2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
herşeyin hayırlısı sağlıkla gelsin kuzucuk kilosu hiç önemli değil.Ben 2 kilo doğmuşum küvözde bile kalmamışım.hiç canını sıkma ayın 21 kadar daha zaman var toparlar kendini

Kusura bakma çok soruyorum ama bu konuda pek bilgim yok sende direk doktorla bu konuları görüştüğün için edindiğin bilgiler sağlam kaynak olduğu için merakım neden olurmuş başka ne türlü kendini gösterirmiş bu konulardada bilgi verdiler mi ben en son smear testini 5 yıl önce yaptırmıştım ilk gebelikte açıklık muayenesi ve spekulum korkusu olduğu için alttan muayeneye hiç cesaret edemedim hatta öyle ki uzun bi süre kendim bile çok afedersin dokunamadım nasıl bi ruh hali oluştuysa artık şimdi sen yazınca endişelendim açıkçası 31 yaşındayım ve doğumdan sonra yaptırmaya kendimi hazırlamam lazım
Cinsel yolla bulaşıyormuş eşimden başkasıyla bir şey yaşamadım erkekler zaten taşıyıcı olurmuş onlarda siğil olarak falan kendini göstermezmiş buna hpv adı verilen bir virüs sebep oluyor yüz küsür türü var hpv 6 ve 11 en yaygın olan siğil yapıyor hpv 16 ve 45 kanser yapanlar. Bu siğil virüsü bebeğe doğum kanalından geçmeye çok müsait ve geçtimi boğazında be ses tellerinde o Etlerden çıkıyormuş tümöre dönüşüyormuş çok tehlikeli ondan normal doğum mümkün değil. Rahim ağzı kanseri aşısı hem siğil yapan türlerine hem kansere direk sebep olan Türlere bağışıklık kazandırıyor ama bu virüs zaten bulaştıysa artık çok geç bunu da anlamanın yolu smear testi hpv negatif ise aşı vurulmak direk koruna sağlıyor değilse ömür boyu altı ayda bir smear yaptırmak lazım yeni lezyonlar oluşmuş olabilir oluştuysa yakılmaları gerekebilir vs yoksa kansere dönüşebilir
Smear yaptırmaktan korkuyorsan şimdilik aynayı al (eğer karnın benim gibi büyükse ve genital bölgenle bir süredir iletişimin koptuysa) bir gözlemle kendini eğer olağan dışı bir oluşum varsa doktora git ben öyle fark ettim bir cm bile olmayan tuhaf bir üzüm salkımı gibi bir şey meğer içte de varmış başka türlü bir belirtisi de yok :/
Smear testi ve patoloji sonucu hangi türü olduğunu belirleyecek her türlü sonuçta da ben bunu kapmışım ve bundan sonra bağışıklık sistemime dikkat etmem gerekiyor bağışıklık sisteminin zayıfladığı anda harekete geçiyorlar vitaminsiz kalmamak gerekiyor kesinlikle

siğil yaşamadım ama benim vajina dudakları bana şiş gibi geliyo sanki fitili koyarken de çok acıyo ve yanıyo o_O
Doğumdan sonra bir smear yaptır bence siğil değildir de vajina dudaklarında şişmenin farklı bir ismi vardı bir kontrol ettir kendini en azından için rahat olur

Kızzz artık sende mi evdesinnn :)) senin patron delirmiştir :))
He kizzz evdeyim. Delirmez mi gecen hafta bana zorlaniosan gelme dedi haftaya zaten calisamaz raporu alicam 5 gn daha dayanirim dedim. Aksam surat bes karis bugunde raporu gotrdum yerinden kalkipta bi hakkini helal et bile demedi. Bende biraktm masasna bisi demedim salak salk konusuodu ole derken esim kendini gosterdi bu salak salak sirtio snra esim ii gnler dedi ben zaten çıkmıştım odasndan ne halleri varsa gorsun. Ordaki kiz 2 kere aradi acmadim sonra msj atmis du nasidi die gec cvp verdm ole az anlasin kopek

Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Canimm hic moralini bozma artik risk yok allahin izniyle. Bana drim 36 bitti artik gelsede gelir sikinti olmaz dedi.arkadasmnda bebegi 36 da alindi kocaman oldu bile hic sikma canini insalah hersey daha guzel olucak

Doğumdan sonra bir smear yaptır bence siğil değildir de vajina dudaklarında şişmenin farklı bir ismi vardı bir kontrol ettir kendini en azından için rahat olur

Hamile kalmadan hemen önce yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı canım.Ama doktoruma bir sorucam ilk randevumda...

kızlar ya kilodumda nokta gibi kan vardı ama nokta kadardı yani küçüktü inş nişan falan değildir :KK43:
Nokta kadarsa.bisan.degildir canim nisan pembemsi acik akintiyla.karisik gibi geliyormus. Joleli gibi. Belki bi sivilce yada kil kokun kanamis olabilir,okadar kucukse

Merhaba Mine Kaymakçıdan memnıun kaldınız mı? Ben de haftaya kendisinden randevu aldım ve bu 4. doktorum
içime sinen biri henüz karşıma çıkmadı.
Benim gittigim hastanede calisiyor mine kaymakci gecen hafta egitim vardi hastanede o da sorulari yanitladi gena degildi ama ben ayni hastanede sukriye leyla altuntasa gidiyorum ben suana kadar memnunum sanada tavsiye edebilirim

CRAZYBEL CRAZYBEL canım hayırlısı olsun üzülme sakın. Son haftalarda bebişler daha hızlı kilo alıyo. Benim yeğenim 2700 gr doğdu 36. Haftada ve küveze fln da girmedi. hem senin sütün daha yararlı olur daha hızlı büyür.

cimcim16 cimcim16 @capcakeask hayırlı olsun. inanamadım okuyunca. şimdi bebeğiniz mi var sizin? yüzü gözü falan baya bildiğin bebek yani :KK57: aylardır hamileyiz ultrasona falan giriyoruz ama ben yine de aşılamamışım bu fikre. hala hayal gibi geliyor. yani bildiğin sana ait bi bebek.:KK46: aman Allahımm:KK51::KK68:

Surrender Surrender Pembedon5 Pembedon5 bu gece masallah uyuyabildiniz mi yoksa siz :KK45: esprili yazismalari gorup biraz rahatlasaydik iyiydi biz de,gece buranin mudavimiyiz gerci de :eek:
:KK17: görev icabı doğudayız ..gece uyucam diye inatlaşırken deprem oldu...korkudan uyumuşum :KK70: sabah bi uyandıkkkl her yerdeeeeee karrrrr varrrrr:KK59: oğluş beyazlar içinde doğacak ...gecede anası donacak :KK57:

cimcim16 cimcim16 @capcakeask hayırlı olsun. inanamadım okuyunca. şimdi bebeğiniz mi var sizin? yüzü gözü falan baya bildiğin bebek yani :KK57: aylardır hamileyiz ultrasona falan giriyoruz ama ben yine de aşılamamışım bu fikre. hala hayal gibi geliyor. yani bildiğin sana ait bi bebek.:KK46: aman Allahımm:KK51::KK68:
İnsan alisamiyor hamileyken zaten. Ben doğum da dona kalmıştım. Bebeği verdiler bu ne ,bu benim mi falan dedim. İnanamadım. Şoku atlatınca eve geçince anlıyorsun anne olduğunu. Küçük bir insanı sana verdiklerine.

Back
X