2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

umarim benim de daha iyiye gider durumum o zaman seninki gibi canim.. su an valla of demiyim diyorum bebsime soz verdm die.. ama cok zorluyor beni hamislik su an.

inşallah cnm öyle olur seninde. benim herhalde o aralar bi değişimler oldu.bebekte dönmüştü ona alışana kadar kaslarda bi gariplik oldu öldüm öldüm dirildim.yürümek çok zordu bacak arası ve aşağısının ağrısından. en azından yürüyebiliyorum şu an :KK45:[/QUOTE]

:) artik sonlara geldin sen bi de :KK200: ben senin simdiki haftana geldigmde senin bebisn dogmus olcak ins :KK46: daha iyi olalim aminn

Gebeliğ
evet cok yayilirsa diger yerlere fln da karaciger enzimleriyle ilg olabilirmis bnm o kadsr degil ama dun aradm artk dayanamayip,ulasamadm ebe merkezine. bugun yine arayayim diyorum ama 9unda randevum var belki o zaman soylerm. artk abartaabarta soyliyim ki ilgilensinler benl,hep iyiyim diyip gecistiriyorum onemsemiyolar:KK43:
ilk gebeliğimde son ayımda kaşıntı Rahatsızlığı olmuştu bende de bacaklar ve kollarda kaşımaktan kanıyordu resmen çok kötüydüm.. Tahliller yapıldı ama hiç bir sorun çıkmadı Dr. Bebeğe zararı olmayacak krem ve hap vermişti azaltmak için ama doğum yapar yapmaz bırak dedi süte geçiyormuş doğumdan sonra da 1 hafta 10 gün devam etti, sezeryandan çıktım bacak kaşıyordum hala o Acının Arasında çok şükür geçti sonra.. Araştırmıştım o zamanlar bazı gebelerde olabiliyormuş kesin nedeni yok en kötüsü de doğum yapana kadar geçmemesi o Yüzden son Ayında yakalandığın için şanslısın demişlerdi 6. 7. Ayında başlayanlar oluyormuş.. Ana katındaki kaşıntı yırtılmadan olur derin çatlıyorduk sadece karında varsa..geçmiş olsun..

Gebeliğ

ilk gebeliğimde son ayımda kaşıntı Rahatsızlığı olmuştu bende de bacaklar ve kollarda kaşımaktan kanıyordu resmen çok kötüydüm.. Tahliller yapıldı ama hiç bir sorun çıkmadı Dr. Bebeğe zararı olmayacak krem ve hap vermişti azaltmak için ama doğum yapar yapmaz bırak dedi süte geçiyormuş doğumdan sonra da 1 hafta 10 gün devam etti, sezeryandan çıktım bacak kaşıyordum hala o Acının Arasında çok şükür geçti sonra.. Araştırmıştım o zamanlar bazı gebelerde olabiliyormuş kesin nedeni yok en kötüsü de doğum yapana kadar geçmemesi o Yüzden son Ayında yakalandığın için şanslısın demişlerdi 6. 7. Ayında başlayanlar oluyormuş.. Ana katındaki kaşıntı yırtılmadan olur derin çatlıyorduk sadece karında varsa..geçmiş olsun..

su an sadece karnimda ve goguslerimde var kasinti. 2.trimesterde bacaklsrm da cok fenaydi goguslerm isilik olmustu artk kasintidan ama gecti. smdi de catlamadan die umuyorum. disarda bise
yok ama catlama fln..
ya da yakinda mi catlicak belli de olmaz:110:

inşallah cnm öyle olur seninde. benim herhalde o aralar bi değişimler oldu.bebekte dönmüştü ona alışana kadar kaslarda bi gariplik oldu öldüm öldüm dirildim.yürümek çok zordu bacak arası ve aşağısının ağrısından. en azından yürüyebiliyorum şu an :KK45:

:) artik sonlara geldin sen bi de :KK200: ben senin simdiki haftana geldigmde senin bebisn dogmus olcak ins :KK46: daha iyi olalim aminn[/QUOTE]

ay evet inanılır gibi değil.heyecan tavan :nazar: hepimize maşallah. 32 den sonrası çabuk geçti benim :KK46::KK200: aminnnn

Bebeğin anne karnındaki gelişim yaşı diye açıklamışlardı cnm bana son adet tarihine göre bulunduğun haftadaki bebeğin haftası tutmayabiliyo ya o durum diyebiliyorum

Elazığa gittim çok güzeldi hatta keşke tayinmiz bingöl yerine elazığa çıksaymış diye çokta üzülmüştüm hem insanı çok iyiydi elazığın hem şehir olarak bingölün insanlarıda iyiydi ama şehir olarak elazığla kesinlikle kıyaslanamaz 3 senem resmen 4 duvar arasında geçti
Benim bebeğim de biraz geriden geliyor da o yüzden dikkatimi çekerek sordum. Peki daha önceki ultrason kontrollerinde geriden geldiği belli olmamış mıydı? Sağlıkla bebeğini kucağına almışsınya darısı hepimizin başına:):)

Boyum kısa olduğy için fazla geliyo canım
61 ile başladım bi de
Doktorum da 4 haftada 4 kilo alınca kızdı :KK43:
Seninn az kalmış doğuma
Ben de heyecanlanıyorum yaklaştıkça
Bakaljm benim bıdık ne zaman gelecek :KK17:
Boyun kısaysa zorda olur cnm kilo çok almaman ii olmuş, bnm boyun uzun gören hiç kilo almamışsın dio halbuki 63ten 80e geldimm :)) inanmıolar..
Eet cnm az kaldı en geç 28aralık dedi ama bu perşembe gitcem ozmn belli olcak bakalım kesin tarihimiz :) ocağı görürsn sen ;)

Boyun kısaysa zorda olur cnm kilo çok almaman ii olmuş, bnm boyun uzun gören hiç kilo almamışsın dio halbuki 63ten 80e geldimm :)) inanmıolar..
Eet cnm az kaldı en geç 28aralık dedi ama bu perşembe gitcem ozmn belli olcak bakalım kesin tarihimiz :) ocağı görürsn sen :KK66:
İnşallah görürüm canım bakalım
Hangi hastaneye gidiyodun bu arada?
Çınarlıya gidiyorum ben

kızlar naber?
sütü gelen var mı benden çamaşırımı ıslatacak kadar geldi bugün :KK53:
doğuracam mı ne:KK70:

benden de kac kez geldiiiiii :) aynen camasirimda leke birakio yaaa allahmm ne tatli bebegimizin sutuu:anneadayı: kasiniyorum gogusumu kasirken dahi gelio sıkamıyorum da hic :KK48: heh dur dogurma dahaa

kızlar naber?
canım eğer abhsettiğin garip renkli bir sıvı ise benden geldi,hatta ilk farkettiğimde 6.ayımda falandım.
normalde hep siyah sütyen kullanırım farketmıyordum,beyaz kullandıgım zamanlarda bı bakıyorum Allah allah bu leke neyin nesi :KK30: Sonradan çaktım köfteyi:cool: Bazen evde tshırtle camasırsız dolasınca ıslanıyo çok hafıf ama..Süt denılırmı bilmem:anneadayı:

kızlar naber?
Ayyy benn göğüsler aynı duruo yaaa sinir oluorummm onlara :))
Doktoruma söledim doğumla beraber dolcaklar bi hormon gitcek başka bi hormon gelcek falan filan bişiler dedi ama korkuorum ya gelmezse die amannn uff..

benden de kac kez geldiiiiii :) aynen camasirimda leke birakio yaaa allahmm ne tatli bebegimizin sutuu:anneadayı: kasiniyorum gogusumu kasirken dahi gelio sıkamıyorum da hic :KK48: heh dur dogurma dahaa
zaten sütü görünce karnımı tutup sevdim sevdim bebeğimin maması da gelirmiş diye diye:KK70: sıyıracam yakında gün yaklaştıkça:rolleyes:

Back
X