2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ama dr odasında pantalonla ayakkabıyla felan cıkıyoruz,bırde ben hep ogleden sonra randevu almış oluyorum o saate kadar cay su yemek vs. yemiş oluyoruz ıster ıstemez.Aç karnına evde iç çamaşırınla tartıldıgının yerını tutmuyor kı zaten.Ben dr olcumunu cok sallamıyorum acıkcası,kışlık ayakkabılar zaten 1 kg gelyor.
Orası öyle ben de aldığım toplam kiloyu evdeki tartıya göre hesaplıyorum şimdiye kadar 15 kilo almışım maşallahım var. Dr oradakini de bir önceki dr daki kiloyla karşılaştırıyorum. Muayene saati aynı kıyafet aynı 10 günde kilo farkı 1,5 :mad:ama bu sefer pazardan beri tatlı yemiyorum ve sonucu çok merak ediyoru.

Günaydın kızlarrr. İşte son 2 günüm:):KK25: Yarın doğum iznine çıkıyorummm :21:
Bende sabredıyorum 11 aralık sooonn inş.

Günaydınnnnn annişlerrr :KK68:
Gece gece amma konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi :))
Evde olmak ne harika bişimiş yaa :-)
Ohh baby shower hazırlıklarını at bize,fikir alalım,feyzlenelim :)

Orası öyle ben de aldığım toplam kiloyu evdeki tartıya göre hesaplıyorum şimdiye kadar 15 kilo almışım maşallahım var. Dr oradakini de bir önceki dr daki kiloyla karşılaştırıyorum. Muayene saati aynı kıyafet aynı 10 günde kilo farkı 1,5 :mad:ama bu sefer pazardan beri tatlı yemiyorum ve sonucu çok merak ediyoru.
haftada ortalama 1 kg alıyorsun demek oluyor bu.Aslında iş akşamlarda bıtıyor, ıkı aksam sebze yedim sadece yattım sabah baya fark edıyor bnde.Ama gel görki tatlı benımde en buyuk zaafım bısıler yemeden yatamıyor ınsan,sankı içimde koca bı boşluk,haftalardır bısey yememısım gıbı olup gözüm dönüyor bazen.Ben sabahları hariç ekmeği kestim.11 kg aldım normal ama karnım falan çatladı mesela,ne kadar az alırsam o kadar iyi.

Amin. Allah razi olsun. Asil nda hep dinleniyorum ama haftasonu cikiyorum disari artik cikmiycam. Tam bir istirahat istiyorum dedi doktor. Kafama takmasamda yine de beynimin bi kosesinde. Haklisiniz.
Can'ım beynimde 31 haftada eve hırsiz girdı sancılarım başladı ve bebeğin kilosu gerıdeydı o günden sonra daha çok beslenmemı dıkkat ettım şuan çok şükür bu sorun yok oyuzdan meraketme dınlenmeyı bak Can'ım herşey yoluna girer inşallah

Bende sabredıyorum 11 aralık sooonn inş.

Ohh baby shower hazırlıklarını at bize,fikir alalım,feyzlenelim :)

haftada ortalama 1 kg alıyorsun demek oluyor bu.Aslında iş akşamlarda bıtıyor, ıkı aksam sebze yedim sadece yattım sabah baya fark edıyor bnde.Ama gel görki tatlı benımde en buyuk zaafım bısıler yemeden yatamıyor ınsan,sankı içimde koca bı boşluk,haftalardır bısey yememısım gıbı olup gözüm dönüyor bazen.Ben sabahları hariç ekmeği kestim.11 kg aldım normal ama karnım falan çatladı mesela,ne kadar az alırsam o kadar iyi.
Ben de doğuma kadar dikkat edeyim başka kilo almayayım diyorum ama çok zor

Ben de 10 günde bir gidiyom iki seferdir 1,5 kilo almışım her seferinde. Ctesi de kontrolüm var bu seferde 1,5 kilo almışsam düşüp bayılıcam oracıkta
Valla bu kilo işi fena
Bazen aman alırsam alayım önemli olan sağlığım diyorum ama çok zor verebiliyorum
Diyetisyen eşliğinde 5 kiloyu 2 ayda verebildim :(:KK42:

o zmn buraya koyunca nazaramı geliyoruz... :))))
Ben nazara geliyosun demedim ki o nerden çıktı canım ben dedimki banada küçük demişlerdi buraya koymustum hatta drdim arkadaslar dedi dedim yanı kucuktu ama 2hafta sonra kocaman oldu bianda dedim nasıl Ole bi anlam çıkardım anlamadim

Back
X