2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim doktorum son trimesterde bi hastasına kanal tedavisine izin verdi
Diş bebek için daha zararlı diye
Sen de bi danış doktptuna
Gwçmiş olsun bu arada
Kadın doğum uzmanları yapılması taraftarı zaten canım ama gel gör ki diş doktorları yanaşmıyor sorumluluğu ben alıyorum diyorum ama yok daha koltuğa oturmadan yapamam diyorlar

Az önce çantamı hazırladım ağlaya ağlaya eşime oğluma baktıkça ağlamak geliyo içimden bi postada eşime sarılıp ağladım yarın yine kontrol var ve son 5 kontroldür hep kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ikinci diye mi bilmem çok garip bi duygu artık belirsizlik bitse çok sıkıldım her seferinde bu kez ne olacak diye düşünmekten doğacaksa doğsa kalacaksa daha deseler şu kadar daha kalabilir yaşlandım artıkın yaw psikolojim alt üst oldu ben ki demir lady gibiydim ağlamayı bilmezdim şimdi şangır hüngür salya sümük ağlayan bişey oldum
Oyy yandan toprağım sen güçlü kadınsın niye duygusallaştın böyle. Hayırlısı diyerek çık evden üzme kendini de bebeği de

Doktorun en iyisini bilir kuzum sezeryan diyosa sezeryan ol riske atmaya değmez

O bendede var cnm özellikle akşamları görme problemi yaşıyorum ama normaldede astiğmat miyopum akşamları yine sıkıntı yaşardım görmede özellikle araba kullanırken ama bu ara daha bi körleştim sanki göz doktoruna yakın zamanda muayene oldum numaram da ilerlemiş olamaz bu kadar kısa sürede muhtemelen hamişliktendir

Ben neler diyom 5yaşındaki oğluma bi bilsen bebişede diyom tabi :) boş ver takılma
k
Sende mi ankaradasın cnm bulduk sonunda altunbileklerde ordada bulamasaydım istanbul yoluna açılan civile gidecektim ama söylediğin iyi oldu migrosa bakmak aklımıza gelmemişti bitince bulamazsam orayada bakarım artık
İzmirdeyimm canım ama burdaki migtosta varsa orda da vardur dşye düşündüm :)

Back
X