2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi daha ayın 14 ünde gitcem doktora, çalışamaz raporu alamk için. ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. keşke evde ultrason cihazı olsa da yavrularımızı hep görebilsek..

okumadıgım dogum hikayesi nerdeyse kalmadı. dogum sekillerinin her biirnden birer örnek izledim. burda dogum haberlerini okuyunca cok heyecanlanıyorum.

hala hazırlamam gereken bır dogum cantam var ..

siz coktan hazırladınız mı?

Birde tufah agrilar oldu karnimin icinde sabaha karsi, daha dogrusu kasiklarimda, bebek oralarda cok oynuyo zaten diye kendimi dinlememeye calistim korktum cunku. :KK47: Adet sancisi gibi 1dk surdu surmedi bi sag tarafta bi sol tarafta yarim saat falan devam etti tirstim o_O
o adet sancısına benzer şeyler bende de oluyor kısa süreli. doktora sordum
normal dedı. zaten başka bişi diyeydı şaşırırdım
ona göre her sey normal :KK53:

o suyu azaltıyor die pek içmedim canım neden ki :KK43:
Sancı ve kasılmaları engelliyor magnezyum,belli bir haftaya kadar ıcıyorsun onu zaten,ben 10 gun sonra gıdıcem kontrole mesela,sanırım ondan sonra ıcme dıyecek,kendısı soylemişti. Bi bakıma erken doğumu engelliyo kasılmaları azaltarak magnezyum.Suyu azalttıgını ılk defa duydum :110: Fanta gibi tadı eriyince,bende de şişkinlik yapıyo içince bı sure,her gun bende ıcemıyorum acıkcası.
bi daha ayın 14 ünde gitcem doktora, çalışamaz raporu alamk için. ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. keşke evde ultrason cihazı olsa da yavrularımızı hep görebilsek..

okumadıgım dogum hikayesi nerdeyse kalmadı. dogum sekillerinin her biirnden birer örnek izledim. burda dogum haberlerini okuyunca cok heyecanlanıyorum.

hala hazırlamam gereken bır dogum cantam var ..

siz coktan hazırladınız mı?
Ayy yok canım bende sendenim,henüz hıc bıseyımız hazır değil,ne dolap yerleşti,ne camasırlarımız yıkanıp utulendı.
36.haftam bıtınce ızne ayrılmayı beklıyorum.Şimdilk haftasonları sadece kendı camasırlarımız ve ev işlerine yetişebiliyorum destek aldıgım halde.Çalışınca çok zorr o_O

amin.
yaa ben çok merak ediyorum, sezeryan olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, ameliyathane çok mu soğuk oluyor?
yani aralık,ocak aylarında nasıl oluyor?
iki kere ameliyathane tecrübem oldu ikisindede kçım dondu :KK70: hatta odaya çıkarmışlardı beni.. kendime geldiğimde üstümde kocaman bi battaniye olmasına rağmen zangır zangır titriyordum :KK48:

Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Bozma moralımı,neyin hayırlı oldugunu bılemeyız.Hakkında bu hayırlıymış,bak ne guzel sancısız gıdıp kralıceler gıbı kavusacaksın bebegıne,en azından ortadakı belirszlık kalktı,arrık onune bakarsın,haxırlıklarını tammlarsın.Hadi bakalım sağlıkla gelsın ıns

Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi

sakin bozma moralini canim,dogunca alir ins kilo hepsi aliyo Allahn izniyle.senin bebisin de boyle findik,hayirlisi olsn kucagina al kendin besle guzel dusun..

Canım moralini bozma başka bir doktora da gitsen nasıl olur? Hem sezeryana kötü gözle bakmamak lazım, hakkında hayırlısı olsun inşAllah...

Back
X