2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şaka bi yana verilir mi kız benim ikinci ama ben bile kız olmasını istediğim halde nasıl merakla heyecanla bekliyorum neyse beşiklerini kerteriz bizde senin küçük kokoşla :KK48:
E tabiki canim bende farkindayim yani takildiginin :21: nasil bisey dogurucam cok merak ediyorum zaten cok cirkin dogmusum ben sonradan duzelmisim yavas yavas resmen :KK48: benim gibi cirkin olursa begenmeyebilirsin ama :KK48::KK48:

Doğumdan sonra tekrar smear yapılacak ilaç tedavisi var çeşitli cerrahi işlemler var tekrar ettikçe yakma dondurma gibi aöa kesin bir tedavisi yok altı ayda bir smear testi yaptırmak gerekiyor kansere dönüşmesini önlemek için belli türleri kanser yapıyor bazıları yapmasa da
Kusura bakma çok soruyorum ama bu konuda pek bilgim yok sende direk doktorla bu konuları görüştüğün için edindiğin bilgiler sağlam kaynak olduğu için merakım neden olurmuş başka ne türlü kendini gösterirmiş bu konulardada bilgi verdiler mi ben en son smear testini 5 yıl önce yaptırmıştım ilk gebelikte açıklık muayenesi ve spekulum korkusu olduğu için alttan muayeneye hiç cesaret edemedim hatta öyle ki uzun bi süre kendim bile çok afedersin dokunamadım nasıl bi ruh hali oluştuysa artık şimdi sen yazınca endişelendim açıkçası 31 yaşındayım ve doğumdan sonra yaptırmaya kendimi hazırlamam lazım

E tabiki canim bende farkindayim yani takildiginin :21: nasil bisey dogurucam cok merak ediyorum zaten cok cirkin dogmusum ben sonradan duzelmisim yavas yavas resmen :KK48: benim gibi cirkin olursa begenmeyebilirsin ama :KK48::KK48:
Her kadın güzeldir şekerim allah bi mucize veriyo biz ambalajımı beğenmeyecez çirkin doğan güzel olurmuş büyüdüğünde kendine haksızlık etme

Senin kordon meselesi ve çatı muayenesine gelince ilk gebelik olduğu için çatı muayeneni yapacak illa ki bi de 2 tur kordonla iyi cesaretliymiş senin doktor bildiği bişey vardır elbet ama duyduğum kordon dolanma doğum hikayelerinden bildiğim kadarıyla normal doğum yaptırmıyolar

Her kadın güzeldir şekerim allah bi mucize veriyo biz ambalajımı beğenmeyecez çirkin doğan güzel olurmuş büyüdüğünde kendine haksızlık etme

Senin kordon meselesi ve çatı muayenesine gelince ilk gebelik olduğu için çatı muayeneni yapacak illa ki bi de 2 tur kordonla iyi cesaretliymiş senin doktor bildiği bişey vardır elbet ama duyduğum kordon dolanma doğum hikayelerinden bildiğim kadarıyla normal doğum yaptırmıyolar
Tabiki oyle benimki merak iste :KK51: bende genelde sezaryenle aliyolar diye biliyorum ama benim doktor o kadar hastalarina duskunki herkes o kadar memnunki herseye normal olur oyle...demesine ragmen, 1-2 baska doktora gitmeme ragmen :KK16:degistirmek istemedim. Guveniyorum yani insallah bosuna olmaz bu guven yasayip gorecegiz canim

Canimmmm yok dogurmadimm kontrolumuz vardi bugun.alttaki kizim iyice kanal yolunda cok baski yapiyo iyice agirlastimm.11 gunum kaldi doguma insallah beklerlerrr.cok giremiyorum annemde geldiya gelen giden oluyo.sen nasilsin canim iyisin dimi
Oyy kıyamamm ben onlara çıkmak istiolar artık annesi :)) biz iiz cnm çok şükür yolunda herşey , habersnz bırakma bizleri ;)

Oyy kıyamamm ben onlara çıkmak istiolar artık annesi :)) biz iiz cnm çok şükür yolunda herşey , habersnz bırakma bizleri :KK66:
Evet canim ya alttaki ozellikle cok sıkıldı heralde ezilmekten.habersiz birakmam canimm.kadinlar klubune 2 gun giremedim.kendi kendime diyorum dogurursam nasil haber verecem kizlara.aman iyi ol canim sende.basladi dogumlarr

Aranızda genital siğil problemi yaşamış olan var mı ?

Pazartesi kendimde daha önce görmediğim bir şey fark ettim zaten muhtemelen yoktu genital bölgemde bir et parçası gibi bir şey telaşlandım doktora gittim doktor bunun genital siğil olduğunu ve rahim içinde de aktif halde olabileceğini söyledi normal doğumla bebeğe geçiyormuş bu virüs ve bebeğin ses tellerinde ve boğazında bunlardan çıkıyormuş sezeryanle doğum yapacaksın deri ve bunların hemen alınması lazım dedi dün anestezi verip aldılar smear testi de aldılar salı gelecek sonuçlar..

siğil yaşamadım ama benim vajina dudakları bana şiş gibi geliyo sanki fitili koyarken de çok acıyo ve yanıyo o_O

Son düzenleme:
Benim de vedat bey ama bizim yol biraz uzak gece fln doğum yaparsam telaşı var içimde..bi de doğum fiyatları çok arttı birden orda
ben doğumu orda yapmıcam canım sorduk medicalde 2,5 muş doğum. ailemin yanına gdicem doğuma orda da dr ayarladım burdaki kontrollerdeki duruma göre oraya gidicem sezeryansa gününden bi kaç gün önce,normalse de sancılanmaya başlayınca gitçez buraya bi saat bnm de gideceğim hastne

Günaydın,,, bana doktorum çalışabilir raporu verdi, her ne kadar her gittiğimde tamam ayıralım seni dese de, bu 3. Haftamdayim, 2 haftam kaldı, sadece 3 günü çalışıyorum ama ogretmenim nefesin kesiliyor bacaklarim çok sisiyor, kalan iki haftayı raporla gecistirebiliyormuyum, kalan iki haftayida aktarabilmek için,

Back
X