2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde senin gibiydi dogumdan sonra dedim ohhh simdi 10 kilo gitmistir bi tartildim sadece bebek gitmis 3 kilo sonea 15 gunde indim
Benim de doğumda sadece 3 kilo gitmişti. ...15 kilo almıştım. ..bebek 3300 gr doğduğu halde....ama kırkim cikmadan eski pantalonlarin için girebiliyordum ......

kızlaaaar bana yardımm edin bu AZOSİLİN kullanan var mı aranızda. idrarım resmen kırmızı kanamam var sanıyorum sürekli ve devamlı çişim geliyo normal mi acaba yaşayan var mı. internette turuncu olabilir diyo ama :(

kızlaaaar bana yardımm edin bu AZOSİLİN kullanan var mı aranızda. idrarım resmen kırmızı kanamam var sanıyorum sürekli ve devamlı çişim geliyo normal mi acaba yaşayan var mı. internette turuncu olabilir diyo ama :KK43:
canım bi doktorunu arayıp sorsana ihmale gelmez bu , bizide haberdar et

aa o zaman yanımıza onuda alalım..
kayısı kompostosuda alcam ben doğum sonrasında hemen onu içmek rahatlatıomuş kızlar sizde götürün yanınızda..
Kuru kayisindan yapiliyor dimi.simdi taze bulamayiz zaten.bende yapayim ondanda ozaman.hastanenin kantini falan varsa alirsin canim ordan kahve unutursan

ne zamandır yazmıosun die acaba dedim doğurdunmu kuzum ii sevindim minnoşların hala seninle olmasına..
doktorun gün verdi mi.?
Yok canim gun vermedi oncelik hedefimiz 35 dedi.en fazla 38 e kadar bekleniyomus ikizler ama genelde 37 de aliyoruz demisti.araligin 10 undan sonra heran olabilir yani canim:KK17::KK17:

Yok canim gun vermedi oncelik hedefimiz 35 dedi.en fazla 38 e kadar bekleniyomus ikizler ama genelde 37 de aliyoruz demisti.araligin 10 undan sonra heran olabilir yani canim:KK17::KK17:
ayyyy azıcık kalmış kuzummmm :) minnoşlarına kavuşcaksınn :KK28:
Kuru kayisindan yapiliyor dimi.simdi taze bulamayiz zaten.bende yapayim ondanda ozaman.hastanenin kantini falan varsa alirsin canim ordan kahve unutursan
taze kayısı bulamayız ama kuru kayısıdan yapılır sanırım canım mecburen onunla yapıcaz

Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterim :KK53: var mi duyan bilen normal mi:KK12:
Doktorun niye onemsemedi anlamadim canim yaa.nekadar rahatlar.duymustum hamilleikde burun kanamasi ama tansiyonuna falan bakti o esnada.yuksek tansiyonda yapabilir canim

benide ağlattın valla ben ağlayabilen biri değildim maşallah bu annelik beni bambaşka biri yaptı
duygusallaştık iyice canım hormonlar alt üst oldu kolay mı? utanmasam çizgi filmlere bile ağlıcam. benim köpişleri artık içeri almıyorum ben hijneyi sağlayayım diye. bana bir surat bir kapris yapıyolar anlatamam. oturup ağlıyorum onları öle görünce :(

Canım bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir bu konuda Biraz cahilim sanrsam:oops: doktorumla da konusmadık daha bu konuyu ikisinin birden uygulandığı durumlarda oluyorms galiba
Canim spinalde igne yapiyolar birazdaha omur iligin ic tarafina sanirim.3 saatlik bir sure kadar uyusuk kaliyor.epiduraldede biraz daha omurilik disina yapiliyor igne ve belde cokkk ince bir borumsu bise birakiyolar.agrin oldukca falan surekli ilac veriliyo diye biliyorum.ben spinal olacam

Ayyy evet canim cok bisey kalmadi.Saglikla gelsin insallah tum kuzular..senin keyfin nasil canim iyisin dimi
inşallah canım inşallahhh :)
ben iim çok şükür herşey yolunda fakat 2 gündür ayaklarım hep şiş ya çok zorluo beni nie öle oldu bi anda çözemedim..
hayatımda hiç yaşamam dediğim şeyleri bu hamilelikte yaşıorum yaa :)

Kafa aşağıda ayaklar sol göğsümün altinda dimdik duruyo sanki :KK70: oturamıyorum :KK70:

Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktırmayı unutma. Benim arada oluyor ama silince farkediyorum pek akmıyor

Tansiyonum dusuk.. herhalde kan basincindan oldu. Ark lara sordum olanar var yastiklara akiyomus hatta.benimde silince ufak ufak geliyordu.tesk ederim :) dr da muhim degil dedi

kızlaaaar bana yardımm edin bu AZOSİLİN kullanan var mı aranızda. idrarım resmen kırmızı kanamam var sanıyorum sürekli ve devamlı çişim geliyo normal mi acaba yaşayan var mı. internette turuncu olabilir diyo ama :KK43:
Idrar yolu enfeksiyonudur buyuk ihtimal hemen dr a git cnm.azosilin ne bilmiyorum

kızlar humana still tea araştırdım. sezeryansa doğumdan 2 gün önce başlayın . normalse sancılar başladıpğında başlayın demişler genelde.. uyarabiliyormuş göğüsleri oyüzden erkenden başlamaya gerek yokmuş :KK66:

Bol bol su ic sut icin en onemlisi o.erkene gerek yok sut yetmezse icersin bence belki cok iyi sutumuz olacak ;)

Back
X