım yok
şimdi gunde 2.5 lt içiyorum
aa ii ozaman .. 1 aralıkta kontrolüm var ona gider raporumu alır bırakırım :)Ne zaman istersen birakabiliyosun
yok canım benimki kız :) eet aralık olcaz olsun yeni yıla bebişlerimizle gireriz :)Erkek mi senindee. Hey maşşallah subhanallahhhh seninkide varmış yaniii :) aynen biz aralığa kayan kesim olcaz sanırım
Evet canım yegenime giydirdik bacakları hep sıcaktı. :)bende giydircem..anne ben erkeğim giymem diycek hali yok ya :)) paşa paşa giycek onu :)
Canım buyuk beden alınabilir o zaman sıkmaz sıcak tutuyo bayaa.kilotlu çorap rahatsız eder bence yani beni rahatsız eder evde sürekli onunla oturamam. onun yerine yumuşacık pamuklu bir iç pijama daha mantıklı geliyor. ben daha öncekilerde de evde kilotlu çorap giydirmemiştim.
Erkek bebekler için de var hem canım ya da gri siyah beyaz bu renkler alınabilir. :)canım ben oğluma dizi dizi külotlu çorap aldım ki çok severim erkekte külotlu çorabı![]()
Canım 24 saat giydirmeyiz arada dinlendiririzBence küçücük bebeğe külotlu çorap giydirme kan dolaşımı rahat olsun çocuğun sıkma çocuğu:) illaki giydiririz ama bence bu kış gitdirmemeliyiz
Canim zaten ilk aylar kalin tulumlar da giydiremicez bi de bacakları hep iki kat duruyo kendilerine cekiyolar bacagı düz durmuyolar çorap çok iyi olur yani. Tabi tercih meselesiBöyle sorulunca bi araştırayım dedim. Külotlu çorabı erkeklere giydirmeyin cinsel sapma olur diyor bazı bayanlar başka tıbbi bir sakıncası yokmuş bezli çocuklarda. E 1 aylık çocuk da aha bana çorap giydirdiler yoksa ben kızmıyım diye düşünemeyeceğine göre bence bir sıkıntı yok. cinsel kimlik çocuklarda eeeen erken 1,5 yaşta başlar. o da başlama dönemi aklınızda olsun. Korkmayın biz kışın doğurucaz. Valla üşütüverirsiniz minnakları :)))
Be giydirmem diyorum ama belli de olmaz tabi.. bana çok rahatsız geliyor kulotlu corap.. kucucuk bebegi sikmak da istemiyorum.Erkek bebek anneleri oğluşlara Külotlu Çorap alcak mısınız aldınız mı almalısınız benceYani iki pijama giydireceğimize bi çorap bi pijama. Külotlu çorap sıcak tutuyo bayaa. Alan bakan oldu mu aceba?
Tesekkurler csnimmm bi bakayim bakalimHasan Kerem, Yiğit Kerem, Aras Kerem, Utku Kerem, Taha Kerem, şu anlık bu kadar :)))
Canim çok sıkmayan alirsan sorun olmaz maksat isıtsın. Etekle giydirmiicez tayt gibi durmasina tam oturmasina gerek yok.Be giydirmem diyorum ama belli de olmaz tabi.. bana çok rahatsız geliyor kulotlu corap.. kucucuk bebegi sikmak da istemiyorum.
Antalyadayim bir de ben, öyle aşırı soğuk olmuyor burası
bende aynı soruyu ebe arkadaşıma sordum az önceKizlar dogum cantalariniz hazirmi neler koydunuz ben daha hic bisey hazirlamadim
bende giydircem..anne ben erkeğim giymem diycek hali yok ya :)) paşa paşa giycek onu :)
Bence küçücük bebeğe külotlu çorap giydirme kan dolaşımı rahat olsun çocuğun sıkma çocuğu:) illaki giydiririz ama bence bu kış gitdirmemeliyiz
2 haftadır hazırlıcam hala duruo öle :) sadece hemşireye verilecek olan ilk kıyafetlerini hazırladım ayrı bi çantaya :)Kizlar dogum cantalariniz hazirmi neler koydunuz ben daha hic bisey hazirlamadim
Kizlar dogum cantalariniz hazirmi neler koydunuz ben daha hic bisey hazirlamadim
Evet aynen yumusak cok sikmayan bisey bulursAm alirim, evde giydirmesem bile saglik ocagina asiya giderken falan giydiririm ilk bir kac ayCanim çok sıkmayan alirsan sorun olmaz maksat isıtsın. Etekle giydirmiicez tayt gibi durmasina tam oturmasina gerek yok.
Antalya belki çok soguk olmaz dogru. Bakarsin duruma gore zaten iki kat giydiği halde bacaklari soguksa mecbur giydirir insan. :)
Hastane cantası degil bu hastane valizibende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için
iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)
bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?
bebek için aldıklarım
bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha
başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))
Günaydın kızlar, kramp sorunu yaşayan var mı? Ben çok oluyor, rahat rahat ayağımı uzatamıyorum hemen kasılıyor![]()
Bugün krampla uyandım. Sol bacagim kasildi.eşim masaj yaparak gevsetiomus. Şuanda çok ağrıyor.
bende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için
iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)
bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?
bebek için aldıklarım
bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha
başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))