2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Veeee sonunda taki yastigimi ,emzirme yastigimi diktim. Sırada hediyelik keselerimiz kaldı. Bi gayret onlarda hallettikmi bitti inşallah.

Eklentiler

• 20151204_161947.webp
    20151204_161947.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 87
ben artık almayı bıraktım :=) yıkayıp ütüledıkten sonra her sey bitti :KK70:
yapılacaklar yapıldı ama zaman gecmıyor bu seferde

inanir misin ne zaman kendime cikip alisveris yapmaya niyetlensem -ki dogum alisverisim-ya rahatsiz oldum ya misafirim geldi. bugn bile uymuyordu ama artk erken dogumlardan oyle korkmusum ki dedim gidip alalim artk nolcaksa olsun:KK70:oyle 2 pijama takimi,puf puf terlik fln ihtycm kaldi o da ztn acil degil:KK66: beklemek zor ya valla gecmio gunler ben geciremiyorum sahsen:KK61:

Minnoş kızımın doğum tarihi ile ilgili olan polemik:mad: dünden beri çok üzüldüm kendimi çok yıprattım. Aptalmışım gibi hissettim. :mad: tarihte yanlışlık var dediniz:KK61: üstüne bi de umut2016 da matematik hesabı filan yaptı :KK20: ben sitem ettim dr a söyleyim bari dedim sonra o da anlamadı yine yazdı bişiler işte. Halbuki tek isteğim mutluluğumu paylaşmaktı:KK61:
Ama düşman değilim kızlar öyle düşünmeyin sadece dünden beri çok zoruma gitti yazılanlar
Ben yorum yapmadım ama şey olarak algiladim, sen sezaryan tarihinde olacağın haftayı söyledin, ama sanki bu cuma o haftada olacakmışsın gibi algilandi..
Ben anladim seni yani dun sanirim ama diğerlerine aciklama geregi duymamistim, bilseydim üzülecegini aciklardim..
Uzme ama kendini bu tarz seyler icin, yazışma ve birebir konusma arasinda farklar oluyor, yanlis anlasilmalar da oluyor.. strese sokma kendini, bebegini, kendini dusun :)

benimkini günde 3 posta tutuo :KK46: bi de kasığımda atıo nasıl fena.ben de merak edip araştırdım da iyi bişey miş diye okumuştum sağlıklı bebeklerde oluomuş.bebek amniyon sıvısını yutmayı beceremediği için oluomuş canım
Benimkide oralarda atiyo tik tik :p o kadar asagida neresi atiyo azimi govdesimi anlayamiyorumda ..

Minnoş kızımın doğum tarihi ile ilgili olan polemik:mad: dünden beri çok üzüldüm kendimi çok yıprattım. Aptalmışım gibi hissettim. :mad: tarihte yanlışlık var dediniz:KK61: üstüne bi de umut2016 da matematik hesabı filan yaptı :KK20: ben sitem ettim dr a söyleyim bari dedim sonra o da anlamadı yine yazdı bişiler işte. Halbuki tek isteğim mutluluğumu paylaşmaktı:KK61:
Ama düşman değilim kızlar öyle düşünmeyin sadece dünden beri çok zoruma gitti yazılanlar
hay allah senı napmasın.. sen onu yanlıs mı anladın ? bu cuma 37 ye veya 38 e gırıyorum dedın. yani bugun olmus oluyor :=)
bende takvımıne bakınca sasırdım
şuan 35. haftayı gösterıyor mesela. görünce sordum işte..
sende pek alınganmıssın :=) bunu polemık olarak algılayacagın aklıma gelmezdı :=)
cidden yanlışlık var sankı, yoksa yanılıyor muyum?

cici annis alinganlik da yaparmisss ama ben de okudugum kdariyla yardim etme amacli yazilmisti onlar yaa sen niye uzulmussun :KK66: burds biri dogurunca biz dogurmus kadar oluyoruz yoksa,hele de tarihiniz belirlendi yaa icimiz cosuyo vallaha:KK73:

oyyy sabah once bi pazar alisverisi,burda turkler cok oluo pazarimiz var heheh cok zevkli :KK45: ardindan da bana alisveris yaptik. yeni geldik eve cok yoruldum artk karnim agir gelio:KK48: pijamasi sutyeni atleti emzirme giysisi vs derken ihtoyaclarmi aldim sukur. oglum yine karli cokti bu isten,n zmn ciksak mutlaka biseler aliorum ona da,hep boyle kismetli olsun kerata oglum ins:KK51: yine ufak tefek eksiklermz kaldi ekstralar da var ama allah etmesn su an dogursam sonunda gereken esyalarm hazir:anneadayı: oglumuzun adini da aldi babasi,harfli trenler.. yani on ismimiz de kesinlesti haha oleyyy kurtuldum isim baskisindan:KK71:
Güle güle giyin, hep bebiş hem sen :)
Ben daha almadım kendime pijama, gecelik vs.. orda olsam 1 gunde bulurum alacaklarimi :)
Hafta içi bir ara çıkıp alacam artık eksikleri haftalar azalıyor

inanir misin ne zaman kendime cikip alisveris yapmaya niyetlensem -ki dogum alisverisim-ya rahatsiz oldum ya misafirim geldi. bugn bile uymuyordu ama artk erken dogumlardan oyle korkmusum ki dedim gidip alalim artk nolcaksa olsun:KK70:oyle 2 pijama takimi,puf puf terlik fln ihtycm kaldi o da ztn acil degil:KK66: beklemek zor ya valla gecmio gunler ben geciremiyorum sahsen:KK61:
liste cok işime yaradı gercekten. onun dısında 1-2 sey daha aldım sonra kestım.
evet iyiki her seyı alıp, ütülemısım
şuan yapamazdım mesela.
20 dk ayakta durayım belım agrıyor

bende terlık almadım daha.

Güle güle giyin, hep bebiş hem sen :)
Ben daha almadım kendime pijama, gecelik vs.. orda olsam 1 gunde bulurum alacaklarimi :)
Hafta içi bir ara çıkıp alacam artık eksikleri haftalar azalıyor
dankjewel wel hehe :KK51: sen de al bnce artik ayy nolcagi belli olmuyo baksanaa.. ben cok ozentili biseler almak istemedm hani tekim ya kimsem yok. orda olsam o gelir bu gelir azcik suslu puslu olmak gerekir. normalde tarzim da senin gni bi ara yazmistin sen. ondan h&m e gttim nette begenip,ust oldu alt ustumden dustu pijamanin.. ben de prenataldan aldim bi takim. digerinden daha da sade ama beni idare eder.. digerlerni de hep prenataldan aldim malleri kaliteli ztn bilirsin.. bana yeter ya nolcak:KK48:

Ben yorum yapmadım ama şey olarak algiladim, sen sezaryan tarihinde olacağın haftayı söyledin, ama sanki bu cuma o haftada olacakmışsın gibi algilandi..
Ben anladim seni yani dun sanirim ama diğerlerine aciklama geregi duymamistim, bilseydim üzülecegini aciklardim..
Uzme ama kendini bu tarz seyler icin, yazışma ve birebir konusma arasinda farklar oluyor, yanlis anlasilmalar da oluyor.. strese sokma kendini, bebegini, kendini dusun :)
Senin adın bu olaya nasıl karıştı kız :KK70:umut2016 sen misin yoksa
hay allah senı napmasın.. sen onu yanlıs mı anladın ? bu cuma 37 ye veya 38 e gırıyorum dedın. yani bugun olmus oluyor :=)
bende takvımıne bakınca sasırdım
şuan 35. haftayı gösterıyor mesela. görünce sordum işte..
sende pek alınganmıssın :=) bunu polemık olarak algılayacagın aklıma gelmezdı :=)
cidden yanlışlık var sankı, yoksa yanılıyor muyum?
Canım ben 26 aralık doğum tarihimiz yazdım. Sen de bi hayırlı olsun sevindim falan fıstık demeden neye dayanarak 26 sı gibi bişi yazdın. Ben de cuma günü 37 bitiyor cumartesi 38 e giriyorum dedim. Yani ayın 26sı cumartesi günü. Sanırım yanlış anladınız siz.

benimde haftaya cuma son ..ama evde cok sıkılacagımı düşünüyorum her ne kadar okulda yoruluyor olsamda, bebek hariç bişeylerle mesgul oluyordu kafam.

böyle dogumu düşün bebeği düşün, netten sunu oku bunu oku, çok kafama takıyorum.sizinde öyle mi oluyor?
Yok ya evde olmak güzel. Emin ol evde yapacak çok şey buluyorsun :KK55:

cici annis alinganlik da yaparmisss ama ben de okudugum kdariyla yardim etme amacli yazilmisti onlar yaa sen niye uzulmussun :KK66: burds biri dogurunca biz dogurmus kadar oluyoruz yoksa,hele de tarihiniz belirlendi yaa icimiz cosuyo vallaha:KK73:
Wallahi gebelikten mi analıktan mı bilmiyorum kızım söz konusu olunca en ufak şeye üzülüyorum. Geçenlerde bir akraba zilli değil de ona benzer bişe dedi. O günden beri gıcık aldım ondan:KK12:

Canım ben 26 aralık doğum tarihimiz yazdım. Sen de bi hayırlı olsun sevindim falan fıstık demeden neye dayanarak 26 sı gibi bişi yazdın. Ben de cuma günü 37 bitiyor cumartesi 38 e giriyorum dedim. Yani ayın 26sı cumartesi günü. Sanırım yanlış anladınız siz.
canım ben müneccım degılım ya sonuçta
cuma deyınce bu cuma anladım. burada hepımız aynı konumdayız
stresımız, agrımız, sancımız, bulantımız vs vs oluyor.. yanı hayırlı olsun demeyınce illa yanlıs mı anlamak lazım :KK48:
senınle aramızda 2 gun var
dogal olarak '' neye dayanarak 26'' dedım. sonucta tarıhı belırleyen sen degıl, doktor :=)
ondan dolayı.

neyse, ben sadece muhabbetımız oldugu için sormak ıstedım
çünkü ben ısınamadıgım biiryle asla konusmam. o yuzden şaşırdım ve sormak istedim .
hanı konusmuslugumuz olmasa zaten etıket yapmaz ve yazmazdım.

dankjewel wel hehe :KK51: sen de al bnce artik ayy nolcagi belli olmuyo baksanaa.. ben cok ozentili biseler almak istemedm hani tekim ya kimsem yok. orda olsam o gelir bu gelir azcik suslu puslu olmak gerekir. normalde tarzim da senin gni bi ara yazmistin sen. ondan h&m e gttim nette begenip,ust oldu alt ustumden dustu pijamanin.. ben de prenataldan aldim bi takim. digerinden daha da sade ama beni idare eder.. digerlerni de hep prenataldan aldim malleri kaliteli ztn bilirsin.. bana yeter ya nolcak:KK48:
Prenatal güzeldir, sadece bebek bölümünü biliyorum gerçi ama kalitelidir anne bölümü de.
Aynen yeter ya ne olacak sanki, bende çıktığımda rahatligina bakıp alacam bişeyler. Bize de muhtemelen pek gelen giden olmayacak, o yüzden sade ve rahat olsun yeter

Yok değilim, üzüldüm falan yazdın ya, bende hamile duygusalligi sanırım senin üzülmene üzüldüm.
Çünkü ben doğru anladım dun seni ama açıklama da yapmadım diger üyelere karışmak istemedim simdi böyle okuyunca yazmak istedim :/

canım ben müneccım degılım ya sonuçta
cuma deyınce bu cuma anladım. burada hepımız aynı konumdayız
stresımız, agrımız, sancımız, bulantımız vs vs oluyor.. yanı hayırlı olsun demeyınce illa yanlıs mı anlamak lazım :KK48:
senınle aramızda 2 gun var
dogal olarak '' neye dayanarak 26'' dedım. sonucta tarıhı belırleyen sen degıl, doktor :=)
ondan dolayı.

neyse, ben sadece muhabbetımız oldugu için sormak ıstedım
çünkü ben ısınamadıgım biiryle asla konusmam. o yuzden şaşırdım ve sormak istedim .
hanı konusmuslugumuz olmasa zaten etıket yapmaz ve yazmazdım.
Valla okuyunca ben de bu cuma diye algılsmıştım :)

Back
X