2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kociş 3 nomra huggies alacağdı..unuttuk..3 adet bbezim var :110: 4 nomra var 7-14 kilo oda acaba diyom onu kullansam mı ... Migros yürüyen merdivenli.aşada bebek aranası ile inemem ki..:110: üf

:KK70: ağzına bal çalmış senin minoşşş :KK70:
Bende aşı işe yaradı uyuyor demiştim bugün gittiiii gittiii:KK70:
Gece hangi vakit canıma tak ediyorda yanıma alıyorum yattığum yerden emiyo
Arada gözlerim kapanıp rüya gördüğümde oluyor..:KK57:
Sonra mı yanımızda sabahı ediyoruz..
O gece yatıp sabah kalkmalar ne zaman olcak ki :KK14:
He bide millet oda ayırıp bu işi telsizle nası çöziğ acep o_O
Ben bunu bizde düşünemiyorum..
Sorun yok ,bizimki hele ki gazıda varsa omuz emiyo,yumruğunu emiyo:KK53:
Kol emiyo ,gecen ağzına deyen battaniyesini,topu,çıngırağı:KK70:
Aç her daim aç gibi:KK70:
Of annaammm...bugün oğluş yıkıcaktık adam geç geldi ,geldi trt de maç baktı..
Banyo kaldı...
Bende peynirli makarna yağtım anca:KK70:
Yedik...
Yattık..
2.5 gün minnoş ve ben kokucaz:KK8:

ayy ne telsizi
benım ara sıra yüzüne bakmam laazım. bazen bogulur gıbı oluyor, bazen kundagını yuzune atıyor.
bazen eşimin odasına gecıyorum ama gözüm hep yattıgı odada
bın kere bakıyorum bebişe. yalnız basına nasıl yatırayım :KK70:
kameralı telsız olsa yıne olmaz, çünkü loş ışıkta ( karanlık sayılır) nasıl göreyım suratını bebeğin.
telsız aldık duruyor. heralde 5-6 aydan sonra kullanırız.
o omuz emdıkce babası aç sanıyor.. pazartesi aşısını oldu pazar yıkamıstık en son
dün yıkamak ıstedı babası ben kalsın dedım. bugun yıkarız dıye. ama bugun de kalabılır belkı, yarın k. valıde gelınce yıkarız artık. aşı oldu ya ondan dolayı yıkamak ıstemıyorum. zaten bu hafta degısık bişi yaptık, çok fazla kakasını yaptıgı zaman küvete tutup yıkadık altını :KK70:

uzun lafın kısası, 5 gün yıkanmamıs oluyor minnoş. 6. gün yıkanmıs olauyor :KK70:

Minoş yan yatıyor..kafası yani.. Az önce baktım eli açık yandan bakıyor oynatıyor:rolleyes:
Ay ben yanlış anlamıyorum galba dimi :KK71: yani zamanı geldi zati :KK69:

Önceki gün dedim bu çocuk ne güzel emir tıkanmiyor ve kusmuyör diye öğle sonu üstümdeki sweet in omzunda n arkasına kadar sut kesii gi şeklinde salyali kustu. .ne zaman içimden bile geçirsem nazar im değiyor
aynne. bebegımi övmeye korkar oldum artk. aklımdan gecırmem yetıyor :d

ayy ne telsizi
benım ara sıra yüzüne bakmam laazım. bazen bogulur gıbı oluyor, bazen kundagını yuzune atıyor.
kameralı telsız olsa yıne olmaz, çünkü loş ışıkta ( karanlık sayılır) nasıl göreyım suratını bebeğin.
o omuz emdıkce babası aç sanıyor.. pazartesi aşısını oldu pazar yıkamıstık en son
dün yıkamak ıstedı babası ben kalsın dedım. bugun yıkarız dıye. ama bugun de kalabılır belkı, yarın k. valıde gelınce yıkarız artık. aşı oldu ya ondan dolayı yıkamak ıstemıyorum. zaten bu hafta degısık bişi yaptık, çok fazla kakasını yaptıgı zaman küvete tutup yıkadık altını :KK70:

uzun lafın kısası, 5 gün yıkanmamıs oluyor minnoş. 6. gün yıkanmıs olauyor :KK70:
:KK70:ne hesap yaptın be...
Gecenlerde altı açık bez bağlıcam...bir kaka yaptı heryeri battı..nasıııı küveti.getirdim su hazır ettim ufoyu actım bilemedim..e bebekten köpük file aldıydık aman iiiiki almışız..üzrrine attım yıkadım..o zaman acil duruö vakası idi..:KK70:
Akşam yıkarım belki :cool:
Yaa kusuyor boyun boğaz baby me ile silsemde ekşi.kokuyor:KK70:
Birde heppppp pamukçuk olan el ayak parnak araları:KK70: bı arada parmak yazmayı biliyok:KK70::KK70:
Oğluş için kısa filmler hazırlıcaz.sör...:KK70:
Kociş gelince..
Minnoş uyurken benn
..hey taksi dicem
...kociş araba ile gelecek:KK70: bebel arabası
Ben şu sarhoş olup bayolan beyi şu adrese götrirün dicem pindircez yni bindircez:KK70: ahahahahhahhah

ayy ne telsizi

Gece biberonla süt veriyonuz ya kaldırmayım yeri soğuma sin diye .biberonla nasıl veriyoruz bide gazını çıkarmadan nasıl yatırıyönü z .sürekli emzir digimde gazını çıkarıyor im yan yatıri yöm .kulağımda yarım saat Bebe de

:KK70:ne hesap yaptın be...
Gecenlerde altı açık bez bağlıcam...bir kaka yaptı heryeri battı..nasıııı küveti.getirdim su hazır ettim ufoyu actım bilemedim..e bebekten köpük file aldıydık aman iiiiki almışız..üzrrine attım yıkadım..o zaman acil duruö vakası idi..:KK70:
Akşam yıkarım belki :cool:
Yaa kusuyor boyun boğaz baby me ile silsemde ekşi.kokuyor:KK70:
Birde heppppp pamukçuk olan el ayak parnak araları:KK70: bı arada parmak yazmayı biliyok:KK70::KK70:
Oğluş için kısa filmler hazırlıcaz.sör...:KK70:
Kociş gelince..
Minnoş uyurken benn
..hey taksi dicem
...kociş araba ile gelecek:KK70: bebel arabası
Ben şu sarhoş olup bayolan beyi şu adrese götrirün dicem pindircez yni bindircez:KK70: ahahahahhahhah
bir
Siz baya eğlenceli bi ailesiniz yahu. Okurken Içimde ki çılgın taraf diriliş birden:KK58:

Gece biberonla süt veriyonuz ya kaldırmayım yeri soğuma sin diye .biberonla nasıl veriyoruz bide gazını çıkarmadan nasıl yatırıyönü z .sürekli emzir digimde gazını çıkarıyor im yan yatıri yöm .kulağımda yarım saat Bebe de
ben artık uykudan uyandıgımda vermıyorum, emzırıyorum.
huysuzluk yaptıgında, memeyı almadıgında işime yarıyor daha cok. kaldırmak ıstemıyorsan yan çevir o şekilde ver.
gercı ben artık hep o şekilde verıyorum. tıkanmıyor artık .maşallah.
dedıgım gibi ne yapıyorsam ben uyumadan önce yapıyorum, uykumdan uyandıgımda alıyorum yanıma emzırıyorum, uyuyunca yerıne yatırıyorum hemen. ortama da müdahale etmıyorum.
nasıl bırakıyorsam öyle kalıyor.
zor gelıyor cunku. sagmam da gerekıyor
bebege bosalttırıyorum o yuzden.

Bbak o ilginç..gece gaz için atıyom.omzuma yok cıkmıyor..uyuyor..bende ellemiyorum yandan içiriyorum uykuya devam ediyor..ama sabah vakti aramıza geliyor ıhı ıho ıhı her 15 dk bir cırlıyo osuruyo oh bitti.diyoruz
Hop bida..
Zâr gecenin gazı cıkıyor oluyor:110:
Ama cok gıcık.bişi..
Ben 01.00 06.00 arası uyuyorum..oda bölük pörcük.. Bi süt içirme,bi süt sağma,bi kaç beşik sallama :110:

Bbak o ilginç..gece gaz için atıyom.omzuma yok cıkmıyor..uyuyor..bende ellemiyorum yandan içiriyorum uykuya devam ediyor..ama sabah vakti aramıza geliyor ıhı ıho ıhı her 15 dk bir cırlıyo osuruyo oh bitti.diyoruz
Hop bida..
Zâr gecenin gazı cıkıyor oluyor:110:
Ama cok gıcık.bişi..
Ben 01.00 06.00 arası uyuyorum..oda bölük pörcük.. Bi süt içirme,bi süt sağma,bi kaç beşik sallama :110:
Niye sagi yönü z onu da anlamıyorum. Ici rın memeden gitsin.ne kadar bebekle temas ederseniz o kadar kuvvetli olur bağını.z.sağ sakla çözdür isit içir ne çok aşama ne gerek var.al kızım meme

Back
X