2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

göğsümün hiç büyüdüğünü sanmıyorum..sıvı falanda gelmeye başlamadı. sütüm olmazsa diye cok korkuyorum. oysaki rüyaalrımda bile bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi.doktora sormayı düşünüyorum bu konuyu.

aranızda soran var mı?
Aynı durumdayım canım ben sordum..bebek doğduktan sonra incek dedi,hormonların değişince gelicek dedi bilmiorum artık gelenlerinki nasıl gelioki ama ozmn dimi :KK53:

bazen düşünüyorum hamileliğin başından beri ağrı acı çekiyorsun.Doğumdan sonra bunlar geçinceeski halime dönünce tuhaf gelirmi diye düşünüyorum.Bir yandan da ya bu myomlar ağrı yapmaya devam ederse diye korkuyorum.Kafamda deli sorular :confused: sanırım 9 aydır evde olmanın verdiği depresyon halleri.Artık göbeğim iyce acıyor otursam acıyor,yatsam kalksam acıyor.baskı cabası :KK53:
Canim miyomlarin alinmayacakmi dogumda

kimi piyasadam kalktı diyo kimi de isim değiştirdi diyo bilemedim bi araştırnak lazım neler var ki içinde zararlı bişey değildir heralde eczanede satıldığına göre sağlık bakanlığı onaylıdır di mi
brnde bilmiorumki neler var içinde ama kuşburnu çayı gbi rengi var bi bildiğim o :))

ayy bizim ocak sonu görünüyo ama belli olmaz böyle sürpriz doğumları görünce tırsıom
:KK17:
Bnmde ocak başı görünüo ama aralık sonunda gelcek :)) doktorum normal yapalkm bi deneyelim dio hayır diorum ısrarla olmaz kesin alın diorum :)) bi bakalım dio 38de çatı yapalım dio bence çok rahat doğurursun dio olmazsa keser alırım ben dio ama hayır diorum piss dalga geçio benimle yaa çok eğlenio :KK25:

Kızlar bende fazla giremiyorum yoğunluktan. Merak edenler varsa doğum tarihim 22 aralık olarak belirlendi sezeryanla doğum yapıcam. Şimdilik yolunda herşey. Vücut iyice ağırlaştı son hafta çalışmam sanırım. Hazırlıklarla uğraşıyorum. Kayınvalidem gelicek eskişehirden Bi hasta bakıcı yengem var o gelicek yalnız kalmıcam herhalde.
Hayirlisi olsun canimm aralik annesi olucan sende o zamn kismetse allah saglikla kucaginiza almayi kabul etsin

Bu bacak arasından ayağımızın başladığı yerlerde ağrısı olan var mı ? Özellikle sabahları uyandıgımda yürümekte zorşanıyorum..bacaklarımı ayıramıyorum :110: ne ki bu kasık altımı leğenmi ne bu ya ne bu :KK11:
Aynen oyleyim canim.koltukda uzanirken bir ayagimi otekinin ustune getiremiyorum,yorgani kaldiramiyorum ayagimla dusun yani.cati agrisi diyolar canim baskidan

benim de 1 haftam kaldı,mapusdakiler gibi gün sayıyorum aiyy Allah ım sen yardım et :mad:
Evdeki hazırlıklara yoğunlaşırsın artık,ne güzel.

amiiin :KK200:
Aynen canım, sayılı pek çabuk geçti umarım evde beklerken de bu kadar çabuk geçer.. Ama dediğin gibi evdeki hazırlıklar da bir hayli fazla hepsini sonraya bırakmıştım çünkü.. Artık bebiş gelmeden hepsini halledebilirim umarım.. Bu erken doğumlar gözümü korkuttu açıkcası :KK53::KK53:
Seninde az kalmış sık dişini verme canını :KK53::KK53::KK53:

göğsümün hiç büyüdüğünü sanmıyorum..sıvı falanda gelmeye başlamadı. sütüm olmazsa diye cok korkuyorum. oysaki rüyaalrımda bile bebeğimi emzirirken görüyorum kendimi.doktora sormayı düşünüyorum bu konuyu.

aranızda soran var mı?
Valla bende senin gibiyim tik yok bende de daha once sormustum burda onceden sutu gelmeyen sonradan bol olanlar olmus ins bizimde olur

benimde haftaya cuma son ..ama evde cok sıkılacagımı düşünüyorum her ne kadar okulda yoruluyor olsamda, bebek hariç bişeylerle mesgul oluyordu kafam.

böyle dogumu düşün bebeği düşün, netten sunu oku bunu oku, çok kafama takıyorum.sizinde öyle mi oluyor?
Canım bende sıkılacağımı düşünüyordum, ama annem geldi o zaman daha bi eğlenceli olur diye umuyorum... Hazırlıklarımız var tabi onları hallederiz, hani sende kendine başka uğraşlar bul yoksa gercekten netten sürekli bişeyler okumak insanı bunaltıyor..

Valla bende senin gibiyim tik yok bende de daha once sormustum burda onceden sutu gelmeyen sonradan bol olanlar olmus ins bizimde olur
Benim hayvan gibi oldu memisler, ben bile korkuyorum ya gelmezse diye, dusunsene butun memeler gitmis mahvolmus hicbisey giyemiyorum, ve hicbiseye yaramiyo... Kuzenim dogum yaptiginda ergen kiz gibiydi oluk oluk geliyodu valla hic korkmayin. Allah korusun ya bol sutlerimiz olsu hepimizin insallah :KK28:

Back
X