2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için

iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)

bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?

bebek için aldıklarım

bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha

başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))
kendine 1 sütyen daha ilave edebilirsin.
bebişe de ilave yelek koyabilirsin, battaniyenin de birini iptal edebilirsin çünkü hastane çıkışında da var ya, fazla gelebilir.

Hehehe aklıma bu karikatür geldi :KK48:

32036d1345661687-firat-karikaturleri-firat.jpg
Bayiliyorum bu firata yaa

gunaydin hanimlaarr bana sabah gec oldu bugun ama olsun :) bugunu temizlik gunu ilan ediyorum,asagi-yukari o kadar isim var ki :/ hem takilmiyorum hem de kendimden utaniyorum artik pek is yapamıyorum die:110::KK70:

kendine 1 sütyen daha ilave edebilirsin.
bebişe de ilave yelek koyabilirsin, battaniyenin de birini iptal edebilirsin çünkü hastane çıkışında da var ya, fazla gelebilir.

ay haklısın bir de yelek koyayım bebişimeeeee :)))

emzirme atleti varmıs bir de nette gördüm lazım bişeyse onu da düşünüyorum. daha kolay diyolar.zıbına benziyor

evet kızlarrrr. oğluşumu görmeye gittim dün yazamadım kusura bakmayın yoğunluk malum. Oğluşum tam bir koca kafalı. Kafası 34. hafta ile uyumlu. Bacakları uzun dedi doktor ama çok sağlıklıymış çok şükür. 42 cm 1966 gr. 2 kilo olmuş neredeyse tosunum ve asıl kilo alma zamanları aslında daha yeni başlıyor. 14 aralık çatı için çağırdı birde 24 aralıkta çağırdı. Normalde doğum tarihi 10 ocak olması gerekirdi dedi ama sen 14 aralıktan snra her an doğurabilirsin herşeyin hazır olsun dedi. Benden böyle :) esnerken fotosunu yakaladı doktor teyzesi :) nasıl da büyümüş evladımmmmmm.
masallah canımm artık herseyı yapıyor sıpalar :KK200:
kızlar siz nasılsınız yaa.?
ben artık zorlanıorum gerçekten, iş yerinde düz oturamıyorum geriye yaslanıp oturmam gerekiyor öle oturuncada masaya göbeğim çarpıyor.. sırt ağrım geçmio boyum uzun die sanırım.. böle devam ederse ben bu ayın sonunda 30 kasım itibariyle bırakmayı düşünüorum..
35. haftamda çalışamaza çevircem raporu.. ama hastane 1 hafta öncede çevirmeniz lazım falan demiş eşime.. siz bu konu hakkında biliomusunuz kızlar nasıl yapıoruz?
canm bende aynıyım kaykık oturuyorum. ama bırı gelınce kendımı toparlamakta zorlanıyorum bende 3 unde ayrılıcam calısamaza 36. haftada

Canlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et:(((

Canlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et:KK43:((
canım Allah kolaylık versin, sağlıcakla yavruna kavuştursun

Canlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et:KK43:((
canım benım yaa allah yardımcın olsun cok cektın ısnallah sonu hayırlı olucak
Yok cnm cekirge doruk ama yine de gidiyrm
ya baharda da ole bısı olmusta bende rentıp a gıdıyorum aklım karıstı ııce :(

masallah canımm artık herseyı yapıyor sıpalar :KK200:

canm bende aynıyım kaykık oturuyorum. ama bırı gelınce kendımı toparlamakta zorlanıyorum bende 3 unde ayrılıcam calısamaza 36. haftada
aynen canım ya sorma valla bi yandan diorumki 37 ye kadar çalışaım daha sonrasında 6 ay ücretsiz değilde daha az alırım diorum bi yandan da amann 35te çıkaım sonrada 6 ay alaım taaa 1 ekimde döneim işe bilmiorum kafam karışık çok valla :)

canım beim Allahım yardımcın olsun işallahh aklına hep ii şeyler getir ii olsun herşey olur mu sıkma canını sakın yavrucakta etkilenmesin ..

bende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için

iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)

bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?

bebek için aldıklarım

bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha

başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))
Valla alincak herseyi almissin canim yaaa bak cay kasigi aklima gelmemisti alayim bari bende senin listeye gore bende hazirlarim bebek bezini yazdinmi gormedim mama icinde emmesse hastane civarinda bulursun bence gerek yok sut sagmayi alicam ben yanima ins.emerde gerek olmaz

Back
X