2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oyalarsan duruyor evet. bırak yesın ellerını olması gereken o.
Gozune sokup yirtmasa ortaligi sikinti yok zaten ciziyo falan butun yuzunu.. Ben soyle nasil ne sekilde beslenir ne kadar beslenir? Sorularina adam gibi cevap verebilen bi doktor bulamadim ya... Canim peki kac cc veriyosun 4 saati bulunca? Yada kac dk memede kaliyo bebito?

Gozune sokup yirtmasa ortaligi sikinti yok zaten ciziyo falan butun yuzunu.. Ben soyle nasil ne sekilde beslenir ne kadar beslenir? Sorularina adam gibi cevap verebilen bi doktor bulamadim ya... Canim peki kac cc veriyosun 4 saati bulunca? Yada kac dk memede kaliyo bebito?
önceden bende korkuyordum, ama arastırmalarıma göre bebekler uyku geldıgı zaman gözlerıyle oynarmıs. yaptıgı an uyutuyorum
o yuzden artık pek sorun yaşamıyoruz :=) benımkıde fena çizmiş yanagını
tırnaklarının kesılme zamanı geldı.
gözüne sokmasın da gerisi önemli değil aslında :=)
15-20 dk kalıyor. uyukluyor mesela emerken, kendımı kafıf gerı cekıyorum hemen devam edıyor emmeye.
dün gece sırf emsın diye bıberon vermedım yatacagı zaman.
hatta uykundan alıp sık sık emzırdım :=)
cc verırsem 100-110 cc falan verıyorum.

Gece iyiydi yine ki,ama su an yine ayagimda..uyumak istiyor ama dalamiyor ve huysuzlaniyor. Bakalim nasil olacam bugun bilemiyorum pembis. V evet iyi buranin sutu,tereyagini fln da kullaniorum bzmkiler gbi degil ama iyi iste idare eder :KK48:
Arkadaşım o Hollanda'daki inekler Kuzular ne öyle ..zannedersin domuzla çiftleştirmisler. .nasıl besili..ben hamileliğimin ilk ayında Hollandadaydim. .bi ton peynir tattim..tatmaz olaydim en sevdiğim şeyden de tiksindim. .uzun müddet yiyemedim peynir.ama konya buyuklugundeki yerde ne tarım yapıyorlar. .helede sel olmasın diye deniz kenarına yaptıkları otomatik barajlar medeniyet işte bu dedirtiyor..bide bisikletleri tabi ..kişi başına 3 dene..bii Amsterdam dayken pis kokusunda n dolayi mariona dan tiksindim..onun dışında yaşanacak yer..insanlarda uzun ve yapılı. .

Back
X