2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gestasyon yaşı ne demek?
Bebeğin anne karnındaki gelişim yaşı diye açıklamışlardı cnm bana son adet tarihine göre bulunduğun haftadaki bebeğin haftası tutmayabiliyo ya o durum diyebiliyorum
Yok canım elazigdayiz biz
Elazığa gittim çok güzeldi hatta keşke tayinmiz bingöl yerine elazığa çıksaymış diye çokta üzülmüştüm hem insanı çok iyiydi elazığın hem şehir olarak bingölün insanlarıda iyiydi ama şehir olarak elazığla kesinlikle kıyaslanamaz 3 senem resmen 4 duvar arasında geçti

Canim bebiste sarılık değeri sınırda o yüzden sürekli kontrol ediliyor doktor eve gel git yapmayalım diye hastanedeyiz hala kalmamız çok iyi oldu bebek hemşireleri herseyi ogretiyorlar çok Yardımcılar. Biz de alisiyiruz böylece evde zorluk çekmeyelim diye
Ben ilk amelithane usumedim hatta uykum bile geldi ordaki bir doktor uyuma bebeğini gör uyursun dedi:)sonra doğum oldu eşim zaten tyanimdaydi bebisi getirdiler öptüm kokladim babayla birlikte çıktılar onlar.Sonra beni dikerlerken hafif uyuttular ama söyle soylim ara ara aciyodum gözümü yine kapaniyordu:)sonra benim alttan dikişler vardı Rahime onlar alınırken üşüme geldi bi ısıtıcı getirdiler iyi geldi isindim:)
ay ne güzel olmuş doğumun maşallah :)
zoru atlatmışsınız canım.
eminim sarılığı da kaybolur kısa zamanda.

Tıp fakültesinde yapmıştım cnm doğumumu bence düşünme hepi topu 1 saat sürüyor zaten herkeste herşey aynı şekilde olmuyor birazda bünye meselesi iki kardeş bile vücut direnci bakımından çok farklı oluyor sen iyi düşün iyi olsun kulunç meselesine gelince ilk çocuğumda tecrübesizdim o zmnlar internetten alışveriş çok yaygın değildi bulunduğumuz ilin imkanları kısıtlıydı emzirme yastıgı vs gibi şeylerden pek haberdar değildik bende emzirirken kulunç olmuştum hala zaman zamanda kulunçlarım olur kaplıca çok iyi gelmişti ama oğlum 1 yaşındayken gitmiştim 1.5 2 yıl civarı olmadı sonra yine tekrarladı başka bi kaplıcaya gittim ilki kadar etkili değildi geçirmedi belki sularının etki alanları farklıydı
haklısın canım.
hepimiz kolayca, sağlıkla alalım şu minnoşları kucağımıza...

Canim bebiste ben de iyiyiz şükür hastanedeyiz sarılık değerini sınırda olduğu için doktor eve gel git istemedi kızım büyüyor teyzesi bir minnos oldu ki hareketleri felan çok tatlı çok
Kremi yıkamana gerek yok canım direk emzirebilirsin
Atlatır inşallah annesi minik kuzumuz sarılığıda fototerapi mi veriyolar

Dün gece 5 6 saat boyuncaa süren 1 saat içinde de 4 5 kasılma durumum oldu. gece 4e kadar uyuyamadım. kasılmalarım düzenliydi. önce yarım saatte bir sonra 7 ila 10 dakikada bir geldi geldi gitti. en son dayanamayıp gece 4 de uyuyuvermişim. sabah yine kasılmalarım vardı ama düzenli değildi. Kasılmam oluyo ama hafif sancılı. o yüzden yalancı kasılmadır diyorum. Kaldı ki doğurmadım zaten. Ama bugünde düzensiz olmasına rağmen sabah 10dan beri 7. kasılmam falan bu azımsanacak bişi değil. Galiba ben akşam yine doktordaaaaa :(

Dün gece 5 6 saat boyuncaa süren 1 saat içinde de 4 5 kasılma durumum oldu. gece 4e kadar uyuyamadım. kasılmalarım düzenliydi. önce yarım saatte bir sonra 7 ila 10 dakikada bir geldi geldi gitti. en son dayanamayıp gece 4 de uyuyuvermişim. sabah yine kasılmalarım vardı ama düzenli değildi. Kasılmam oluyo ama hafif sancılı. o yüzden yalancı kasılmadır diyorum. Kaldı ki doğurmadım zaten. Ama bugünde düzensiz olmasına rağmen sabah 10dan beri 7. kasılmam falan bu azımsanacak bişi değil. Galiba ben akşam yine doktordaaaaa :KK43:
10 dk içinde 3 kasılma olunca doktora gitmeyi tavsiye ediyorlar canım.
uzun süre hastanede sancı çekmemek için.
eğer kanama su gelmesi bebek hareketlerini hissetmeme gibi acil bir durum yoksa.

10 dk içinde 3 kasılma olunca doktora gitmeyi tavsiye ediyorlar canım.
uzun süre hastanede sancı çekmemek için.
eğer kanama su gelmesi bebek hareketlerini hissetmeme gibi acil bir durum yoksa.
Yalancı kasılma diye durdurdum kendimi. Doğurursam doğururum dedim en son öyle bıktım öyle sıkıldım belirsizlikten. bakalım bu günde aynı şeyi yaşarsam zaten doktorum yolları taştannn

Sen daha erken baslamissin canım benim daha simdi simdi basladi Allah yardımcımız olsun canım sağlıcakla kucagimiza alalım da hepsini unuturuz inşallah

benim bu rahatsizliklarim 1aydir var cnm ya 29-30.haftalaraa geldim vucudum tuhaf oldu.. oncesinde cok iyiydim. su an ba
ya zorlaniyorum ztn ilersini dusunuyorm ne olcak nasil olcak die de bakalm Allah gucunu sabrini versin. hepimize ins :anneadayı:[/QUOTE]

30. 31. haftada ben daha kötüydüm. tama şimdide zorlanıyorum ama o kadar bel bacak ağrsı kalmadı

Kızlar merhaba.. Normalde benim minnoş fıldır fıldır,hatta bazen acıtıyor bile ama dün akşamdan beri hafifledi hareketleri.. Hissediyorum vuruyor,biyerini yaslıyor karnıma ama çok hareketli değil. Sizdede oluyor mu bazen yavaşlama ?
Bende de oluyor bazen ama artık bu haftalardan sonra yerleri de iyice daraldığından hareketleri azalıyor..

benim bu rahatsizliklarim 1aydir var cnm ya 29-30.haftalaraa geldim vucudum tuhaf oldu.. oncesinde cok iyiydim. su an ba
ya zorlaniyorum ztn ilersini dusunuyorm ne olcak nasil olcak die de bakalm Allah gucunu sabrini versin. hepimize ins :anneadayı:

30. 31. haftada ben daha kötüydüm. tama şimdide zorlanıyorum ama o kadar bel bacak ağrsı kalmadı[/QUOTE]

umarim benim de daha iyiye gider durumum o zaman seninki gibi canim.. su an valla of demiyim diyorum bebsime soz verdm die.. ama cok zorluyor beni hamislik su an.

Hamilelikteki sürekli kaşınma birşeyin belirtisiydi bir yerde okumuştum ama hatırlayamadım. İstersen bi dr git önemli bişey olmasın canım

evet cok yayilirsa diger yerlere fln da karaciger enzimleriyle ilg olabilirmis bnm o kadsr degil ama dun aradm artk dayanamayip,ulasamadm ebe merkezine. bugun yine arayayim diyorum ama 9unda randevum var belki o zaman soylerm. artk abartaabarta soyliyim ki ilgilensinler benl,hep iyiyim diyip gecistiriyorum onemsemiyolar:KK43:

30. 31. haftada ben daha kötüydüm. tama şimdide zorlanıyorum ama o kadar bel bacak ağrsı kalmadı

umarim benim de daha iyiye gider durumum o zaman seninki gibi canim.. su an valla of demiyim diyorum bebsime soz verdm die.. ama cok zorluyor beni hamislik su an.[/QUOTE]

inşallah cnm öyle olur seninde. benim herhalde o aralar bi değişimler oldu.bebekte dönmüştü ona alışana kadar kaslarda bi gariplik oldu öldüm öldüm dirildim.yürümek çok zordu bacak arası ve aşağısının ağrısından. en azından yürüyebiliyorum şu an :KK45:

Back
X