2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 2. Ay aşımızı olduk.. Çok ağladı minnoş :(
Ateş yok şimdilik ama yinede 1 çay kaşığı calpol şurup verdim. Kaç saat aralıkla vermem gerekiyor ? Sizler nasıl yaptınız ?

Bugün 2. Ay aşımızı olduk.. Çok ağladı minnoş :KK43:
Ateş yok şimdilik ama yinede 1 çay kaşığı calpol şurup verdim. Kaç saat aralıkla vermem gerekiyor ? Sizler nasıl yaptınız ?
Dr banna ateş olursa bir çay kaşığı parol uazdı ver dedi... Akşama doğru 37.5 oldu bende verdim..sonra sık sık takip ettim,,,ateşi olmadı

Dr banna ateş olursa bir çay kaşığı parol uazdı ver dedi... Akşama doğru 37.5 oldu bende verdim..sonra sık sık takip ettim,,,ateşi olmadı
Bizede calpol alın dedi. 37,5 olursa verin dedi ama ben eve gelince 1 çay kaşığı verdim ağrısını alır hem diye.. Ateş olmazsa vermesem mi acaba ?? :eek:

Bizede calpol alın dedi. 37,5 olursa verin dedi ama ben eve gelince 1 çay kaşığı verdim ağrısını alır hem diye.. Ateş olmazsa vermesem mi acaba ?? :eek:
Calpol u actiginiz tarihi not edin. 4 ay sonra etkisi kayboluyor. Yenisini almak lazim. Benim ilk kizim 11 aylıkken bu nedenle 38.2 ateşini düşürmeyen calpol nedeniyle atesli havale geçirdi.

Çift yönlü baktıklarımda oldu..en önemlisi emniyeti ve oturacağı kumaş ,yapısı,tekerliklerin manevrası idi..çünkü 3-4 yaşına kadar binicek..ilk yıl bana baksa iyi olurdu ki oda anakucağı ile oluyor..eşinin beğenmiş olması ...çok haklı..ablamda kraft vardı ön bar sabitti ve büyüdükçe sıkıntı oldu..kuzenim ciko aldı ve ağırdı açmak için güçççç kapamak güççç,bagaja sığmayan..
Üç teker diğer kuzenimde oda hiç memnun değildi mecbur kullandı..
Çok videoda izledim ya..
Enn son döndüm dolaaştım bı fiuata bu kalite harikaa.
Tavsiye ediyorım sör ama öncelikler kişiye göre değişiyorEn Büyük TÜRKİYE
anakucağı nasıl oluyor anlayamadım
nasıl entegre ediyorsunuz
yoksa farklı bir durumdan mı bahsettin

Bu kadar hafif ...sör harika ama ya..tek elle...içine polar battaniye katladık pindürdük :KK70:
Hoşuna gitti ...
Kumaşı on nomra:KK53:
Bisürü baktım be netim bitti gitti...
Oto koltuğunuda tripten alıyoz :21:
Kocişte vana gidiyo yarın görev ,başbakan geliyormuş..:110:
2 .5 gün yok :110:
Dışarı çıkmam ben kendim:KK12:
nuna pepp mi yoksa lüks mü
biri 450 tl biri 800 tl

Minnoşun keyifli ise öyle aman aman cırlamıyorsa,emiyorsa bence ateş yükselmeden verme derim.duruma göre karar ver..:anneadayı: geçmiş olsuuuuuunnnnEn Büyük TÜRKİYE

videosunu izledim ana kucağı için iki marka söylüyor sonra istediğiniz anakucağı olabilir diyo.off anlamadım
Trip bana anakucağı gönderiyor şuan kargoda ..gelsin bi.inceliycem araştırıcam..bakalım olur gibi düşünürsemm aparat alocam takıcam :KK73:
Olmadı oto koltuğumuz işte harka harka :confused:

Back
X