- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.881
eğer ters döndüyse ayaklarıyla mideye çalışıyordurkızlar ben bebeğimin hareketini midemde hissediyorum yayeni oyuncağı idrar kesemden sonra midem mi acaba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer ters döndüyse ayaklarıyla mideye çalışıyordurkızlar ben bebeğimin hareketini midemde hissediyorum yayeni oyuncağı idrar kesemden sonra midem mi acaba
![]()
kendine 1 sütyen daha ilave edebilirsin.bende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için
iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)
bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?
bebek için aldıklarım
bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha
başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))
Bayiliyorum bu firata yaaHehehe aklıma bu karikatür geldi
![]()
Hehehe aklıma bu karikatür geldi
![]()
kendine 1 sütyen daha ilave edebilirsin.
bebişe de ilave yelek koyabilirsin, battaniyenin de birini iptal edebilirsin çünkü hastane çıkışında da var ya, fazla gelebilir.
Eksik miiiiiibu liste ne kız, hastaneye mi yerleşiceksin
![]()
masallah canımm artık herseyı yapıyor sıpalarevet kızlarrrr. oğluşumu görmeye gittim dün yazamadım kusura bakmayın yoğunluk malum. Oğluşum tam bir koca kafalı. Kafası 34. hafta ile uyumlu. Bacakları uzun dedi doktor ama çok sağlıklıymış çok şükür. 42 cm 1966 gr. 2 kilo olmuş neredeyse tosunum ve asıl kilo alma zamanları aslında daha yeni başlıyor. 14 aralık çatı için çağırdı birde 24 aralıkta çağırdı. Normalde doğum tarihi 10 ocak olması gerekirdi dedi ama sen 14 aralıktan snra her an doğurabilirsin herşeyin hazır olsun dedi. Benden böyle :) esnerken fotosunu yakaladı doktor teyzesi :) nasıl da büyümüş evladımmmmmm.
canm bende aynıyım kaykık oturuyorum. ama bırı gelınce kendımı toparlamakta zorlanıyorum bende 3 unde ayrılıcam calısamaza 36. haftadakızlar siz nasılsınız yaa.?
ben artık zorlanıorum gerçekten, iş yerinde düz oturamıyorum geriye yaslanıp oturmam gerekiyor öle oturuncada masaya göbeğim çarpıyor.. sırt ağrım geçmio boyum uzun die sanırım.. böle devam ederse ben bu ayın sonunda 30 kasım itibariyle bırakmayı düşünüorum..
35. haftamda çalışamaza çevircem raporu.. ama hastane 1 hafta öncede çevirmeniz lazım falan demiş eşime.. siz bu konu hakkında biliomusunuz kızlar nasıl yapıoruz?
o epıduralde sıkıntı cıkan hastane bahar mıydı canımCaniim ben şimdi cekirge doruga gidiyorum evrim hanima bi oncekinide baharda yapmistim normal bebek bezi kullanmistim bi sıkıntı cikmamisti
Yok cnm cekirge doruk ama yine de gidiyrmo epıduralde sıkıntı cıkan hastane bahar mıydı canım
canım Allah kolaylık versin, sağlıcakla yavruna kavuştursunCanlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et((
canım benım yaa allah yardımcın olsun cok cektın ısnallah sonu hayırlı olucakCanlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et((
ya baharda da ole bısı olmusta bende rentıp a gıdıyorum aklım karıstı ııceYok cnm cekirge doruk ama yine de gidiyrm
ben daha önce kullanmadım, almayı da düşünmüyorum canımay haklısın bir de yelek koyayım bebişimeeeee :)))
emzirme atleti varmıs bir de nette gördüm lazım bişeyse onu da düşünüyorum. daha kolay diyolar.zıbına benziyor
aynen canım ya sorma valla bi yandan diorumki 37 ye kadar çalışaım daha sonrasında 6 ay ücretsiz değilde daha az alırım diorum bi yandan da amann 35te çıkaım sonrada 6 ay alaım taaa 1 ekimde döneim işe bilmiorum kafam karışık çok valla :)masallah canımm artık herseyı yapıyor sıpalar
canm bende aynıyım kaykık oturuyorum. ama bırı gelınce kendımı toparlamakta zorlanıyorum bende 3 unde ayrılıcam calısamaza 36. haftada
evet canım ters duruyor minnakeğer ters döndüyse ayaklarıyla mideye çalışıyordur![]()
canım beim Allahım yardımcın olsun işallahh aklına hep ii şeyler getir ii olsun herşey olur mu sıkma canını sakın yavrucakta etkilenmesin ..Canlarim çok ama çok tesekkur ederim hastahanede yatiyodum yazamadim iğne aldık serum aldık su takviyesi alioruz solunumu oluşmamış daha kordonda dolandı mi dio doktor amcası ayy ne zor ya bazen doğsn diorm durdurmaya DİE ağlıyorum doktor güven diyo bana Allahim yardım et((
Valla alincak herseyi almissin canim yaaa bak cay kasigi aklima gelmemisti alayim bari bende senin listeye gore bende hazirlarim bebek bezini yazdinmi gormedim mama icinde emmesse hastane civarinda bulursun bence gerek yok sut sagmayi alicam ben yanima ins.emerde gerek olmazbende aldım ama hazırlamadım daha.
kendim için
iki adet alt üst pijama(önü düğmeli) ve bir gecelik
göğüs kremi
göğüs pedi
normal ped(gece olandan)
bir emzirme sütyeni
iki atlet
iç çamaşırı( henüz almadım, büyük almak ve kullan at seklinde olandan almak lazımmıs)
lohusa tacım
terlik( bi kapalı bi açık)
tarak, diş fırca , macun, parfum,dudak kremi, belki bir kac makyaj malz.
örgü yelek
iki çift kalın, bir çift normal çorap ve bi çift patik(cok üşüyorsun diyorlar)
normal kıyafet hastaneden cıkıs için
foto makinası gerek yok. telefonum var diye düşündüm( unutmazsam sarj aletim)
bunları koycam , aklıma baska gelmiyor...cok daha acil bişey gerekir mi ki?
bebek için aldıklarım
bir hastane cıkısı büyük paket(sapka elcik kundak zıbın hersey içinde)
bir küçük paket hastane cıkısı
iki zıbın, iki çorap
bebek bezi
biberon(0-6 ay)
bebek emziği(0-6 ay)
çay bardagı ve ca kasıgı(lazım olur diye)
hurma ve zemzem( koycam ben nolur nolmaz)
ağız bezleri
sarı tülbent(sarılık olmasın diyeymiş annemle pek inanmadık ama eksik kalsında istemedik)
bir örgü battaniye, bir kundak, bir pazen battaniye
iki alt acma örtüsü.
bebek puseti
mama lazım olur mu bilmiyorum(inş olmaz) almadım daha
başka aklıma gelmiyor ..eksik buldugnuz varsa tamamlayın lütfen :))