- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #48.621
Kızlar nar yiyebiliyormuyduk dokunuyormuydu hatırlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminAyy insallah olur canim yurekten soyluyorm.hamilelerin duasi kabul olur derler![]()
Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterimvar mi duyan bilen normal mi
![]()
Ben de ederim :)ya doğum yapınca yazalım burdan herkes bi telaşeye gircek ama ben çok merak ederim hepinizi
canım senin kızlar tek yumurta mıArtik 2. Ikiz sansmi olur bilemeyecem![]()
Bwnimkilerin hepsi yıkandıben de hazırlamadım. hatta hiçbişi yıkamadım daha![]()
Ben de öyle yapıcamben 2 çanta yapıcam. valız hem agır olur, hem fazla olabilir
Yok canim ciftcanım senin kızlar tek yumurta mı
çok tatlı yaaYok canim cift
Vallaha meraktan catlayacam kime benziyolar diye.duzgun gostermiyolarda kendilerini zillilerçok tatlı yaa![]()
Utanıyorlardır belkiVallaha meraktan catlayacam kime benziyolar diye.duzgun gostermiyolarda kendilerini zilliler
aslında zevklı işlerBwnimkilerin hepsi yıkandı
Annen gwldi sağolsun ütülüyo
Ben de yerleştiriyom :)
Erkek degilmi iste nereyi gosterecegini iyi biliyo.Utanıyorlardır belki
benim ki de maşallah her gittiğimde yüzünüde gösterir pipiyi de açar![]()
Allah analarımizin eksikliğini göstermesin. Benimkileri de sağolsun anacım ütüledi.Bwnimkilerin hepsi yıkandı
Ayyy benimkilerde hepsi yikandi ama ütüye baslayamiyorum cesaret edemiyorum henüzBwnimkilerin hepsi yıkandı
Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.ben 2 çanta yapıcam. valız hem agır olur, hem fazla olabilir
ben valiz yapmıyorum. 2 küçük çanta yapıcam :=)Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.
En azindan evde de bikac parça hazırda bulundurcam ben. Hastanedekiler yetmezse eşim gelir alır direkt. Ben de senin gibi düsünüyorum orda kirlencek bi daha getir yıka ugraş :/Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.
Vallaha ben valiz yaptim ama buyuklerden degil.iki tane olunca bebik anca sigdirdim vallaha.Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.