2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kizlarr benim gobus aldı başını gitti bu 1 haftadır özellikle iyice büyüdü hareketim çok zorlastı valla :) Bu arada toplamda 19 kilo almışım bugün itibari ile :110::anneadayı:

benimki de bikacgundur buyudu vallahi..gerim gerim geriliyo agri yapio oyhh daha en az 2 ay var ins :KK45: önümüzü goremicez sanirimm..masallah cimcim ya 25 kg da biter mi hamileligin :kk77:sence

kızlar ben de oğluşumun bebek şekerlerine karar verdim. hazırlara baktım ama kendim emek vererek bişey yapmak istiyordum o yüzden işte benim elimden çıkan bebek şekerlerim..tabi burda kurdelası , nazar boncugu ve ismi eksik :))

Eklentiler

• IMG_20151114_213640.webp
    IMG_20151114_213640.webp
    26 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20151114_213721.webp
    IMG_20151114_213721.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 92
Ayyy kizlarr benim gobus aldı başını gitti bu 1 haftadır özellikle iyice büyüdü hareketim çok zorlastı valla :) Bu arada toplamda 19 kilo almışım bugün itibari ile :110::anneadayı:
Canım ya sen kaç haftalıksın... Bazen bazı kişilerin bünyeleri hamişlikte çok ödem yapıyor belki seninkide öyledir benim bir arkadaşım vardı doğum yaptığı gb bir insan bir anda mı iner meğerse kızın aldıkları kilo değil ödemmiş

kızlar ben de oğluşumun bebek şekerlerine karar verdim. hazırlara baktım ama kendim emek vererek bişey yapmak istiyordum o yüzden işte benim elimden çıkan bebek şekerlerim..tabi burda kurdelası , nazar boncugu ve ismi eksik :))
Hay maşallah çok güzel olmuş bunlar :nazar: eline emeğine sağlık:nazar:

benimki de bikacgundur buyudu vallahi..gerim gerim geriliyo agri yapio oyhh daha en az 2 ay var ins :KK45: önümüzü goremicez sanirimm..masallah cimcim ya 25 kg da biter mi hamileligin :kk77:sence
Haha sorma bende 25 e garanti gözüyle bakıyorum fenalardayim 50 kiloluk küçücük ben ne hale girdim :KK53:

Canım ya sen kaç haftalıksın... Bazen bazı kişilerin bünyeleri hamişlikte çok ödem yapıyor belki seninkide öyledir benim bir arkadaşım vardı doğum yaptığı gb bir insan bir anda mı iner meğerse kızın aldıkları kilo değil ödemmiş
Bugün 32+3 bitti cnm valla bilemicem ödem falan elim ayağım şişiyor ama ben çok yedim cnm ya normalde 1 dilim ekmek yiyen ben hamilelikte hep tost hamurlu seylere aserdim ve cok fazla yedim oyüzden bence hep kilo bendekiler :KK33:

Yuklemeye cali
Resim eklebilirmisin. Bide hangi site cnm[/QUOTE
Heee kiss sorma yedim bu hale girdim :KK59:amannnn daha kaç kez hamile olcam sanki :KK69:
Iyi yapiyorsun.gerci sen.basinda cok.zayiftin.bildigim.kadariyla ondan boyle hizli gidiyor. Ama gidiyor hepsi dogumdan sonra benim arklar 25 28 kilolar aldilar. 6 ay sonra.bormale.dondu. onemli olan emIrirken almamak o kaliyormus cunku:(

Back
X