2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn kızlarrr..
Geçmişi okuyamadım ne var ne yok.?herkes iidir umarım,bi günaydın yazaım dedim şimdi okuya okuya gelcem 40syfa :KK53:
Sabah uyandım adet olcakmışım gbi kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrıyla şuan ii gibiyim ama devamı gelirse doktorumu arıcam hemenn..
Dün gece rüyamda da doğuruodum Allahım yoksaaaa :KK53:
Bide diorumki ohh yaa iznimin sadece 1haftasnı yalnız geçirdm hmn geldi bebeğim :KK70:
Ama çok tatlıydı yaaa :KK68:

Gece ağrıyla sızmışım bende sabah kalktığımda ağrı falan yoktu kuş gibiydim. Ama hiç lavaboya kalkmadım ben yattığım pozisyonda sabaha kadar uyurum aynı şekilde kalkarım hiç dönmem her tarafım uyuşuk tutulmuş resmen
lavaboya kalkmadıysan uykunu almıssındır. dönmeden uyumak çok kötü yaa

Günaydınnn kızlarrr..
Geçmişi okuyamadım ne var ne yok.?herkes iidir umarım,bi günaydın yazaım dedim şimdi okuya okuya gelcem 40syfa :KK53:
Sabah uyandım adet olcakmışım gbi kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrıyla şuan ii gibiyim ama devamı gelirse doktorumu arıcam hemenn..
Dün gece rüyamda da doğuruodum Allahım yoksaaaa :KK53:
Bide diorumki ohh yaa iznimin sadece 1haftasnı yalnız geçirdm hmn geldi bebeğim :KK70:
Ama çok tatlıydı yaaa :KK68:
günaydın :p
o sancı bende de var

Günaydın kızlarrr En Büyük TÜRKİYE
Dr a gidecelerden ıyı haberler,evde olacaklardan hamaratlıklar,benm gibi işde olacaklardan da sabır beklıyoruzzz:rolleyes:
Son bir hafta,cuma gunu izne ayrılıyorum çok şükür,geçmez artık baana bu 5 gün...
Aklım evde,yer yer her yerde,bebek gelmeden ohh bee diyebilirim inş.
Hayırlı Haftalar :anneadayı:

Günaydın. Dün yine düzenli kasılınca doktora gittim gece. Bebeğim doğum kanalına tamamen yerleşmiş. Mide bulantısı yapar dedi. Gün aşırı nst olacak ve suyuna bakacağız dedi. Acılı sancılı bi pazartesi dahaa anlayacağınız.
Grubda düzenli kasılan bır sen vasın galiba,bu gıdişle bebeğin gelicek gibi,hadi gozun aydın canım,kanalada gırmıs darısı bızım başımıza inş.

Günaydın. Dün yine düzenli kasılınca doktora gittim gece. Bebeğim doğum kanalına tamamen yerleşmiş. Mide bulantısı yapar dedi. Gün aşırı nst olacak ve suyuna bakacağız dedi. Acılı sancılı bi pazartesi dahaa anlayacağınız.

oy kuzus hayirli haberlern olsun,bebisin yola cikmis yani hmm :) olsn bise olmasn da sen de uzulme ama 38i de bitirip gelirse daha ii dmi :)

Günaydın kızlarrr En Büyük TÜRKİYE
Dr a gidecelerden ıyı haberler,evde olacaklardan hamaratlıklar,benm gibi işde olacaklardan da sabır beklıyoruzzz:rolleyes:
Son bir hafta,cuma gunu izne ayrılıyorum çok şükür,geçmez artık baana bu 5 gün...
Aklım evde,yer yer her yerde,bebek gelmeden ohh bee diyebilirim inş.
Hayırlı Haftalar :anneadayı:
Günaydın, seni de tebrik etmek lazım 36 ya kadar çalışmış olacaksın insallah güzel kolay atlatırsın bu haftayı da

Back
X