- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.581
Aminnnn.. dogumdan sonra da boyle kalmicaz dimi sanki hic gecmicek gibiallah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn.. dogumdan sonra da boyle kalmicaz dimi sanki hic gecmicek gibiallah yardımcımız olsun
aynen. sanki hiç geçmeyecekmiş gibi gelıyorAminnnn.. dogumdan sonra da boyle kalmicaz dimi sanki hic gecmicek gibi
Resim eklebilirmisin. Bide hangi site cnmBen zebra stor aldim hello babyli... internetten...geldi taktik.cok guzel.oldu:)
Normaldir herhalde xanımhangi siteden canım?
pfff yarın sorcam doktora bakalım normaldir heralde
benım zilli her gün düzenli hıçkırıyor![]()
onların sinirini yesinlerbiz de aynı durumdayız bazen günde bikaç kez olduğu oluyo geçen 15 dak sürdü bi tanesi yavrum nası sinir oluyodur
Enmodaperde.com diye bir siteden. Bursa firmasi galiba kargo ordan.gelmisti. 5 gun.icinde ulasti:)hangi siteden canım?
pfff yarın sorcam doktora bakalım normaldir heralde
Ayyy kizlarr benim gobus aldı başını gitti bu 1 haftadır özellikle iyice büyüdü hareketim çok zorlastı valla :) Bu arada toplamda 19 kilo almışım bugün itibari ile![]()
Resim eklebilirmisin. Bide hangi site cnm
Masallahhh sana... ekmek arasi mutfak mi yiyon kisAyyy kizlarr benim gobus aldı başını gitti bu 1 haftadır özellikle iyice büyüdü hareketim çok zorlastı valla :) Bu arada toplamda 19 kilo almışım bugün itibari ile![]()
Canım ya sen kaç haftalıksın... Bazen bazı kişilerin bünyeleri hamişlikte çok ödem yapıyor belki seninkide öyledir benim bir arkadaşım vardı doğum yaptığı gb bir insan bir anda mı iner meğerse kızın aldıkları kilo değil ödemmişAyyy kizlarr benim gobus aldı başını gitti bu 1 haftadır özellikle iyice büyüdü hareketim çok zorlastı valla :) Bu arada toplamda 19 kilo almışım bugün itibari ile![]()
Hay maşallah çok güzel olmuş bunlarkızlar ben de oğluşumun bebek şekerlerine karar verdim. hazırlara baktım ama kendim emek vererek bişey yapmak istiyordum o yüzden işte benim elimden çıkan bebek şekerlerim..tabi burda kurdelası , nazar boncugu ve ismi eksik :))
Haha sorma bende 25 e garanti gözüyle bakıyorum fenalardayim 50 kiloluk küçücük ben ne hale girdimbenimki de bikacgundur buyudu vallahi..gerim gerim geriliyo agri yapio oyhh daha en az 2 ay var insönümüzü goremicez sanirimm..masallah cimcim ya 25 kg da biter mi hamileligin
sence
Heee kiss sorma yedim bu hale girdimMasallahhh sana... ekmek arasi mutfak mi yiyon kis
Bugün 32+3 bitti cnm valla bilemicem ödem falan elim ayağım şişiyor ama ben çok yedim cnm ya normalde 1 dilim ekmek yiyen ben hamilelikte hep tost hamurlu seylere aserdim ve cok fazla yedim oyüzden bence hep kilo bendekilerCanım ya sen kaç haftalıksın... Bazen bazı kişilerin bünyeleri hamişlikte çok ödem yapıyor belki seninkide öyledir benim bir arkadaşım vardı doğum yaptığı gb bir insan bir anda mı iner meğerse kızın aldıkları kilo değil ödemmiş
Resim eklebilirmisin. Bide hangi site cnm[/QUOTE
Iyi yapiyorsun.gerci sen.basinda cok.zayiftin.bildigim.kadariyla ondan boyle hizli gidiyor. Ama gidiyor hepsi dogumdan sonra benim arklar 25 28 kilolar aldilar. 6 ay sonra.bormale.dondu. onemli olan emIrirken almamak o kaliyormus cunkuHeee kiss sorma yedim bu hale girdimamannnn daha kaç kez hamile olcam sanki
![]()