- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.381
Biz kolay mi buyutuyozne şartlarda büyütüyom ben şekeriimmm...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kolay mi buyutuyozne şartlarda büyütüyom ben şekeriimmm...
Özel harekatçı kızım benim kocişim rayban gözlük takar çiçek taşımaz böyle artistÇok şükür değilmiş
şekerim ne o öyle be
![]()
Senin sut biraz geç çözülmüş 10 saat civarında çözülüyor sonrasında gün icindede iciriyorum 24 saati bulmuyor bende24 saat yaziyo her yerde![]()
2. Cisi ..aslında 3.Sude olabilirrldier
- Askerlik yapmak
- Asker, nefer, er
- Karınca yuvasının bekçiliğini yapan iri karınca
- Dili
sanırım 3. Olsa gerek
![]()
Kocam gibi konustunAhahahahhhahha
Ahahah
e
Üle bigünde rahat dur![]()
Vay be maşallah bide pasta yaptın demek ne güzel maşallah sana afiyet olsun.Yeni oturdum yaa ..Bu ne böyle evde hiç is guc bitmiyor ..done done dönme dolap oldum..odaları topla yemek hazırla benimle ilgilen arada çocukların ödevleri ..bi de tuttum Muzlu rulo pasta yaptım. .
Biz kolay mi buyutuyozbak suan bile "meme savaslari" bolum 73567724783
Özel harekatçı kızım benim kocişim rayban gözlük takar çiçek taşımaz böyle artist![]()
oğlumun yeni favorisi![]()
bağımlılık yapıyorİzlettim baktı benimkide
Arı vız vız vız kociş bana azmı söyledi bunnu![]()
Onlar çıkarmadıkça geçmez benim eşim canım aşık resmen. 3. Doğu görevimizi yapıyoruz sen düşün artıknasııı nasıııı....
Allah korusun sana sabır versin...
İte kaka büroya geçirttim![]()
Sana niye söyledi kız evde kovalamaca mı oynuyonuz yoksaİzlettim baktı benimkide
Arı vız vız vız kociş bana azmı söyledi bunnu![]()
Biz kaç ay taşıdık acaba 41+2de doğurdum hemdeıııııhhhh 9 ay taşıdımmmm karnımdaaaaaa
Bu çok iyi yaaaaSana niye söyledi kız evde kovalamaca mı oynuyonuz yoksa![]()
Bizde gençken tavşan kaç oynardıkBu çok iyi yaaaa![]()
2800 doğdu benimkide 41+2 doğdu erken dogsa kaç gram dogardi kim bilirBu arada en minnak benim Bebesankim mm.2400 du kilosu
![]()