- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.701
aynı aynı ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum yürürken de aynı taş gibi oluyokarnım çok taş gibi yaa...çok sıkıntı yapıyor ,yatırmıyor oturtmuyor offfff....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı aynı ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum yürürken de aynı taş gibi oluyokarnım çok taş gibi yaa...çok sıkıntı yapıyor ,yatırmıyor oturtmuyor offfff....
Canım dualarımız seninle umarım sağlıklı olur herşey üzülme strese girme olumlu düşünNe olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
bugunku temizlikten sonra bi de bebisin son posta camasirlarni utuledim,cantamizi da hazir ettk. alttaki baskidan sonra bi suredir de belimde sanci var gittikce artan..bida yormicam kendimi,pilim bitmis meger..iyi hissetsek de yorulmamaliyiz demek ki.. ins sancim da kötülemez![]()
Ay neguzel ben daha bebegin esyalarina hicbiseye baslayamadim :)
Yerim aslinda peynir yogurt falan ama tuz da cok normalde bile kullanmam bu bebisler gelsede kurtulsak kot pant bakip bunlari nasil giyodum diye dusunuyorum ozledim vallaAynen canım tombik tombik benim parmaklarda özellikle sabahları kalsiyum almak gerekıomus ve tuzu da olabildiğince kesmek gerekıomus sanrm
senin müdürün ne kadar anlayıslıyms canm ya maşallah benm ders programım o kadar dağınık ki 5 gün gidiorum 22 saate ve bosluklarım cok bir de rapor alınca göze batıyorum sürekli uyarıyordu zaten 32 den sonra almadm hiç aldığımda en fazla 3 gün oluyor işte herkes anlayışlı olmuo malesef bende beklıorm artk dayanabildiğim yere kadar gidicem bakalm en yarın 34 bitio kaldı 3 hafta![]()
Canim yediklerine dikkat ediyor musun?? Dr bu konuda bisi dedi miBnm gibi bebegin gelişimi birkaç hafta geri olan var mı çok dertliyim![]()
Aynennn oglen veya aksam uzeri uyuyorum valla uyumadan duramiyorum kalkincada kafam bi tuhaf oluyo ama napiyimmArkadaşlar bu aralar ben çok uyuyakaliyorum bazen öğlen bazen akşam saatlerinde, sanki hamileliğin ilk dönemi gibi. Aynı durumda olan var mi?
firsatin olmadi ki senin degil mi :) ama ins yakinda baslarsin cnku aradan cikiyor rahatliyorsun..![]()
İnşallah öyle olur teşekkür ederimcanım cok üzme kendini bak bebişini de etkilersin sağlıklı olsun da ne bebişler var ben kuzenimiN kızı 1800 doğdu ve şimdi ilkokula gidio hiçbir saglik sorunu yaşamadı sıkma canını tatlım daha kilo alacagı haftalar yeni basladı hem![]()
Demedi ama vitamin az az alabiliyorum ilaç olarak ondan olabilir miCanim yediklerine dikkat ediyor musun?? Dr bu konuda bisi dedi mi
Aynen ya geçen eşime kot falan alıoruz ben de kot giymek istiorum artk eski halima dönmek istiyorum sie baya bi sızlanmıştımYerim aslinda peynir yogurt falan ama tuz da cok normalde bile kullanmam bu bebisler gelsede kurtulsak kot pant bakip bunlari nasil giyodum diye dusunuyorum ozledim valla
İnşallah canım bi dahaki doktor kontrolün ne zaman yumurta süt falan yiyebilio musun özellikle yumurta bebişlere kilo aldırıo diolarİnşallah öyle olur teşekkür ederim
Hergun muz yiyorum ben pekmez felanda iyi besliyor bebegi canim porsiyonlarini biraz arttir istersenDemedi ama vitamin az az alabiliyorum ilaç olarak ondan olabilir mi
Bazen aklima geliyo bakip bakip vayy be ben neymisim diyorum elbise ve kotlarimaAynen ya geçen eşime kot falan alıoruz ben de kot giymek istiorum artk eski halima dönmek istiyorum sie baya bi sızlanmıştım![]()
Tmm cnm teşekkür ederimHergun muz yiyorum ben pekmez felanda iyi besliyor bebegi canim porsiyonlarini biraz arttir istersen
Hergun yiyorum ama protein çıktı idrarda atılıyor surekliİnşallah canım bi dahaki doktor kontrolün ne zaman yumurta süt falan yiyebilio musun özellikle yumurta bebişlere kilo aldırıo diolar
Uzme kendini sakin bebisin kotu etkilenmesin allahin izniyle hersey olurTmm cnm teşekkür ederim